Lamart LT7035 mlin za začine, drvo
52,06 Kn

Mlin za začine, primarno za sol i papar. Izrađen je od drva i ima keramički mehanizam mljevenja s podesivom grubosti mljevenja. Upravljanje pomoću rotirajućeg mehanizma.

Lamart LT7044 Steel komplet staklenki za bilje, 12 komada
159,80 Kn 150,40 Kn

Komplet staklenki za bilje, izrađenih od stakla u nehrđajućeg čelika na rotirajućem postolju, koji će odgovarati svakom interijeru. Staklenke za bilje Lamart su primjerene za pranje u perilici posuđa. Visina postolja je 25 cm. U kompletu je 12 komada plus postolje.

Lamart LT7045 Sandglas mlinac za bilje, 2x 60 ml
57,90 Kn 54,39 Kn

Posljednji komad!

Plastičan mlinac za bilje modernog dizajna s keramičkim mehanizmom za mljevenje. Mlincu Lamart lako podesite željenu grubost mljevenja. Dvije prozirne komore omogućuju vam da ih napunite i vidite koliko je začina ostalo.

Fackelmann magnetske posudice
104,90 Kn

Posljednji komad!

Posudice od nehrđajućeg čelika s magnetom mogu se koristiti za pohranu raznih začina. Zahvaljujući gornjoj prozirnoj površini vidljivo je što se pohranjuje i koliko ostaje. Posudice možete držati u hladnjaku.

Banquet CULINARIA Duo, mlinac za začine, 23 x 5 cm
49 Kn 40,56 Kn

Posljednji komad!

Mehanička brusilica za grubo brušenje soli ili papra. Sustav brušenja od keramike daje oštrinu u uobičajenoj uporabi. Funkcija pohrane 2 u 1 u dva suprotna spremnika spojena u sredini. Banquet mlinac za začine CULINARIA Duo 23 × 5 cm u dizajnu nehrđajućeg čelika s akrilnim posudama.

Banquet BRILLANTE, mlinac za začine, 6 x 25,4 cm
89 Kn 77,38 Kn

Posljednji komad!

Mehanička brusilica za grubo brušenje soli ili papra. Sustav brušenja od keramike daje oštrinu u uobičajenoj uporabi. Tijelo je izrađeno od posebnog drva. Banquet mlinac za začine BRILLANTE 6 × 25,4 cm u svom prirodnom izgledu potpuno će se uklopiti u vašu kuhinju.

Banquet BRILLANTE, mlinac za začine, 5,8 x 20,3 cm
79 Kn 63,55 Kn

Posljednji komad!

Mehanička brusilica za grubo brušenje soli ili papra. Sustav brušenja od keramike daje oštrinu u uobičajenoj uporabi. Tijelo je izrađeno od posebnog drva. Banquet mlinac za začine BRILLANTE 5,8 × 20,3 cm u svom prirodnom izgledu potpuno će se uklopiti u vašu kuhinju.

Banquet Culinaria komplet posudica za sol i papar 35 ml, 4 komada
49 Kn 41,39 Kn

Set posudica za sol i papar CULINARIA 35 ml sadrži 4 komada i sastoji se od staklene konstrukcije u metalnom držaču. Sadrži 2 posudice za velike začine i 2 manje posudice za čačkalice i postolje. Komplet će izvrsno izgledati na stolu.

Kela Rosa posuda za začine, 4 komada
38 Kn 35,24 Kn

Posljednji komad!

Posuda za začine Rosa, marke Kela, koristi se za spremanje različitih vrsta začina i zahvaljujući svom elegantnom izgledu ugodno ukrašava vašu kuhinju. Pakiranje sadrži 4 komada

Ceramic Blade mlinčić za sol i papar, 2u1 InnovaGoods
120,40 Kn

Posljednji komad!

Priručni mlinčić za sol i papar InnovaGoods proizvođača Ceramic Blade je odličan pomoćnik u kuhinji. Postavite hrapavost mljevenja i posolite i popaprite jelo, bez potrebe za dva odvojena mlinčića.

Banquet mlinac za začine CULINARIA Duo, 19 x 4,5 cm
57,21 Kn 45,23 Kn

Praktični ručni mlinac za začine, zbog kojeg ćete imati sol i papar uvijek pri ruci dostupan je u najnovijem obliku. Banquet ručni mlinac za začine CULINARIA Duo s promjera 4,5 cm ima keramički mehanizam i akrilni prostor.

Banquet set za mljevenje začina BRILLANTE
74,43 Kn 63,55 Kn

Set za mljevenje začina marke Banquet izrađen je od drveta. Mehanički mlin za svježe začine je veliki kulinarski doživljaj za vaše specijalitete. Mlin je izrađen od keramičkog mehanizma. Komplet je primjeren za meljenje soli i papra.

Westmark mlin za sol i papar Acryl
57,48 Kn

Elegantan ručni mlin izrađen od visokokvalitetnog čistog stakla i sa srebrnim natpisom poznate marke Westmark. Keramički mehanizam za mljevenje posebno je prikladan za mljevenje soli, papra i drugih vrsta začina. .

Banquet mlin za začine CULINARIA Tube, električni
62,93 Kn 52,06 Kn

Mlin za začine marke Banquet od nehrđajućeg čelika. Mehanizam za mljevenje izrađen je od keramike. Zbog svježe mljevenih začina ćete doseći pravi kulinarski ugođaj.

Banquet mlinac za začine BRILLANTE, 5,8 x 15,3 cm
57,21 Kn 45,23 Kn

Kvalitetan mehanički mlinac ima u unutarnjosti keramički mehanizam za jednostavno okretanje. Banquet mehanički mlinac za začine BRILLANTE promjera 5,8 cm napravljen je od gume i ima oblik valjka.

Westmark komplet za pohranu začina, 5 dijelni
97,29 Kn

Posljednji komad!

Elegantan komplet od nehrđajućeg čelika za pohranu začina marke Westmark sastoji se od 4 posudice i podstave od nehrđajućeg čelika. Posudice su opremljene s praktičnim magnetnim dnom, zato mogu sigurno stajati na podstavku te imaju dvije mogućnosti otvaranja za potpuno doziranje začina.

Lamart mlin za začine
70,78 Kn 60,55 Kn

Mlin je namijenjen mljevenju papra, soli ili manjih začina.

Status mlinac začina, bijeli
74,30 Kn

Posljednji komad!

Mlinac s keramičkom bazom za mljevenje svih suhih začina i bilja. Sačuva njihovu bit – aromu i okus.

Lamart mlin gravity LT7012
70,78 Kn 62,05 Kn

Gravity mlin možete napuniti sa bilo kojim začinima koje želite mljeti. Lamart mlin ima podesivu snagu mljevenja i prozirnu akrilnu pregradu za lako punjenje.

Lamart LT7036 mlin za začine, drvo
93,45 Kn

Mlin za začine, primarno za sol i papar. Izrađen je od drva i ima keramički mehanizam mljevenja s podesivom grubosti mljevenja. Upravljanje pomoću rotirajućeg mehanizma.

Maxwell & Williams mlinac za sol Bounce
101,72 Kn 87,71 Kn

Simpatičan mali mlinac služi za postepeno mljevenje soli za obogaćivanje jela. Njime možete mljeti i druge suhe začine.

Kitchen Artist mlin za začine 6u1 MEN243
128,90 Kn

Ručni mlin od nehrđajućeg čelika je izrađen za čak 6 vrsta začina koje najčešće koristite u kuhinji. Svaki odjeljak ima svoj mlin.

Banquet BRILLANTE, mlinac za začine, 6,4 x 25 cm
109 Kn 94,20 Kn

Mehanički mlinac za sol, papar i druge vrste egzotičnih začina. Sustav brušenja od keramike daje oštrinu u uobičajenoj uporabi. Tijelo je izrađeno od posebnog drva. Banquet mlinac za začine BRILLANTE 6,4 × 25 cm u svom prirodnom izgledu potpuno će se uklopiti u vašu kuhinju.

Lodos mlin za začine
101,90 Kn

Lodos mlin za začine ima tradicionalni izgled. Visok je 15 cm, ima promjer od 5,3 cm.

Kela Maila posuda za sol i papar
68 Kn 63,55 Kn

Posuda za sol i papar Maila, marke Kela, pronaći će svoj prostor za svakim stolom. Zahvaljujući svom elegantnom rebrastom dizajnu, komplet će poslužiti i kao praktičan ukras kuhinje. Izrađeni od keramike