High Peak Ceduna Duo vreća za spavanje-17%
515 Kn 424,10 Kn

Posljednji komad!

Vreća za spavanje za 2 osobe je idealna za ljetni turizam. Sadrži Dura Soft punjenje od šupljih vlakana koje je hipoalergeno i brzo se suši. High Peak Ceduna Duo se zatvara patentom koji je opremljen sigurnosnom iglom.

High Peak Action 250 vreća za spavanje-18%
244 Kn 200,08 Kn

Odlična cijena

Vreća za spavanje ima unutarnji džep za spremanje manjih predmeta. Sadrži Dura Soft punjenje od šupljih vlakana koje je hipoalergeno i brzo se suši. High Peak Action 250 se zatvara patentom koji je opremljen sigurnosnom iglom.

High Peak vreća za spavanje Patrol-19%
228 Kn 184,63 Kn

Odlična cijena

Vreća za spavanaje je idealna za ljetni turizam. Sadrži Dura Soft šuplje vlakno punjenje koje je hipoalergeno i brzo se suši. High Peak Patrol se zatvara patentnim zatvaračem opremljenim sigurnosnim iglom.

High Peak Lite Pak 800 vreća za spavanje-17%
244 Kn 200,77 Kn

Odlična cijena

Vreća za spavanje ima unutarnji džep za pohranu manjih predmeta. Sadrži Dura Soft šuplje vlakno punjenje koje je hipoalergeno i brzo se suši. High Peak Lite Pak 800 kopča s dvostranim zatvaračem i ima prošireni dizajn mumije.

High Peak Lite Pak 1200 vreća za spavanje
259 Kn 220,16 Kn

Odlična cijena

Vreća za spavanje ima unutarnji džep za spremanje manjih predmeta. Sadrži Dura Soft punjenje od šupljih vlakana koje je hipoalergeno i brzo se suši. High Peak Lite Pak 1200 ima dvostrani zatvarač i ima proširen oblik.

Coleman vreća za spavanje za djevojčice Salida
288 Kn 277 Kn

Vreća za spavanje za djevojčice. Coleman Salida dizajnirana je za visinu do 150 cm, a svojim dizajnom boja zadivljuje svaku damu. Podesiva kapuljača i sofisticirani dizajn zatvarača, visokokvalitetni materijal i dvoslojna konstrukcija osiguravaju toplinsku udobnost i tijekom hladnijih noći.

Coleman vreća za spavanje Basalt Single
518 Kn 499 Kn

Posljednji komad!

Vrlo topla vreća za spavanje s jedinstvenom Anti Odor tehnologijom za sprečavanje mirisa. Coleman Basalt Single nudi vam toplinsku udobnost od proljeća do zime zahvaljujući visokokvalitetnoj izolaciji, dvoslojnoj konstrukciji.

Coleman vreća za spavanje Fision 200
372 Kn 345 Kn

Posljednji komad!

Vreća za spavanje u obliku mumije za hladnije ljetne noći. Coleman Fision 200 ima vrlo udoban polikoton materijal, kompresijski omot i patentni zatvarač. Bit ćete sretni zbog male mase ili praktičnog džepa za male predmete.

Coleman vreća za spavanje Biker
378 Kn 333 Kn

Lagana vreća za spavanje u obliku mumije Coleman Biker dizajnirana je za rekreativne sportaše kojima je potrebno brzo i ugodno prenoćište na sportskim putovanjima. vreću za spavanje jednostavno složite u malu, vodootpornu vrećicu koja se savršeno uklapa na vaš bicikl, motor ili brod.

Vango vreća za spavanje Atlas 350
267 Kn 258 Kn

Posljednji komad!

Vreća za spavanje sa sintetičkim punjenjem ima sustav Auto-lock, koji sprječava nenamjerno otvaranje zatvarača noću. Ima pokrivač u obliku slova S kako bi se spriječilo pomicanje izolacije i pružanje ravnomjerne topline. Vango Atlas 350 vreća za spavanje ima kapuljaču.

Outwell Vreća za spavanje Sleeping bag Contour Lux XL green
665 Kn 510 Kn

Vreća za spavanje s ugrađenim jastukom sadrži punjenje od šupljih vlakana Isofill. Automatsko zatvaranje sprečava nenamjerno otvaranje vreće tijekom spavanja. Ima pokrov koji se može odstraniti po potrebi. Outwell vreća za spavanje Sleeping bag Contour Lux XL green pogodna je za ljude do 2 m.

Easy Camp vreća za spavanje Nebula, L
351 Kn 266 Kn

Vreća za spavanje ima topli šuplji sloj vlakana i dvosmjerni patent zatvarač. Sadrži unutarnji džep za male predmete, kapuljaču s vrpcom i petlje za vješanje. Easy Camp vreća za spavanje Nebula L je idealna za kampiranje.

High Peak vreća za spavanje Pak 600
343,79 Kn 334 Kn

Lagana, ljetna vreća za spavanje koja dolazi s kapuljačom i toplim ovratnikom. Karakterizira ju Dura Loft Micron punjenje i dužina do 210 cm.

Vango vreća za spavanje Planet 150 Anthracite
504 Kn

Vreća za spavanje sa sintetičkim punjenjem ima sustav Auto-lock, koji sprječava nenamjerno otvaranje zatvarača noću. Raspolaže antibakterijskim sredstvom protiv komaraca, koji odbija neželjene insekte. Vango Planet 150 je pogodna za osobe do 190 cm visine.

Vango vreća za spavanje Ember Single
196 Kn 172 Kn

Vreća za spavanje sa sintetičkom podlogom uključuje ušiven naslon za glavu za udobno spavanje. Sadrži izolaciju od ThermoLock Pro od šupljih vlakana, koja je propusna i topla Vango vreća za spavanje Ember Single ima viseće petlje za lakše sušenje.

Bertoni vreća za spavanje Lake 250
375 Kn

Vreća za spavanje Bertoni Lake 250 nudi optimalnu udobnost pri temperaturi +2,1°C, donja granica temperature iznosi – 20°C. Dužina vreće je 210 cm te ndui mogućnost spajanja dvaju jednakih vreća. Priložena je i priručna torba za spremanje.

Vango vreća za spavanje Latitude 300
668 Kn 583 Kn

Vreća za spavanje sa sintetičkim punjenjem ima sustav Auto-lock, koji sprječava nenamjerno otvaranje zatvarača noću. Podloga je poboljšana toplinskom izolacijom Thermal Embrace Vango Latitude 300 ima viseće dijelove koji olakšavaju sušenje.

Bertoni vreća za spavanje Outdoor 300
513 Kn

Vreća za spavanje Bertoni Outdoor 300 nudi optimalnu udobnost pri temperaturi +1,6°C, donja granica temperature iznosi – 20,8°C. Dužina vreće je 200 cm. Priložena je i priručna torba za spremanje.

Outwell vreća za spavanje Sleeping bag Contour
486 Kn 373 Kn

Vreća za spavanje s ugrađenim jastukom sadrži punjenje od šupljih vlakana Isofill. Automatsko zatvaranje sprečava nenamjerno otvaranje vreće tijekom spavanja. Ima pokrov koji se može odstraniti po potrebi. Outwell vreća za spavanje Sleeping bag Contour pogodna je za ljude do 2 m.

Vango vreća za spavanje Flare Single
398 Kn 343 Kn

Vreća za spavanje s punjenjem od šupljih vlakana ima ugrađen ovratnik oko glave za ugodno spavanje. Patent zatvarač ima automatsko zaključavanje kako bi se spriječilo neželjeno otvaranje noću. Vreća za spavanje Vango Flare Single dostupana je u praktičnoj kompresijskoj vreći.

Vango vreća za spavanje Planet 100
554 Kn 480 Kn

Vreća za spavanje sa sintetičkim punjenjem ima sustav Auto-lock, koji sprječava nenamjerno otvaranje zatvarača noću. Ima mrežu protiv komaraca s antibakterijskim dizajnom koji odbija neželjene insekte. Vreća za spavanje Vango Planet 100 je pogodna za osobe do 190 cm visine.

Vango vreća za spavanje Latitude 200
597 Kn 499 Kn

Vreća za spavanje sa sintetičkim punjenjem ima sustav Auto-lock, koji sprječava nenamjerno otvaranje zatvarača noću. Podloga je poboljšana toplinskom izolacijom Thermal Embrace Vango Latitude 200 ima viseće dijelove koji olakšavaju sušenje.

Coleman vreća za spavanje PACIFIC 205
288 Kn 275 Kn

Lagani dizajn vreće za spavanje veličine do 180 cm. Coleman PACIFIC 205 ima unutrašnjost izrađenu od izuzetno udobnog flanela i može se u potpunosti otvoriti i koristiti kao pokrivač. Manšeta ovratnika pruža maksimalnu udobnost.

Coleman vreća za spavanje Silverton Comfort 150
360 Kn 346 Kn

Vreća za spavanje od šupljih vlakana. Coleman Silverton Comfort 150 vreća za spavanje grijat će vas tijekom turističke sezone, a dugo će trajati i jednostavna je za održavanje. Ima kompresijski ovoj, a zatvarač je opremljen tehnologijom protiv prorezatermičkom obradom.

Coleman dječja vreća za spavanje Glow In The Dark
288 Kn 276 Kn

Dječja vreća za spavanje koja svijetli u tami. Coleman Glow In The Dark eliminira strah od mraka i pruža jednostavnu orijentaciju. Dizajnirana je za visinu do 150 cm, a zahvaljujući zateznoj i udobnoj manšeti pruža toplinsku udobnost. Zatvarač se lagano zatvara i presavija u vreću za spavanje.

Husky vreća za spavanje Ruby, -14 °C, plava
661,46 Kn 463 Kn

Vreća za spavanje s unutarnjim praktičnim džepom za male predmete ima toplinski dorađen ovratnik, koji osigurava viši stupanj topline oko glave. Napravljen je od trajnog materijala, a Ripstop sprečava da se oštećenje proširi. Husky vreća za spavanje RUBY –14 °C plava ima mogućnost proširenja prostora za 20 cm.

Coleman dječja vreća za spavanje Heaton Peak Comfort Junior
315 Kn 277 Kn

Dječja vreća za spavanje je presvučena mekanom flanel podlogom. Coleman Heaton Peak Comfort Junior je opremljena s termo ovratnikom koji čuva ramena na toplom. Primerna je za ljeto i ekstremne temperaturne uvjete do –8°C. Primjerna je za osobe maksimalne visine 150 cm.

Deuter Orbit -5°, SL, vreća za spavanje, crvena
816 Kn

Vreća za spavanje za temperature od 0° C do –5° C (udobnost) i ekstremno do –23 ° C je ispunjena sintetičkim vlaknima, obložena je vunom na ramenom i bočnom dijelu, a u gornjem dijelu je toplinski pojas za toplinu ramena i vrata. Također ima unutarnji džep za dragocjenosti i ergonomski oblikovan donji dio. Prilagođeno za žene do 175 cm visine.

Deuter Orbit -5° vreća za spavanje
816 Kn

Vreća za spavanje za temperature od 0° C do –5° C (udobnost) i ekstremno do –23 ° C je ispunjena sintetičkim vlaknima, obložena je vunom na ramenom i bočnom dijelu, a u gornjem dijelu je toplinski pojas za toplinu ramena i vrata. Također ima unutarnji džep za dragocjenosti i ergonomski oblikovan donji dio. Prikladno za ljude visine do 185 cm.