Fiskars komplet za čišćenje staza i podne obloge (135522 + 136001)

Fiskars komplet za čišćenje staza i podne obloge (135522 + 136001)

Broj: 585955
Fiskars komplet za čišćenje staza i podne obloge uključuje QuikFit četku za podne obloge i QuikFit grafitnu dršku. Četka je idealna za odstranjivanje korova i maha između pukotina na stazi. Drška s konstrukcijom od laganog kaljenog materijala i sa SoftGrip ručkom jamči udoban rad bez napora. Cijeli opis
25,02 €
Dostava MALL

Rasprodano

Broj: 585955

Opis

Fiskars komplet za čišćenje staza i podne obloge (135522 + 136001) uključuje QuikFit četku za stazu i podne obloge te QuickFit grafitnu dršku. QuikFit sustav je Fiskarsov način za jednostavnu zamjenu alata.

tekst

QuikFit četka

QuikFit četka idealno je rješenje, kad između pukotina između pločica naraste tvrdokorni korov ili nadležni mah. Četku odlikuje izrada od čeličnih čekinja, koje se zajedno s dodatnom prednjom oštricom brinu za učinkovito odstranjivanje nepoželjnog raslinja između pločica.

Prednost četke je FiberComp konstrukcija, koja je izdržljiva te otporna na vlagu, zahvaljujući kojoj je alat idealan za rad na otvorenom.

Tehnički detalji:

  • Dužina: 185 mm
  • Težina: 160 g

Službena web stranica

QuikFit grafitna drška

Video

QuikFit drška savršeno je rješenje za većinu priključnih alata serije Fiskars QuikFit.

Prednost ove univerzalne drške je ovalni dizajn drške. Izrađena od laganog kaljenog aluminija. Za udoban rad brine se na dodir mekana SoftGrip ručka. Za jednostavno pospremanje na zidnim površinama na raspolaganju je praktičan otvor.

Dršku ističe mogućnost dvoručne upotrebe, zbog toga je primjerena za ljevičara i desničare.

tekst

Tehnički detalji:

  • Dužina: 1560 mm
  • Težina: 475 g

Jamstvo: 5 godina

Službena web stranica