Perwoll gel za pranje Renew Advanced Black, 3 l, 60 pranja
61,90 Kn 53,29 Kn

Tekući deterdžent Perwoll Renew Advanced Black je osmišljen za vašu odjeću. Svojom formulom štiti vlakna i sprječava da izbljeđivanje boje. idealan je za pranje tamne odjeće, smanjuje njihovo izblijeđivanje te čuva intezivno tamnu boju. U pakiranju je 3 l gela, što je dovoljno za do 60 pranja.

Perwoll tekući deterdžent Care & Repair, 2,7 l, 45 pranja
44,18 Kn

Perwoll Care&Repair tekući deterdžent je deterdžent za obnavljanje tkanine, smanjuje lomljenje vlakana i stvaranje mucica. Brine za vidno obnovljenu odjeću nakon svakog pranja. U pakiranju je 2,7 l gela, što je dovoljno za do 45 pranja.

Perwoll Black Rethink Fashion gel za pranje crne odjeće, 4,5 l-43%
123,19 Kn 70 Kn

Odlična cijena

Gel za pranje Perwoll Black Rethink Fashion s kapacitetom 4,5 litara ima praktičan poklopac i inspiriran je najnovijim modnim trendovima. Tehnologijom Fibrex Perwoll aktivno brine za vašu odjeću, između ostalog za obnovu boje i vlakana

Perwoll tekući deterdžent Sport, 2,7 l, 45 pranja
44,18 Kn

Perwoll Sport tekući deterdžent ja namijenjen za pranje sportske odjeće. Formula ReFresh će brinuti da tijekom vježbanja uvijek osjetite svježinu. Odlikuje ga patentirana tehnologija protiv neugodnih mirisa. U pakiranju je 2,7 l gela za 45 pranja.

Perwoll gel za pranje Renew Advanced Color, 3 l, 60 pranja
61,90 Kn 53,29 Kn

Tekući deterdžent Perwoll Renew Advanced Color je osmišljen za vašu odjeću. Svojom formulom štiti vlakna i sprječava da izbljeđivanje boje. Idealan je za pranje šarene odjeće, smanjuje blijeđenje boja te pomaže očuvati njihov intenzitet. U pakiranju je 3 l gela, što je dovoljno za do 60 pranja.

Perwoll tekući deterdžent Renew Advanced White, 3 l, 60 pranja
61,90 Kn 53,29 Kn

Tekući deterdžent Perwoll Renew Advanced White je osmišljen za vašu odjeću. Svojom formulom štiti vlakna i sprječava da izbljeđivanje boje. Idealan je za pranje bijelog rublja. U pakiranju je 3 l gela, što je dovoljno za do 60 pranja.

Perwoll Care & Refresh, 3,6 l (60 pranja)
61,90 Kn 53,29 Kn

Perwoll Care & Refresh s DEO tehnologijom je poseban deterdžent za vašu modernu odjeću: za mješovite i sintetičke materijale. Neutralizira neugodan miris odjeće. Postupno oslobađa miris i ostaje svjež do 24 sata. Volumen 3.6 l.

Perwoll gel za pranje Renew Advanced Color, 2,7 l, 45 pranja
44,18 Kn

Posljednji komad!

Tekući deterdžent Perwoll Renew Advanced Color je osmišljen za vašu odjeću. Svojom formulom štiti vlakna i sprječava da izbljeđivanje boje. Idealan je za pranje šarene odjeće, smanjuje blijeđenje boja te pomaže očuvati njihov intenzitet. U pakiranju je 2,7 l gela, što je dovoljno za do 45 pranja.

Perwoll tekući deterdžent Care & Repair, 3 l, 60 pranja
61,90 Kn 53,29 Kn

Posljednji komad!

Perwoll Care&Repair tekući deterdžent je deterdžent za obnavljanje tkanine, smanjuje lomljenje vlakana i stvaranje mucica. Brine za vidno obnovljenu odjeću nakon svakog pranja. U pakiranju je 3 l gela, što je dovoljno za do 60 pranja.

Perwoll gel za pranje Renew Advanced Black, 2,7 l, 45 pranja
44,18 Kn

Tekući deterdžent Perwoll Renew Advanced Black je osmišljen za vašu odjeću. Svojom formulom štiti vlakna i sprječava da izbljeđivanje boje. idealan je za pranje tamne odjeće, smanjuje njihovo izblijeđivanje te čuva intezivno tamnu boju. U pakiranju je 2,7 l gela, što je dovoljno za do 45 pranja.

Perwoll tekući deterdžent Wool & Delicates, 2,7 l, 45 pranja
44,18 Kn

Perwoll Wool&Delicates gel za pranje namijenjen je pranju vunene i svilene odjeće te druge odjeće od osjetljivih tkanina. Nježno njeguje i štitu odjeću u svakom pranju. U pakiranju je 2,7 l gela, što je dovoljno za do 45 pranja.

Perwoll tekući deterdžent Wool & Delicates, 3 l, 60 pranja
61,90 Kn 53,29 Kn

Perwoll Wool&Delicates gel za pranje namijenjen je pranju vunene i svilene odjeće te druge odjeće od osjetljivih tkanina. Nježno njeguje i štitu odjeću u svakom pranju. U pakiranju je 3 l gela, što je dovoljno za do 60 pranja.