Coasto daska na napuhavanje SUP Calypso 9.9

Brand: Coasto Naš broj: 1182975

Besplatna isporuka

Coasto daska na napuhavanje SUP Calypso 9.9

Inovativan dizajn Coasto Calypso 9.9 SUP-ova osmišljen je za natjecateljske događaje. Tehnologija Thermo Twins Skin u kombinaciji s Kick Pad Tail omogućuje izvrstan balans između male debljine i udobnosti. Cijeli opis

3738

3.738 Kn uključujući PDVRedovna cijena: 4.490,67 Kn, Uštedjet ćete 752,67 Kn (16 %)

Naš broj: 1182975

Opis

Opis artikla

SUP za ljetne užitke

SUP daska na napuhavanje Coasto Calypso 9.9 je izvrsna daska za početnike i već iskusne (stand-up paddling) SUP-ere. Proizvod je lagan i nudi mnoge mogućnosti za upotrebu – bit će odličan za SUP-anje u mirnim vodama, SUP-anje na valovitijim površinama, a uz neke prilagodbe (kajak-sjedalo) možete ga koristiti kao poseban kajak.

Proizvod je namijenjen za muškarce i žene, a dimenzije 297×76×12 cm dopuštaju lako rukovanje i stabilnost unatoč vjetru. Širina nudi dovoljno površine za stabilnost, bez da se daska značajno usporava zbog toga. Dizajn je posebno prilagođen te nudi sve za potpunu i udobnu sportsku aktivnost – savršeno za početak sudjelovanja u ovoj popularnoj sportskoj aktivnosti.

western-digital

Brojne prednosti

Daska nudi brojne korisne detalje – reljefna podloga kick-pad zajedno s površinom SUP-a omogućuje stabilnost i sprječava klizanje čak i u turbulentnijim vodama. Prstenovi su izvrsni za pričvršćivanje kajak sjedala, a ispred njega je kabel za nošenje tereta, s kojim možete priložiti sve što je potrebno za vodene avanture.

Dodatna oprema koju dobivate uz SUP izvrsna je oprema za početnike, kao i iskusnije SUP-ere. Pribor uključuje torbu za pohranjivanje na kotačima i uzicu za vezanje, visokokvalitno trodjelno veslo, pumpa, sigurnosna traka i kit za popravak SUP-a.

western-digital

Tehnički detalji:

Značajke
  • Sadrži: SUP, trodjelno veslo, torbu na kotače, pumpu, sigurnosno uže, set za popravak. 
  • Tehnologija Thermo Twin Skin
  • 4 ručke za nošenje
  • Kick Pad Tail
  • Prstenovi za postavljanje sjedala
  • Elastično uže
Tehničke specifikacije:
  • Dimenzije (L x W x H): 297×76×12 cm
  • Nosivost: najviše 90 kg

Tehnički detalji

Parametri %1% %2% artikla

Nosivost 90 kg
Ukupna duljina 297 cm
Ukupna širina 76 cm
Boja žuto-plava