Schleich Set delfina s mladuncima 41463
80 Kn

Posljednji komad!

Set Delfin je idealan dodatak podvodnom svijetu Bajalu. Delfini se čvrsto drže magnetom. Delfin može držati prsten u ustima. Koža ovih dupina izgleda kao da su prekriveni dijamantnom prašinom.

Schleich 70590 cvjetni pegaz
118 Kn

Šareni cvjetni Pegaz je mitsko čarobno biće Jednako je plah i tajanstven kao i svi čarobni konji. Živi u samoći na prekrasnim cvjetnim poljima i ljubavni je zaštitnik rozog jednoroga. Veoma je teško pridobiti njegovo povjerenje, kraljevim sestrama je uspjelo da ga pridobiju kao dobrog i vjernog prijatelja Princeze Sara i Sera se rado susreću s njime i dive se njegovim krasnim krilima i gustom grivom.

Schleich 70592 cvjetni zmaj sa mladunčetom
138 Kn

Na prostranim travama svijeta Schleich® živi majka cvjetnog zmaja i njeno mladunče Izgleda da je mladunče našao novog prijatelja, s kojim se može igrati, divljeg scjetnog jednoroga. Skupa se igraju i neizmjerno zabavljaju.

Schleich figura Jednorog u cvijeću 70591, djevojčica
63 Kn

Ždrebica Schleich® bayala® cvjetnog jednoroga je za razliku od šarenog Pegasusa vrlo razigrana. Obožava se igrati sa svojim prijateljem, cvjetnim zmajem u prekrasnim cvjetnim poljima u kojima živi, a istovremeno rado istražuje ostatak svijeta Bayala.