Zaštitna oprema

Svatko može birati između širokog asortimana proizvoda iz kategorije Zaštitna oprema na MALL.HR. Osim alata, opreme i ukrasa, pronaći ćete i profesionalne uređaje koji će vaš posao učiniti zabavnim.

Pokaži više
  • Vaše narudžbe dostavljamo na području cijele Hrvatske.
  • Robu iz kategorije Zaštitna oprema dostavit ćemo u vaš dom ili je možete preuzeti na jednom od naših mjesta za preuzimanje u Zagrebu.
  • Naša služba za podršku je ovdje za Vas ako zatrebate pomoć.
  • Vašu narudžbu možete platiti online kreditnom karticom (jednokratno ili do 12 rata), ili prilikom preuzimanja (gotovina ili kartica) .
  • Ako vam se artikl ne sviđa, možete ga vratiti u roku od 14 dana.

Ne zaboravite pogledati proizvode na akciji. Njih također možete filtrirati po najnižoj cijeni ili najbolje ocijenjenim od strane drugih kupaca.

Na MALL.HR možete pronaći više od 107.000 proizvoda. Možda će vam se svidjeti i proizvodi iz sličnih kategorija kao što su Slikarski pribor, Lokoti, Zaštitne mreže, Vrtlarenje, Sanduci za alat.

Merco kabanica, roza
3x

Merco kabanica

28 Kn
Posljednji komad!

Merco lagana kabanica izrađena je od vodonepropusnog PVC materijala koji osigurava da ćete ostati suhi po kišnom vremenu.

Dostava MALL
Mannesmann Werkzeug zaštitne naočale CE EN166, prozirne
3x

Mannesmann Werkzeug zaštitne naočale CE EN166, prozirne

19 Kn

Zaštitne naočale, proizvođača Mannesmann Werkzeug, prikladne su za svakoga tko obavlja bilo koji posao u prostorijama gdje postoji puno prljavštine ili čestica koje mogu oštetiti oči.

Dostava MALL