Canpol babies rezervna silikonska posuda za dudu
49,26 Kn

Posljednji komad!

Posuda ne služi samo za spremanje dude, već i za svježe voće, povrće, sir ili peciva. Posebno je prikladna za prijelaz iz tekuće hrane u tvrdu. Rupice osiguravaju odlično zračenje spremljenog sadržaja. U paketu su dva komada.


Canpol babies boca Haberman
78 Kn

Nova Anti-Colic dječja boca Haberman je patentirani proizvod i predstavlja revolucionarni korak u smanjenju gutanja zraka. Poduzeće predstavlja potpuno novi, prirodni pristup minimiziranju gutanja zrak ** u hranjenju sa **zatvorenom posudom.


Canpol babies električni grijač za bočice
197,90 Kn

Grijač za bočice praktična je pomoć za zagrijavanje hrane ili tekućine na željenu temperaturu. Mogućnost podešavanja topline. Jednostavno korištenje, upravljanje samo jednim gumbom. Mogućnost grijanja zamrznute ili ohlađene hrane.


Canpol babies glazbeni vrtuljak sa projektorom Zvijezde
389 Kn

Glazbeni vrtuljak će pomoći vašem djetetu da zaspe. Pogodan je za najmanju djecu koja se još ne kreću sama. Vrtuljak je opremljen s projektorom, glazbenim uređajemplišanim zvijezdama. Zbog brojnih funkcija ima pozitivan učinak na vizualnu i slušnu koordinaciju djeteta. Projektor se prikazuje u različitim bojama, ima 25 melodija prirode i daljinskim upravljačem.


Canpol babies kutijica za dude
45,87 Kn

43,16 Kn

Novo

Kutijica sprječava kontaminaciju i mogući gubitak dude. Možete jednostavno spremiti 2 para u mekanu kutijicu. Kutijica je prikladna za spremanje dude.


Canpol babies torba za previjanje
419 Kn

Sve mame žele biti bezvremenske s novom torbom za previjanje za dječja kolica Moderna praktična i potpuno opremljena ** torba za previjanje za dječja kolica Canpol Babies. Idealno za šetnje u kojima morate imati sve na dohvat ruke. Vanjski džepovi na magnet, unutarnji duboki džepovi za veće predmete kao što su pelene, mali džep, termo džep za bočicu/časšu (za održavanje topline) traka s kopčom **za ključeve.


Canpol babies torba za previjanje LADY MUM
389 Kn

Novo

Torba za previjanje iz serije „Lady Mum“ dizajnirana je posebno za aktivne mame koje se vole osjećati elegantno. Torba je dovoljno velika za sve potrebne stvari koje trebate u hodu ili putovanju. Mame će sigurno biti impresionirane svestranim prostorom u torbi. Elegantna, praktična i priručna torba na preklapanje poznate marke Canpol babies za aktivne mame. Idealno za šetnje u kojima morate imati sve na dohvat ruke. Možete ju i pričvrstiti na kolica.