Colgate zubna pasta Total active fresh, 75 ml
29 Kn

15,16 Kn

Pasta za zube Total active fresh sa smjesom za potpunu zaštitu, koja traje do 12 sati. Pasta Colgate očisti zube od naslaga i osigurava svježi dah. Štiti od karijesa.


Colgate zubna pasta Total original, 75 ml
29 Kn

15,16 Kn

Pasta za zube Total sa smjesom za potpunu zaštitu, koja traje do 12 sati. Pasta Colgate čisti zube i uklanja naslage, te skrbi za desni i zdravlje usne šupljine, a također štiti od karijesa i osigurava svjež dah.


Colgate zubna pasta Total plaque protection, 75 ml
29 Kn

15,16 Kn

Pasta za zube Total plaque protection sa smjesom za potpunu zaštitu, koja traje do 12 sati. Pasta Colgate očisti zube od naslaga i osigurava zdravu usnu šupljinu. Štiti od karijesa.


Colgate zubna pasta Total visible action
29 Kn

15,16 Kn

Pasta za zube Total visible action sa smjesom za potpunu zaštitu, koja traje do 12 sati. Pasta Colgate vidno očisti zube od zubnih naslaga te ih štiti od zubnog karijesa.


Colgate zubna pasta Total, 2 komada
37 Kn

21,28 Kn

Pasta za zube Total sa smjesom za potpunu zaštitu, koja traje do 12 sati. Pasta Colgate čisti zube i uklanja naslage, te skrbi za desni i zdravlje usne šupljine, a također štiti od karijesa i osigurava svjež dah. U paketu su dva komada.


Colgate zubna pasta Total whitening, 75 ml
29 Kn

15,16 Kn

Pasta za zube Total Whitening sa smjesom za potpunu zaštitu, koja traje do 12 sati. Paste Colgate štiti vaše zube od zubnih naslaga i pomaže im vratiti izvornu bjelinu. Štiti od karijesa i pruža svježi dah.


Colgate zubna pasta Total whitening, 2 komada
37 Kn

21,28 Kn

Pasta za zube Total Whitening sa smjesom za potpunu zaštitu, koja traje do 12 sati. Paste Colgate štiti vaše zube od zubnih naslaga i pomaže im vratiti izvornu bjelinu. Štiti od karijesa i pruža svježi dah. U paketu su dva komada.