Denis avion
222,89 Kn

Posljednji komad!

Odlična način da dijete razvije svoje motoričke sposobnosti je kroz igru. Kreativni set sadrži 908 dijelova koji se sastavljaju u putnički avion.

Denis bazen TMNT 122 x 25 cm
48 Kn

Posljednji komad!

.

Bazen je pogodan za male dječake koji se žele rashladiti u vrućim danima ili se samo igrati.

Motiv: Ninja kornjače. Veličina bazena: 122×25 cm.

Denis Cars kreativni set (33-306500)
22,09 Kn

Posljednji komad!

S kreativnim setom Cars marke Denis lako ćete sastaviti i obojati svoj 3D automobil. Primjeren je za djecu od 5. godine pa nadalje.

Denis Cars kreativni set (33-306510)
29,48 Kn

Posljednji komad!

Kreativni set Cars marke Denis omogućuje zabavno stvaranje na temu animiranih junaka Cars. Prikladno za djecu stariju od 5 godina.

Denis dječja kolica, sportska
89,09 Kn 73,48 Kn

Sklopiva metalna sportska kolica sa suncobranom i PVC vrećicom za pohranu stvari će oduševiti vaše dijete.

Denis dječji stroj za pripremu sladoleda
113,40 Kn

Posljednji komad!

Najbolji način da vaše dijete nauči nove vještine je kroz igru. Aparat za pripremu sladoleda sadrži svu potrebnu opremu kako bi vaša djeca mogla sama pripremiti ovaj popularni obrok.

Denis dječji stroj za pripremu sorbeta
113,40 Kn

Posljednji komad!

Najbolji način da vaše dijete nauči nove vještine je kroz igru. Aparat za pripremu sorbeta uključuje svu potrebnu opremu za pripremu ukusnih sorbeta. Sigurna i jednostavna upotreba.

Denis Domino drveni

Denis Domino drveni

Ocjena: 4,2
51,64 Kn

Denis Domino drveni je prikladan za dva ili više igrača.

Denis društvena igra 4 u nizu-18%
51,84 Kn 42,50 Kn

Posljednji komad!

Društvena igra pogodna je za dva igrača, gdje je pobjednik onaj koji prvi postavi kontinuiranu liniju od četiri jednaka žetona.

Denis Eiffelov toranj
66,57 Kn

Posljednji komad!

Zabavni i kreativni set Denis sa 152 metalnih i plastičnih dijelova za sastavljanje Eiffelovog tornja.

Denis gumice Loom, 10000 komada
118,81 Kn 117,40 Kn

Najbolji način, da vaše dijete nauči nove vještine, je kroz igru. Komplet sadrži 10000 gumica za izradu lijepih ogrlica, narukvica ili prstenja.

Denis gumice Loom-kopče, 300 komada
5,20 Kn 3,79 Kn

Najbolji način, da vaše dijete nauči nove vještine, je kroz igru. Komplet sadrži sve za izradu lijepih ogrlica, narukvica ili prstenja.

Denis gumice Loom, set 1000 komada
23,48 Kn

Najbolji način, da vaše dijete nauči nove vještine, je kroz igru. Komplet sadrži 1000 gumica za izradu lijepih ogrlica, narukvica ili prstenja.

Denis helikopter
44,35 Kn

Posljednji komad!

Kreativni set sa 177 metalnih i plastičnih dijelova za sastavljanje helikoptera.

Denis igraonica, životinje
75,70 Kn

Igraonica sa životinjama koje se pojavljuju pritiskom na njih. Sjajan je način upoznavanja novih zvukova, boja i životinja.

Denis jedrilica
111 Kn

Posljednji komad!

Zabavni i kreativni set Denis sa 455 metalnih i plastičnih dijelova za sastavljanje jedrilice.

Denis Jumbo krede, 6 komada
7,31 Kn

Jumbo krede marke Denis su odličan dodatak za sve male umjetnike koji se vole igrati na otvorenom.

Denis kamion transporter
68,13 Kn

Kamion transporter će sigurno biti pravi dar za vaše dijete. Komplet paleta za kamione također uključuje 6 automobila.

Denis kozmetičko ogledalo
52,96 Kn

Posljednji komad!

Potrebno vam je prikladno ogledalo za frizuru i uređivanje. Dječje kozmetičko ogledalo ima pretince za spremanje manjih kozmetičkih pomagala.

Denis Kreativni set - cisterna
113,40 Kn

Posljednji komad!

Najbolji način da dijete nauči nove vještine i razvije svoje talente je svakako kroz igru. Kreativni set sastoji se od 438 metalnih i plastičnih dijelova. Alat i upute za uporabu su također uključeni za montažu.

Denis kreativni set - građevinska vozila
98,44 Kn

Najbolji način da dijete nauči nove vještine i razvije svoje talente je svakako kroz igru. Kreativni set sastoji se od 282 metalnih i plastičnih dijelova. Alat i upute za uporabu su također uključeni za montažu.

Denis Kreativni set - kamion
98,44 Kn

Posljednji komad!

Najbolji način da dijete nauči nove vještine i razvije svoje talente je svakako kroz igru. Kreativni komplet sastoji se od 309 metalnih i plastičnih dijelova.

Denis kreativni set - robot
96,18 Kn 69 Kn

Posljednji komad!

Najbolji način da dijete nauči nove vještine i razvije svoje talente je svakako kroz igru. Kreativni set sastoji se od 163 metalnih i plastičnih dijelova. Alat i upute za uporabu su također uključeni za montažu.

Denis kreativni set - terensko vozilo
113,40 Kn

Najbolji način da dijete nauči nove vještine i razvije svoje talente je svakako kroz igru. Kreativni set sastoji se od 439 metalnih i plastičnih dijelova. Alat i upute za uporabu su također uključeni za montažu.

Denis Kreativni set - trkaći automobil
98,44 Kn

Najbolji način da dijete nauči nove vještine i razvije svoje talente je svakako kroz igru. Kreativni komplet sastoji se od 362 metalnih i plastičnih dijelova. Alat i upute za uporabu su također uključeni za montažu.

Denis kreativni set - vlak
45,39 Kn

Najbolji način da dijete nauči nove vještine i razvije svoje talente je svakako kroz igru. Kreativni set sastoji se od 137 metalnih i plastičnih dijelova. Alat i upute za uporabu su također uključeni za montažu.

Denis Krede set, 48 komada
7,31 Kn

Krede set marke Denis je odličan dodatak za sve male umjetnike koji vole crtanje i rado se igraju na otvorenom.

Denis lopta za skakanje PJ Masks
66,80 Kn 55,28 Kn

Posljednji komad!

Dječja lopta sa slikom likova iz crtanog filma serije PJ Masks, namijenjena za skakanje veličine, 45–50 cm, izvrsna je za igru jer će djeci pomoći da ojačaju mišiće i poboljšaju koordinaciju i ravnotežu.

Denis medicinski set
29,64 Kn 23,48 Kn

Posljednji komad!

Najbolji način da djeca upoznaju nova zanimanja i znanje svakako je kroz igru. Medicinski komplet sadrži sve što djetetu treba da se osjeća kao pravi liječnik.

Denis Minnie bojice, 8 komada
9,24 Kn

Posljednji komad!

Set 8 bojica Minnie proizvođača dječjih igrački Denis će se svidjeti svim ljubiteljima crtane junakinje Minnie, kao i svim ljubiteljima crtanja i bojanja.

Denis Pas, pjeva/pleše na baterije
75,70 Kn

Plišani pas, koji voli jesti maziti i plesati. Štene traži topli dom i nekoga tko će se igrati s njim. Igračka je meka i ugodna za maziti.

Denis Perlice za oblikovanje nakita
44,51 Kn 34,85 Kn

Najbolji način, da vaše dijete nauči nove vještine, je kroz igru. Komplet sadrži sve za izradu lijepih ogrlica, narukvica ili prstenja.

Denis pištolj na vodu, 17 cm
7,42 Kn

Vodeni pištolj za igru na otvorenom začinit će vaše ljetne dane. Prikladno za djecu stariju od 3 godine.

Denis pištolj na vodu, 34 cm
22,20 Kn

Nezamjenjiv alat za igru na otvorenom u ljetnim danima, koji će pridonijeti vašoj vrtnoj zabavi. Ulijte vodu, pa zabava može početi! Pogodan za djecu od 3 godine nadalje

Denis putnički zrakoplov
45,39 Kn

Putnički avion od plastike i metala zasigurno će oduševiti vaše dijete. Zrakoplov također ima mogućnosti korištenja svjetla i zvuka i kreće se s isporučenom baterijom.

Denis revolver i meta
60,54 Kn

Posljednji komad!

Dječji set za igranje koji čine revolver i meta. Revolver ima mogućnost svjetlosnog snopa, što olakšava ciljanje i gađanje u središte mete.

Denis Scooby Doo trake
15,06 Kn

Najbolji način, da vaše dijete nauči nove vještine, je kroz igru. Stvaranje čvorova i zanimljivih privjesaka izrađenih od obojenih traka, koji potiču dječju kreativnost i ručne vještine.

Denis škare, 21 cm
9,60 Kn

Posljednji komad!

Denis škare su dostupne u dimenzijama 21 cm.

Denis stol za igru

Denis stol za igru

Ocjena: 3
189,40 Kn

Posljednji komad!

Zabavna didaktička stolica s različitim motivima, odličan način za upoznavanje novih zvukova, boja i životinja za vaše dijete.

Denis stolić s alatom
128,90 Kn

Set sadrži 27 dijelova praktičnog alata pa će vaši najmlađi konačno postati pravi kućni majstori.

Denis trkaća staza-28%
96,18 Kn 69 Kn

Odlična cijena

Set za igru trkaćih automobila s priloženim automobilom zasigurno će biti pravi dar za vaše dijete. Trkaća staza sastoji se od dva poligona i skakaonice.

Denis trkaći automobil na baterije
60,54 Kn

Trkaći automobil zasigurno će oduševiti vaše dijete i pružiti pravi natjecateljski ugođaj. Automobil ima mogućnost prijenosa rasvjete i zvučnih efekata putem baterije (baterije nisu uključene). Automobil je u crvenoj, plavoj ili žutoj boji.

Eurom Denis Toys otvorio je svoja vrata 1992. godine. Među proizvodima te tvrtke nalaze se igračke, pomagala za plažu, školski pribor, pokloni i dekorativni proizvodi.

Eurom Denis Toys otvorio je svoja vrata 1992. godine. Među proizvodima te tvrtke nalaze se igračke, pomagala za plažu, školski pribor, pokloni i dekorativni proizvodi.