Magnum Chicken Sandwich 250 g-16%
24 Kn 20 Kn

Odlična cijena

Ukusna meka poslastica Chicken Sandwich 250 g tvrtke Magnum izvrsna je nagrada za vašeg ljubimca. Izrađena je od pilećeg mesa oblikovanog u mekane trake. Lako je probavljiva i u praktičnom omotu sa zatvaračem. Napokon, prava motivacija za trening ili užinu u pokretu.

Magnum Chicken slice soft 80 g
12 Kn 10,50 Kn

Odlična cijena

Ukusna mekana poslastica Chicken slice soft 80 g tvrtke Magnum je velika nagrada za vašeg ljubimca. Napravljena je od pilećeg mesa oblikovanog u tanke trake. Lako je probavljiva i u praktičnom omotu sa zatvaračem. Konačno, prava motivacija tijekom treninga ili kao užina u pokretu.

Magnum Duck slice soft 80 g
12 Kn 10,50 Kn

Odlična cijena

Ukusna mekana poslastica Duck slice soft 80 g tvrtke Magnum je velika nagrada za vašeg ljubimca. Napravljena je od pačjeg mesa oblikovanog u tanke trake. Lako je probavljiva i u praktičnom omotu sa zatvaračem. Konačno, prava motivacija tijekom treninga ili kao užina u pokretu.

Magnum MINI poslastice za pse Chicken and Fish sandwich, 250 g-20%
24 Kn 19 Kn

Odlična cijena

Prirodno mekani MINI sendvič s piletinom i ribom 250g tvrtke Magnum savršena je nagrada za vašeg ljubimca. Napravljene su od pilećeg i ribljeg mesa oblikovanog u male kocke. Lako su probavljive i u praktičnom pakiranju sa zatvaračem.

Magnum poslastice za pse Chicken breast on Rawhide stick, 250 g-20%
30 Kn 24 Kn

Odlična cijena

Hrskave i meke poslastice Chicken breast on Rawhide stick 250 g marke Magnum odlična su nagrada za vašeg ljubimca. Ovaj put u obliku pilećeg mišića na iskrivljenom štapu od kravlje kože One su lako probavljive i zapakirane u praktično pakiranje sa zatvaračem. I na kraju, prava su motivacija za trening ili dodatak za put.

Magnum poslastice za pse Chicken breast soft, 250 g-15%
27,06 Kn 23 Kn

Odlična cijena

Hrskave i meke poslastice Chicken breast soft, 250 g marke Magnum odlična su nagrada za vašeg ljubimca. Poslastice su napravljene od pilećih mišića One su lako probavljive i zapakirane u praktično pakiranje sa zatvaračem. I na kraju, prava su motivacija za trening ili dodatak za put.

Magnum poslastice za pse Chicken slice soft, 250 g
27 Kn 23 Kn

Odlična cijena

Hrskave i meke poslastice Chicken slice soft, 250 g marke Magnum odlična su nagrada za vašeg ljubimca. Napravljene su od piletine oblikovane u male trake. One su lako probavljive i zapakirane u praktično pakiranje sa zatvaračem. I na kraju, prava su motivacija za trening ili dodatak za put.

Magnum poslastice za pse Duck roll on Rawhide stick, 250 g
32 Kn 28 Kn

Odlična cijena

Hrskave i meke poslastice Duck roll on Rawhide stick, 250 g marke Magnum odlična su nagrada za vašeg ljubimca. Ovaj put u obliku pačjeg mišića na iskrivljenom štapu od kravlje kože One su lako probavljive i zapakirane u praktično pakiranje sa zatvaračem. I na kraju, prava su motivacija za trening ili dodatak za put.

Magnum poslastice za pse Duck roll on Rawhide stick, 250 g
32 Kn 28 Kn

Odlična cijena

Hrskave i meke poslastice Duck roll on Rawhide stick, 250 g marke Magnum odlična su nagrada za vašeg ljubimca. Ovaj put u obliku pačjeg mišića na iskrivljenom štapu od kravlje kože One su lako probavljive i zapakirane u praktično pakiranje sa zatvaračem. I na kraju, prava su motivacija za trening ili dodatak za put.

Magnum poslastice za pse Duck sandwich, 250 g-16%
24 Kn 20 Kn

Odlična cijena

Ukusne i meke poslastice Duck sandwich 250 g, marke Magnum, odlična su nagrada za vašeg ljubimca. Poslastice su napravljene od pačjeg mesa i oblikuju se u dobro izrezane tanke trake. One su lako probavljive i zapakirane u praktično pakiranje sa zatvaračem. Konačno prava motivacija tijekom treninga ili putovanja.

Magnum poslastice za pse Duck slice soft 250 g
27 Kn 23 Kn

Odlična cijena

Hrskave i meke poslastice Duck slice soft 250 g marke Magnum odlična su nagrada za vašeg ljubimca. Poslastice su napravljene od pačjeg mesa izrezanog na tanke trake. One su lako probavljive i zapakirane u praktično pakiranje sa zatvaračem. I na kraju, prava su motivacija za trening ili dodatak za put.

Magnum Beef and Rice bone 250 g
27 Kn 25,11 Kn

Prirodno mekana poslastica Beef and Rice bone 250 g tvrtke Magnum izvrsna je nagrada za vašeg kućnog ljubimca. Napravljena je od goveđeg mesa i riže oblikovano u male kocke. Lako je probavljiva i u praktičnom omotu sa zatvaračem. Konačno, prava motivacija tijekom treninga ili kao užina u pokretu.

Magnum Chicken and Rice bone 250 g
27 Kn 25,11 Kn

Ukusna mekana poslastica Chicken and Rice bone 250 g tvrtke Magnum je velika nagrada za vašeg ljubimca. Napravljena je od pilećeg mesa i riže oblikovanih u male kocke. Lako je probavljiva i u praktičnom omotu sa zatvaračem. Konačno, prava motivacija tijekom treninga ili kao užina u pokretu.

Magnum Cod roll twinned by chicken 250 g
30 Kn 28,19 Kn

Ukusna meka poslastica Cod roll twinned by chicken 250 g tvrtke Magnum izvrsna je nagrada za vašeg ljubimca. Napravljena je od pilećeg i ribljeg mesa oblikovanog u srednje veliko prstenje. Lako je probavljiva i u praktičnom omotu sa zatvaračem. Napokon, prava motivacija u treningu.

Magnum Duck bone 250 g
27 Kn 25,11 Kn

Prirodno mekana poslastica Duck bone 250 g tvrtke Magnum izvrsna je nagrada za vašeg kućnog ljubimca. Napravljena je od pačjeg mesa oblikovanog u male kockice, lako se probavlja i u praktičnom je pakiranju sa zatvaranjem na zatvarač. Konačno, prava motivacija tijekom treninga ili kao užina u pokretu.

Magnum Duck bone wrap 250 g
29 Kn 26,70 Kn

Ukusna meka poslastica Duck bone wrap 250 g tvrtke Magnum izvrsna je nagrada za vašeg ljubimca. Napravljena je od mišića patke omotane oko kalcijevih kostiju. Lako je probavljiva i u praktičnom omotu sa zatvaračem. Napokon, prava motivacija u treningu.

Magnum Duck rings soft 80 g
13 Kn 12,19 Kn

Ukusna mekana poslastica Duck rings soft 80 g tvrtke Magnum je velika nagrada za vašeg ljubimca. Napravljena je od pačjeg mesa oblikovanog u prstenje. Lako je probavljiva i u praktičnom omotu sa zatvaračem. Konačno, prava motivacija tijekom treninga ili kao užina u pokretu.

Magnum Jerky križni štapići CHLOROPHYL 12,5 cm (50 komada)
77,03 Kn

Magnum jerky križni štapići Chlorophyl 12,5 cm (50 komada) su izvrsna žvačna poslastica za vašega psa. Ovaj štapić idealan je kao nagrada i dodatak koji njeguje zube vašeg ljubimca. Ovaj poslastica ima križni oblikpolumeka je pa ju psi dobro prožvaču prije gutanja. Štapići su idealna poslastica sa pse svih veličina i pasmina.

Magnum Jerky poslastice, 12,5 cm (25 komada)
52,65 Kn

Magnum jerky poslastice 12,5 cm su ukusna mesna poslastica za psa. Poslastica je polumeka i veličine 12,5 cm zbog čega ju psi dobro žvaču. Zahvaljujući jedinstvenom obliku, pas će se zabaviti, a njihov ukusni okus oduševit će vašeg krznenog kućnog ljubimca. U paketu ćete dobiti 25 komada.

Magnum Lamb and Rice bone 250 g
27 Kn 25,11 Kn

Prirodno mekana poslastica Lamb and Rice bone 250 g tvrtke Magnum izvrsna je nagrada za vašeg kućnog ljubimca. Napravljena je od janjećeg mesa i riže oblikovanih u male kocke. Lako je probavljiva i u praktičnom omotu sa zatvaračem. Konačno, prava motivacija tijekom treninga ili kao užina u pokretu.

Magnum poslastica za psa Duck Roll on Rawhide stick 10"/25,5 cm, 105 g
17 Kn 16 Kn

Hrana za pse izrađena je od pačjeg mesa omotanog oko sirove kože. Koristi se za uklanjanje kamenca i plaka. Paket koji se brzo zatvara te održava proizvod svježim. Magnum Duck Roll on Rawhide stick 10" (105 g) poslužite peciva dok igrate, trenirate ili putujete.

Magnum poslastice za pse Duck rings soft, 250 g
29 Kn 26,70 Kn

Ukusne i meke poslastice Duck rings soft 250 g, marke Magnum, odlična su nagrada za vašeg ljubimca. Poslastice su napravljene od pačjeg mesa i oblikovane su u prstenove. One su lako probavljive i zapakirane u praktično pakiranje sa zatvaračem. Konačno prava motivacija tijekom treninga ili putovanja.

Magnum poslastice za pse Jerky govedina, 12,5 cm, 50 komada
77,03 Kn

Magnum jerky križni štapići s govedinom 12,5 cm (50 komada) su izvrsna žvačna poslastica za vašega psa. Ovaj poslastica ima križni oblikpolumeka je, pa ju psi dobro prožvaču prije gutanja. Okus goveđeg mesa oduševit će svakog ljubimca. Štapići su idealna poslastica sa pse svih veličina i pasmina.

Magnum poslastice za pse Jerky Natur, 12,5 cm, 50 komada
77,03 Kn

Magnum jerky križni štapići Natur 12,5 cm (50 komada) su izvrsna žvačna poslastica za vašega psa. Ovaj štapić idealan je kao nagrada i dodatak koji njeguje zube vašeg ljubimca. Štapić je napravljen u križnom oblikupolumeki je zbog čega je psima lagan za žvakanje, a ne može ga jednostavno progutati.

Magnum poslastice za pse Jerky Slanina, 12,5 cm, 50 komada
77,03 Kn

Magnum jerky križna poslastica slanina 12,5 cm (50 komada) je idealna poslastica za svakog psa. Ova poslastica s okusom slanine je kao nagrada i kao dodatak za njegu zuba vašeg ljubimca. Štapić je napravljen u križnom oblikupolumeki je zbog čega je psima lagan za žvakanje, a ne mogu ga jednostavno progutati.

Magnum poslastice za pse Rawhide Small braid (cca 40 komada), crvene
80,84 Kn

Magnum Rawhide Small braid su iznimno ukusne poslastice za pse svih veličina i pasmina. Ove poslastice dužine 6,5 cm kombiniraju žvakaću bivolsku kožu i ukusno, mirisnu govedinu te ih zato svi psi vole. Jedinstveni oblik poslastica sprječava brzo gutanje i potiče žvakanje, nadopunjujući ovu poslasticu sa zubnom njegom.

Magnum pseće poslastice Rawhide roll stick, 12,5 cm (cca 40 komada), crvene/bijele
90,70 Kn

Magnum Rawhide roll stick 12,5 cm (cca 40 kosov) je zubna njega za pse, što je idealno kao svakodnevni dio zubne njege. Uz kombinaciju žvakaće bivolje kože i ukusnog mirisnog mesa govedine, ova poslastica, duljine 12,5 cm, oduševit će svakog ljubimca. Ova poslastica u obliku štapa je dizajnirana tako da ju pas ne može brzo progutati.

Magnum pseće poslastice Rawhide roll stick, 12,5 cm (cca 40 komada), smeđe
87,73 Kn

Magnum Rawhide roll stick su izvrsna zubna njega za pse svih veličina. Ova poslastica, veličine 12,5 cm je opremljena svime što vaš pas voli. Kombinacija žvakaće bivolje kože i ukusnog mirisnog mesa bit će po ukusu svakog psa. Jedinstveni oblik poslastica sprječava brzo gutanje i potiče žvakanje, nadopunjujući ovu poslasticu sa zubnom njegom.

Magnum pseće poslastice Rawhide roll stick, 12,5 cm (cca 40 komada), smeđe/bijele
90,70 Kn

Magnum Rawhide roll stick 5" 12,5 cm (cca 40 komada) smeđe/bijele boje je izuzetno ukusna poslastica za žvakanje i zubnu njegu. Ova poslastica veličine 12,5 cm, sadrži tanku bivolju kožu i ukusno mirisno meso govedine, tako da će oduševiti svakog psa. Grickalica je dizajnirana tako da pas ne može brzo jesti, zato podržava pravilno žvakanje.

Magnum pseće poslastice Rawhide roll stick, 12,5 cm (cca 40 komada), zelene/bijele
90,70 Kn

Magnum Rawhide roll stick, zeleno – bijele boje, izvrsna su zubna njega za pse svih veličina. Uz kombinaciju žvakaće bivolje kože i ukusnog mirisnog mesa govedine, ova poslastica, duljine 12,5 cm, oduševit će svakog ljubimca. Pribor je dizajniran tako da pas ne može jesti brzo, zato podržava pravilno žvakanje.

Magnum Rawhide Medium braid poslastica, 13 cm (500 g)
71,63 Kn

Magnum Rawhide Medium braid 5" 13 cm (500 g) je poslastica koja će oduševiti svakog psa. Ova poslastica, dužine 13 cm, kombinira klasičnu bivolju kožu obogaćenu kalcijem i polumeki mesni jerky pa će se u nju zaljubiti svaki ljubimac. Jedinstveni oblik psa potiče da žvače i sprječava da ju proguta.

Magnum Rawhide Small braid 2,5" 6,5 cm (cca 40 komada), smeđi
77,03 Kn

Ukusna mekana poslastica Rawhide Small braid 2,5" 6,5 cm (cca 40 komada) u smeđem dizajnu tvrtke Magnum je velika nagrada za vašeg ljubimca. Izrađena je od bivolje kožemesnatog mesa oblikovanog u pletenicu. Ovaj poseban oblik podržava žvakanje, a 1 pletenica dnevno pruža i zubnu njegu.

Magnum Zakrivljeni štapić 12,5 cm (50 komada), brown
57,21 Kn

Magnum svijeni štapić 12,5 cm (50 kosov) Brown odličan je dodatak zubnoj higijeni vašeg psa. Ovaj štapić ima jedinstveni oblik i slastan mesni okus koji će u trenutku oduševiti vašeg psa. Štapić je polumeki tako da se lako može podijeliti na više dijelova.

Magnum Beef bone poslastice za pse, 250 g
27 Kn 25,11 Kn

Hrskave i meke poslastice Beef bone 250 g marke Magnum odlična su nagrada za vašeg ljubimca. Napravljene su od goveđeg mesa, ublikovanog u pseće kocke. One su lako probavljive i zapakirane u praktično pakiranje sa zatvaračem. I na kraju, prava su motivacija za trening ili dodatak za put.

Magnum Chicken bone wrap 250 g
29 Kn 26,70 Kn

Ukusna meka poslastica Chicken bone wrap 250 g tvrtke Magnum izvrsna je nagrada za vašeg ljubimca. Napravljena je od piletine zamotane u kalcijeve kosti. Lako je probavljiva i u praktičnom omotu sa zatvaračem. Napokon, prava motivacija u treningu.

Magnum Chicken chips soft 250 g
27 Kn 25,11 Kn

Ukusna mekana poslastica Chicken chips soft 250 g tvrtke Magnum je velika nagrada za vašeg ljubimca. Napravljena je od pilećeg mesa oblikovanih u čips. Lako je probavljiva i u praktičnom omotu sa zatvaračem. Konačno, prava motivacija tijekom treninga ili kao užina u pokretu.

Magnum Duck and Rice bone 250 g
27 Kn 25,11 Kn

Ukusna mekana poslastica Duck and Rice bone 250 g tvrtke Magnum je velika nagrada za vašeg ljubimca. Napravljena je od pačjeg mesa i riže oblikovanih u male kocke. Lako je probavljiva i u praktičnom omotu sa zatvaračem. Konačno, prava motivacija tijekom treninga ili kao užina u pokretu.

Magnum Duck Breast Soft poslastice za pse, 250 g
29 Kn 26 Kn

Odlična cijena

Ukusne mekane poslastice Duck Breast Soft proizvođača Magnum su odlična nagrada za vašeg psića. Pribor je napravljen od komada pačjih mišića. One su lako probavljive i zapakirane u praktično pakiranje sa zatvaračem. I na kraju, prava su motivacija za treniranje ili za putovanje.

Magnum poslastice za pse Chicken rolls soft, 250 g
30 Kn 28,19 Kn

Hrskave i meke poslastice Chicken rolls soft, 250 g marke Magnum odlična su nagrada za vašeg ljubimca. Napravljene su od pilećeg mesa i savijene u pojedinačne komade. One su lako probavljive i zapakirane u praktično pakiranje sa zatvaračem. I na kraju, prava su motivacija za trening ili dodatak za put.