Selle SMP Sjedalo za bicikl 4bike X-ray, bijeli

Brand: Selle SMP Naš broj: 726637

Selle SMP Sjedalo za bicikl 4bike X-ray, bijeli

Gel sjedalo s nagnutim nosom i konkavnim stražnjim oblikom i širokim središnjim kanalom za ublažavanje pritiska na organe i vene u području zdjelice. Njegov dizajn je osobito pogodan za brdske bicikliste. Cijeli opis

547.8

547,80 Kn Uključujući PDV

Naš broj: 726637

Opis

Opis artikla

X-Ray je svestrano sjedalo s gelom, koje se ne ruši. Izrađen je iz izuzetno izdržljivog materijala, a oblik će pružiti znatno ugodniji i zdraviji biciklizam.

Dizajn SMP sjedala rezultat je višegodišnjeg istraživanja utjecaja sjedala na zdravlje i sposobnosti biciklista. Svi modeli SMP sjedala imaju nagnuti nos koji osigurava udoban položaj između dugačkih uspona i ekstremnih spusta na nizbrdicama.

Stražnja strana sjedala je konkavna. Dizajn sjedala i položaj omogućuju biciklistu u brdima, kada padne frekvencija papučice, da ne naginje naprijed-natrag.

Važna značajka sjedala je središnji kanal koji je iznimno širok. Namijenjen je području zdjelice, a njegova veličina blagotvorno utječe na kritična područja jahača sjedala – prostate, arterije i vene zdjelice te druge organe. Zahvaljujući dizajnu središnjeg kanala, pritisak na tim organima je eliminiran i omogućava neprekinuti protok krvi. Ova je osobina osobito važna za bicikliste koji nakon dugih putovanja osjećaju pritisak i bol u području zdjelice. Sa sjedištem Extra Gela to je prošlost.

Jamstvo: godina danaTehnički detalji

Parametri %1% %2% artikla

Boja bijela