Vrtlarski alati

Typ: drška

Svatko može birati između širokog asortimana proizvoda iz kategorije Vrtlarski alati na MALL.HR. Osim alata, opreme i ukrasa, pronaći ćete i profesionalne uređaje koji će vaš posao učiniti zabavnim.

Pokaži više
  • Vaše narudžbe dostavljamo na području cijele Hrvatske.
  • Robu iz kategorije Vrtlarski alati dostavit ćemo u vaš dom ili je možete preuzeti na jednom od naših mjesta za preuzimanje u Zagrebu.
  • Naša služba za podršku je ovdje za Vas ako zatrebate pomoć.
  • Vašu narudžbu možete platiti online kreditnom karticom (jednokratno ili do 12 rata), ili prilikom preuzimanja (gotovina ili kartica) .
  • Ako vam se artikl ne sviđa, možete ga vratiti u roku od 14 dana.

Ne zaboravite pogledati proizvode na akciji. Njih također možete filtrirati po najnižoj cijeni ili najbolje ocijenjenim od strane drugih kupaca.

Na MALL.HR možete pronaći više od 107.000 proizvoda. Možda će vam se svidjeti i proizvodi iz sličnih kategorija kao što su Uzgoj sadnica, Škare za vrt, Ručne škare za živicu, Vrtlarenje, Zaštitna oprema.

  • Typ
    drška
    ×
Fiskars grafitna drška QuikFit (136022)
45x

Fiskars grafitna drška QuikFit (136022)

83 Kn

Ova namjenska drška namijenjena je prije svega za uporabu priključaka za sađenje. Opremljena SoftGrip ručkom za veći komfor. Drška je grafitno obojana. Jedinstveni mehanizam zaključavanja omogućuje, da je alat u sekundi spreman za korištenje.

Dostava MALL
Fiskars grafitna drška QuikFit (136001)
363x

Fiskars grafitna drška QuikFit (136001)

106 Kn

Aluminijska drška grafitne boje sa SoftGrip ručkom idealna je za Fiskars grablje. Jedinstveni mehanizam zaključavanja omogućuje vam brzu pripremu alata.

Dostava MALL
Fiskars drška QuikFit (136012)
62x

Fiskars drška QuikFit (136012)

38 Kn

Kratka drška QuikFit (136012) za uporabu priključaka za sađenje. Opremljena SoftGrip ručkom za veći komfor i jedinstvenim mehanizmom zaključavanja, koji omogućuje, da je alat u sekundi spreman za korištenje.

Dostava MALL
Fiskars teleskopska drška QuikFit 136032
39x

Fiskars teleskopska drška QuikFit 136032

288 Kn

Teleskopska drška namijenjena je prije svega za upotrebu priključaka za sađenje. Opremljena SoftGrip ručkom za veći komfor.

Dostava MALL
Fiskars teleskopska drška QuikFit (136042)
40x

Fiskars teleskopska drška QuikFit (136042)

224 Kn

Srednje velika teleskopska drška namijenjena za rad na visini do 4 metra. Za omogućivanje maksimalne sigurnosti sadrži dvostruki sustav zaključavanja i jedinstveni automatski sustav zaključavanja.

Dostava MALL