PanzerGlass etui ClearCase za Apple iPhone Xr (7/8 192)
259 Kn

184,90 Kn

Visokokvalitetan zaštitni etui od kombinacije ojačanog stakla i anti-slip TPU okvira. PanzerGlass ClearCase je prilagođen za iPhone 7 i 8, ne ograničava pristup funkcijama uređaja, uključujući bežično punjenje. Ne ograničava dizajn mobilnog telefona, tako da se vaš mobitel i dalje ističe.


PanzerGlass maska za Apple iPhone X/Xs
259 Kn

184,90 Kn

Visokokvalitetan zaštitni etui od kombinacije ojačanog stakla i anti-slip TPU okvira. PanzerGlass ClearCase je prilagođen za iPhone X ili Xs ne ograničava pristup funkcijama uređaja, uključujući bežično punjenje. Ne ograničava dizajn mobilnog telefona, tako da se vaš mobitel i dalje ističe.


PanzerGlass maska za Apple iPhone Xr
259 Kn

184,90 Kn

Visokokvalitetan zaštitni etui od kombinacije ojačanog stakla i anti-slip TPU okvira. PanzerGlass ClearCase je prilagođen za iPhone Xr ne ograničava pristup funkcijama uređaja, uključujući bežično punjenje. Ne ograničava dizajn mobilnog telefona, tako da se vaš mobitel i dalje ističe.


PanzerGlass maska za Apple iPhone Xs Max
259 Kn

184,90 Kn

Visokokvalitetan zaštitni etui od kombinacije ojačanog stakla i anti-slip TPU okvira. PanzerGlass ClearCase je prilagođen za iPhone Xs Max, ne ograničava pristup funkcijama uređaja, uključujući bežično punjenje. Ne ograničava dizajn mobilnog telefona, tako da se vaš mobitel i dalje ističe.


PanzerGlass maska za Samsung Galaxy S10 195
259 Kn

184,90 Kn

Visokokvalitetan zaštitni etui od kombinacije ojačanog stakla i anti-slip TPU okvira. PanzerGlass ClearCase je prilagođen za Samsung Galaxy S10, ne ograničava pristup funkcijama uređaja, uključujući bežično punjenje. Ne ograničava dizajn mobilnog telefona, tako da se vaš mobitel i dalje ističe.


PanzerGlass zaštitna maska za Samsung Galaxy S10+ 196
259 Kn

184,90 Kn

Visokokvalitetan zaštitni etui od kombinacije ojačanog stakla i anti-slip TPU okvira. PanzerGlass ClearCase je prilagođen za Samsung Galaxy S10+, ne ograničava pristup funkcijama uređaja, uključujući bežično punjenje. Ne ograničava dizajn mobilnog telefona, tako da se vaš mobitel i dalje ističe.


PanzerGlass zaštitna maska za Samsung Galaxy S10e+ 197
259 Kn

184,90 Kn

Visokokvalitetan zaštitni etui od kombinacije ojačanog stakla i anti-slip TPU okvira. ClearCase je prilagođen za Samsung Galaxy S10e, ne ograničava pristup funkcijama uređaja, uključujući bežično punjenje. Ne ograničava dizajn mobilnog telefona, tako da se vaš mobitel i dalje ističe.


PanzerGlass zaštitno staklo za Samsung Galaxy S10, crno 7175
349 Kn

191,40 Kn

Premium kristalno čisto kaljeno staklo zaštitit će vaš zaslon Samsung Galaxy S10. Zaštitno staklo PanzerGlass s crnim rubom ima debljinu 0,4 mm i odlikuje se dugim vijekom trajanja, iznimno kvalitetnom obradom i visoko odzivnosti na dodir. Staklo je jednostavno za namjestiti.


PanzerGlass zaštitno staklo za Samsung Galaxy S10+, crno 7176
349 Kn

191,40 Kn

Premium kristalno čisto kaljeno staklo zaštitit će vaš zaslon Samsung Galaxy S10+. Zaštitno staklo PanzerGlass s crnim rubom ima debljinu 0,4 mm i odlikuje se dugim vijekom trajanja, iznimno kvalitetnom obradom i visoko odzivnosti na dodir. Staklo je jednostavno za namjestiti.


PanzerGlass zaštitno staklo za Samsung Galaxy S10e, crno 7177
259 Kn

211,90 Kn

Premium kristalno čisto kaljeno staklo zaštitit će vaš zaslon Samsung Galaxy S10e. Zaštitno staklo PanzerGlass s crnim rubom ima debljinu 0,4 mm i odlikuje se dugim vijekom trajanja, iznimno kvalitetnom obradom i visoko odzivnosti na dodir. Staklo je jednostavno za namjestiti.


PanzerGlass etui ClearCase za Apple 7/8 Plus (193)
259 Kn

226,90 Kn

Visokokvalitetan zaštitni etui od kombinacije ojačanog stakla i anti-slip TPU okvira. PanzerGlass ClearCase je prilagođen za iPhone 7 ili 8, ne ograničava pristup funkcijama uređaja, uključujući bežično punjenje. Ne ograničava dizajn mobilnog telefona, tako da se vaš mobitel i dalje ističe.