Ceresit čistač Stop plijesni, 500 ml

Ocjena: 4,6 113 ocjena Brand: Ceresit Naš broj: 482156

Ceresit čistač Stop plijesni, 500 ml

Ceresit Stop plijesni, 500 ml, je sprej za kupaonice, tuševe, bazene, podrume ili kuhinje. Ukloni ne samo plijesan već i bakterije. Dezinficira i štiti vaše zdravlje. Zahvaljujući raspršivaču doseže i manje dostupna mjesta. Cijeli opis

37
4.6 113

37 Kn Uključujući PDV

Naš broj: 482156

Opis

Opis artikla

Ceresit Stop plijesni, 500 ml

  • Očisti plijesan na pločicama i fugama.
  • Uklanja prljavštinu, plijesan i bakterije.
  • Djeluje protiv algi i mahovina koji napadaju unutrašnjost.
  • Spreman za neposrednu uporabu.
  • Može se koristiti nerazrijeđen.
  • Zapaljivo.
  • Sredstvo za dezinfekciju.

Korištenje:

Koristite sprej na površini na udaljenosti od 3–5 cm, pričekajte 5–10 minuta i obrišite sa krpom ili četkom. Ako je potrebno, ponovite postupak. Ukloniti ostatak s vodom. Rezultati su vidljivi odmah nakon nanošenja sredstva za čišćenje.

Površina:

Površina koju želite očistiti ne smije biti masna i s tragovima ulja. Proizvod je pogodan za širok spektar građevinskih materijala. Zbog svojih kemijskih svojstava djeluje kao oksidirajuće sredstvo. Neke tkanine, bojana i neobojana drva mogu izblijedjeti nakon čišćenja. Površine oslikane u boje se pri dugotrajnom korištenju oštete. Osjetljivo područje je potrebno prije čišćenja zaštititi.

Uvjeti za pohranu / rok uporabe

Čuvati na hladnom (5–25 °C) i suhom mjestu, daleko od izravnog sunčevog svjetla. Proizvod ima rok trajanja od 24 mjeseca. Proizvod se napravljen na vodenoj osnovi i zaštićen je od smrzavanja.

UPOZORENJE

Ne koristiti u kombinaciji s drugim proizvodima kao što su proizvodi za čišćenje toaleta ili preparati za čišćenje. Nadražujući plinovi (klor) mogu se osloboditi. Ne koristite na osjetljivim metalima.


Tehnički detalji

Parametri %1% %2% artikla

Broj komada u pakiranju 1 Komad