Zajedno u svemu

Sigurno i pouzdano dostavljamo sve što trebate

Brinemo o sigurnosti naših kupaca i zaposlenika

Mall.hr je donio niz mjera kako bismo vam osigurali sigurnu dostavu vaše narudžbe na adresu. Plaćanje narudžbi moguće je putem interneta ili plaćanje gotovinom i debitnim karticama u našim mjestima za preuzimanje.

Brinemo i o sigurnosti naših zaposlenika, većina njih sada radi od doma. Iznimka su zaposlenici u centralnom skladištu, gdje su na snazi stroge preventivne mjere za sigurnost i zdravlje svih zaposlenika. Zbog strogih mjera u skladištu te povećanog broja narudžbi može doći do manjih zakašnjenja kod otpreme paketa. Kolege se trude kako bi vaše narudžbe stigle na vašu adresu u zadanom roku, zbog čega vas molimo za razumijevanje i zahvaljujemo vam na strpljenju.

Već su početkom ožujka na snagu stupile stroge preventivne mjere kod naših zaposlenika koji dolaze u kontakt s paketima. Brinemo o tome da se naši zaposlenici prilikom rada ponašaju odgovorno. Savjesno koriste zaštitne rukavice, zaštitne maske i gelove za dezinfekciju ruku, drže se na odgovarajućoj udaljenosti, a provjeravamo i njihovu tjelesnu temperaturu.

Redovito pratimo sve preporuke i upute HZJZ te ostalih nadležnih službi.

Informacije o dostavi i osobnom preuzimanju

Naša internet trgovina u ovoj izvanrednoj situaciji i dalje djeluje neometano. Naša su mjesta za preuzimanje OTVORENA. U njima možete platiti karticom ili gotovinom prilikom osobnog preuzimanja paketa. Hvala vam na razumijevanju. Više o dostavi i osobnom preuzimanju možete pročitati OVDJE

.
Dostava na adresu i osobno preuzimanje
  1. Izvršite narudžbu na Mall.hr tako da u Košarici odaberite opciju "Dostava na adresu" ili "Osobno preuzimanje";
  2. Odaberite način plaćanja te potvrdite vašu narudžbu;
  3. Na vašu ćete e-mail adresu dobiti obavijest dostavne službe ili obavijest da je narudžba spremna za preuzimanje u mjestu za preuzimanje.
  4. Ako ste odabrali osobno preuzimanje u mjestu za preuzimanje, nakon što primite poruku da je narudžba spremna, uputite se u najbliže mjesto za preuzimanje s maskom i slijedite sigurnosne upute.

Više o dostavi na adresu ili osobnom preuzimanju možete pročitati ovdje.

Najčešće postavljana pitanja i odgovori

Radi li internet trgovina kao i obično?

Internet trgovina MALL.HR i obrada narudžbi rade neometano.

Jesu li mjesta za preuzimanje otvorena?

Naša su mjesta za preuzimanje su ponovno otvorena. Mađutim, u njima vrijede pravila obaveznog nošenja maski i dezinfekcije ruku u zatvorenim javnim prostorima. Budući da su nam sigurnost i briga za zdravlje naših kupaca i zaposlenika na prvom mjestu, molimo vas da poštujete ova pravila. Vjerujemo da ćemo zajedno uspjeti. #ZAJEDNOUSVEMU

Kako mogu platiiti narudžbu?

Više o načinima plaćanja možete pročitati ovdje.

Gdje mogu preuzeti narudžbu?

Naša su mjesta za preuzimanje ponovno otvorena.

Koje je vrijeme dostave moje narudžbe?

Otprema narudžbi trenutno djeluje s manjim zakašnjenjem. Vi ćete putem e-maila dobiti obavijest o otpremi. Savjetujemo vam da kod svake pojedinačne narudžbe pratite uslugu Praćenje narudžbe, gdje možete pratiti u kojoj je fazi dostave vaša narudžba.

Koji je trošak dostave?

Troškove dostave možete provjeriti ovdje.

Kako mogu izvršiti povrat artikla?

Molimo vas da ispunite obrazac za povrat artikla, gdje se na jednom mjestu nalaze sve informacije koje trebamo kako bismo izvršili povrat. Obrazac i više informacija o vraćanju artikla putem pošte pronaći ćete ovdje.

Želim više informacija. Kome se mogu obratiti?

Naša Služba za korisnike dostupna je na broju telefona 01 8000 190 ili putem e-maila info@mall.hr.

Radno vrijeme službe za korisnike: pon–pet, 8.00–19.00 i subota, 8.00–12.00. Zbog povećanog broja upita, molimo vas za strpljenje.

Neka vas ništa ne iznenadi!

Kućanske potrepštine koje je pametno
imati na zalihi!