Cellfast alatka za sadnju ERGO PH
37 Kn
35,56 Kn

Idealno za jednostavno sijanje sjemena, lukovica i finih sadnica. Cellfast alatka za v ERGO je funkcionalna naprava s dugim vijekom trajanja. Uključuje ergonomski oblikovanu ručku i nudi jednostavnu uporabu.


Cellfast crijevo za vodu Green ATS2, 50 m (15-101)
447,92 Kn

268,40 Kn

Crijevo za vodu Green ATS2 je dugačko 50 m. Njezin nutarnji dio je otporan na nastanak alga te na UV zrake. Crijevo se ne zapetljava te zato ne blokira vodeni mlaz.


Cellfast drška za grablje za lišće ERGO, 166 cm PH
86 Kn
85,08 Kn

Čvrsta i lagana aluminijska drška visoke tvrdoće. Cellfast ERGO duljine 166 cm ima sustav SAFETOUCH za siguran prijem i maksimalnu udobnost. Nudi jedinstven adapter za brzu izmjenu grablji i otvor za vješanje i pohranu.


Cellfast grablje, 3 vrha PH
23 Kn

21,70 Kn

Kvalitetno kultivirano tlo omogućuje brži rast cvijeća. Cellfast grablje s 3 vrha idealne su za rad i kao takav odličan izbor za pripremu sjetve. Uključuje ergonomski oblikovanu ručku i čvrste vrhove. Izrađene su od izdržljivog kompozita, ojačanog staklenim vlaknima.


Cellfast grablje za lišće, 43 cm, ERGO PH
49 Kn

44,05 Kn

Idealno za grabljanje lišća, trave i ostalog vrtnog otpada na malim i velikim površinama. Cellfast grablje s radnom širinom 43 cm mogu se koristiti kao ručni alat za uklanjanje lišća na kompostu. Jedinstveni oblik sprječava začepljenje između zuba grablji.


Cellfast grablje za lišće, 43 cm, ERGO PH s ručkom 165 cm
118 Kn
115,90 Kn

Idealno za grabljanje lišća, trave i ostalog vrtnog otpada na malim i velikim površinama. Cellfast grablje širine 43 cm imaju snažnu laganu aluminijsku dršku duljine 165 cm. Možete ih upotrijebiti kao ručni alat za uklanjanje lišća na kompostu.


Cellfast grablje za lišće, 52,5 cm, ERGO PH
52 Kn
51,03 Kn

Idealno za grabljanje lišća, trave i ostalog vrtnog otpada na malim i velikim površinama. Cellfast grablje s radnom širinom 52,5 cm mogu se koristiti kao ručni alat za uklanjanje lišća na kompostu. Jedinstveni oblik sprječava začepljenje između zuba grablji.


Cellfast kolica za crijevo
265,56 Kn

142,90 Kn

Kolica za crijevo su odlična za prijevoz i spremanje crijeva. Dolaze u svijetlo plavoj boji.


Cellfast lopatica za sadnju ERGO š. 6 cm met + PH (uska)
54 Kn
53,39 Kn

Idealno za presađivanje malih biljaka ili sadnju vrtnog cvijeća. Cellfast lopatica s širinom 6 cm sadrži oštricu od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelikaSAFETOUCH sustav za siguran rad i maksimalnu udobnost. Nudi ergonomski dizajniranu dršku s podrškom za palac.


Cellfast lopatica za sadnju ERGO š. 8 cm met + PH (široka)
54 Kn
53,39 Kn

Idealno za presađivanje malih biljaka ili sadnju vrtnog cvijeća. Cellfast lopatica sa širinom 8 cm sadrži oštricu od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelikaSAFETOUCH sustav za siguran rad i maksimalnu udobnost. Nudi ergonomski dizajniranu dršku s podrškom za palac.


Cellfast lopatica za sadnju, š. 7,2 cm PH
23 Kn

21,70 Kn

Idealno za sadnju malih biljaka za cvijeće u loncima. Cellfast lopatica širine 7,2 cm izrađena je od izdržljivog kompozita koji je ojačan staklenim vlaknima. Materijal je siguran za biljke i za kontakte sa životinjama. Otvor u dršci – za jednostavno vješanje i skladištenje.


Cellfast motika, 3 vrha PH
37 Kn

33,20 Kn

Kvalitetno kultivirano tlo omogućuje brži rast cvijeća. Cellfast motika s 3 vrha idealna je za rad i kao takva savršen je izbor za sijanje. Uključuje ergonomski oblikovanu ručku i čvrste vrhove. Izrađena je od izdržljivog kompozita, ojačanog staklenim vlaknima.


Tvrtka Cellfast osnovana je 1990. godine.

Prvo su radili proizvode za vrtlarenje. Danas su jedni od vodežih u Europi na svojem području. Uspješni su zbog visoko specijaliziranog osoblja i kvalitete.

Tvrtka Cellfast osnovana je 1990. godine.

Prvo su radili proizvode za vrtlarenje. Danas su jedni od vodežih u Europi na svojem području. Uspješni su zbog visoko specijaliziranog osoblja i kvalitete.