Cellfast kolica za crijevo
233,40 Kn

Kolica za crijevo su odlična za prijevoz i spremanje crijeva. Dolaze u svijetlo plavoj boji.

Cellfast kolica s crijevom i priključkom COMPACT
674 Kn 584 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Set obuhvaća kolica za crijevo COMPACT, vrtno crijevo promjera 12,7 mm i duljine 20 m, pištolj s mlaznicom IDEAL LINE i dva priključka. Kolica odlikuju stabilna baza za opuštanje crijeva.

Cellfast alatka za sadnju ERGO PH
38 Kn 35,98 Kn

Idealno za jednostavno sijanje sjemena, lukovica i finih sadnica. Cellfast alatka za v ERGO je funkcionalna naprava s dugim vijekom trajanja. Uključuje ergonomski oblikovanu ručku i nudi jednostavnu uporabu.

Cellfast grablje, 3 vrha PH
24 Kn 22,71 Kn

Kvalitetno kultivirano tlo omogućuje brži rast cvijeća. Cellfast grablje s 3 vrha idealne su za rad i kao takav odličan izbor za pripremu sjetve. Uključuje ergonomski oblikovanu ručku i čvrste vrhove. Izrađene su od izdržljivog kompozita, ojačanog staklenim vlaknima.

Cellfast grablje za lišće, 43 cm, ERGO PH s ručkom 165 cm
122 Kn 111,90 Kn

Idealno za grabljanje lišća, trave i ostalog vrtnog otpada na malim i velikim površinama. Cellfast grablje širine 43 cm imaju snažnu laganu aluminijsku dršku duljine 165 cm. Možete ih upotrijebiti kao ručni alat za uklanjanje lišća na kompostu.

Cellfast grablje za lišće, 52,5 cm, ERGO PH
53 Kn 51,64 Kn

Idealno za grabljanje lišća, trave i ostalog vrtnog otpada na malim i velikim površinama. Cellfast grablje s radnom širinom 52,5 cm mogu se koristiti kao ručni alat za uklanjanje lišća na kompostu. Jedinstveni oblik sprječava začepljenje između zuba grablji.

Cellfast lopatica za sadnju ERGO š. 8 cm met + PH (široka)
56 Kn 51,64 Kn

Idealno za presađivanje malih biljaka ili sadnju vrtnog cvijeća. Cellfast lopatica sa širinom 8 cm sadrži oštricu od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelikaSAFETOUCH sustav za siguran rad i maksimalnu udobnost. Nudi ergonomski dizajniranu dršku s podrškom za palac.

Cellfast lopatica za sadnju, š. 7,2 cm PH
24 Kn 22,71 Kn

Idealno za sadnju malih biljaka za cvijeće u loncima. Cellfast lopatica širine 7,2 cm izrađena je od izdržljivog kompozita koji je ojačan staklenim vlaknima. Materijal je siguran za biljke i za kontakte sa životinjama. Otvor u dršci – za jednostavno vješanje i skladištenje.

Tvrtka Cellfast osnovana je 1990. godine.

Prvo su radili proizvode za vrtlarenje. Danas su jedni od vodežih u Europi na svojem području. Uspješni su zbog visoko specijaliziranog osoblja i kvalitete.

Tvrtka Cellfast osnovana je 1990. godine.

Prvo su radili proizvode za vrtlarenje. Danas su jedni od vodežih u Europi na svojem području. Uspješni su zbog visoko specijaliziranog osoblja i kvalitete.