Safety 1st dječja autosjedalica Sweet Safe
759,18 Kn

663 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Safety 1st autosjedalica Sweet Safe također je pogodna za automobile s malim sjedalima. Ovo sjedalo može se instalirati okrenuto u smjeru vožnje (od rođenja do 10 kg), te u smjeru putovanja (9 do 18 kg), što osigurava sigurnost djeteta do otprilike 4 godine.


Safety 1st dječja autosjedalica Ever Safe
525,50 Kn

489 Kn

Safety 1st Ever Safe je univerzalna autosjedalica koja raste s vašim djetetom. Dizajnirana je za djecu od 9–36 kg, grupa 1/2/3. Izuzetno je lagana i posebno je pogodna kada se često zamjenjuje autosjedalicu iz jednog automobila u drugi.


Safety 1st sigurnosni zaštitnik za ladice 7/1
39,90 Kn

Odlična cijena

Sigurnosna bravica blokira ormariće i ladice, pa ih djeca ne mogu otvoriti. Lako je za instalaciju i otvaranje ladice. Odgovara svim vrstama ormara i ladica.


Safety 1st dječja kolica Rainbow
513 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Rainbow su lagana kolica koja pružaju 4 postavke naslonjača. – Pogodna za djecu od 6 mjeseci do 15 kg. S kolicima je uključena košara za spremanje i sjenilo za zaštitu od sunca.


Safety 1st dječja kolica Step&Go
1.283,91 Kn

1.122 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Safety 1st Step&Go su sportska kolica, koja vašem djetetu omogućuju vožnju po različitim terenima. Zahvaljujući robusnom okviru i zakretanju prednjih kotača jednostavne su za upravljanje. Udobnost djeteta je osigurana uz prilagodljivi naslon i meko sjedalo. Kolica se odlikuju jednostavnim slaganjem s jednostavnim pritiskom na papučicu i jednostavnom pohranom.


Safety 1st dječja kolica Up To Me
904 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Up To Me su lagana kolica prikladna za svakodnevnu uporabu. Zbog više položaja, uključujući onim za ležanje, prikladna su za korištenje od rođenja – 5 postavki položaja sjedenja.


Safety 1st dječja kolica Urby
1.327 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Urby je praktičan pratitelj za putovanja, kupovinu ili samo šetnju. Zbog male mase od 4,9 kg su jednostavna za korištenjejednostavno ih je prenositi. Urby je vrlo udoban za šetnje zahvaljujući podstavljenim sjedalom s nekoliko položaja naslonjača za glavu, uključujući vodoravni položaj za ležanje.


Safety 1st dječja sjedalica za kadu Swivel
192,50 Kn

179 Kn

Odlična cijena

Safety 1st dječja sjedalica za kadu Swivel za više ugodnosti i zabave tijekom kupanja u kadi od 6 do 12 mjeseci/10 kg. Ergonomska sjedalica osigurava stabilnu i snažnu potporu za dijete. Sjedalo se može okretati za 360°. Šarene rotirajuće kugle će se pobrinuti za puno zabave.


Safety 1st dječji krevetić Calidoo
1.492 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Krevetić Calidoo 2 u 1 se može koristiti samostalno u prostoru ili ga pričvrstite na krevet. Radi 7 položaja postavki visine možete prilagoditi veličinu krevetića.


Safety 1st hodalica Bolid
362 Kn

Kada dijete počne sjediti samo, može lako sjediti u udobnoj sjedalici hodalice Bolid. Hodalica će zbog igraće konzole s interaktivnim igračkama pružiti djetetu odličnu zabavu.


Safety 1st hodalica Kamino
934,18 Kn

904 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Safety 1st Kamino sjedalo i hodalica u jednom, koje se prilagođava dobi i visini djeteta. – Prikladno za djecu stariju od 6 mjeseca. Hodalice se mogu podesiti na 3 visine, za stariju djecu, sjedalo se može ukloniti. Odstranjiva igraća konzola sa svjetlom i zvučnim efektima.


Safety 1st kombinirana dječja kolica Taly 2 u 1
1.599 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

//Kolica Taly 2 u 1 su potpuna kombinacija kolica i sjedalice za automobil. Primjerena su za djecu od rođenja do približno 3,5 godine. Kolica imaju čvrsti okvir te se njima lako upravlja – prikladna su za duge šetnje.


Safety 1st kombinirana dječja kolica Urban Trek 2 u 1
1.683 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Urban Trek 2 u 1 imaju čvrsti okvir s podesivom ručkom. Zbog kotača od EVA materijala moći ćete ih voziti po bilo kojoj podlozi. Kolica se sa sjedalicom za automobil mogu koristiti od rođenja djeteta.


Safety 1st magnetska brava
143,51 Kn

133,90 Kn

Safety 1st magnetska brava za ormare i ladice ormara štiti od znatiželjne djece. Jednostavna je za korištenje s magnetskim ključem. Uočljiv indikator SecureTech® za pravilno zatvaranje.


Safety 1st putni krevet Full Dreams
614,69 Kn

589 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Safety 1st Full Dreams je praktičan putni dječji krevetić s podesivim dnommjestom za previjanje. Praktični džepovi na prednjoj strani kreveta, važni su za premotavanje. Dizajniran je za djecu od 0 do 36 mjeseci. 2 kotača s kočnicama osiguravaju lagano rukovanje.


Safety 1st stol za previjanje Dolphy
1.434,63 Kn

1.358 Kn

Stol za previjanje Doplhy 2 u 1 će radi svestrane uporabe poželjeti imati svaka mama. Stol za previjanje ima integrirani pladanjkotače za jednostavno pomicanje, gdje god je potrebno.


Safety 1st stolac za hranjenje Kiwi
729,19 Kn

679 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Safety 1st Kiwi je udoban stolac za blagovaonice, koji zahvaljujući podesivom sjedalu, stolu za jelosigurnosnom pojasu sa 5 sigurnosnih točaka, raste s djetetom. – Odvojiva ploča sa stola za blagovanje je za jednostavno održavanje. Prikladno za djecu od 6 mjeseci do 3 godine (15 kg).


Safety 1st stolac za hranjenje Koomy
878,34 Kn

856 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Safety 1st Koomy je udoban stolac za blagovaonice, koji zahvaljujući podesivom sjedalu, stolu za jelo i sigurnosnom pojasu sa 5 sigurnosnih točaka, raste s djetetom. Pladanj za jelo se može odstraniti za jednostavno održavanje. Prikladno za djecu od 6 mjeseci do 3 godine (15 kg).


Safety 1st zaštitna ograda Easy Close Wood, prirodna
379,50 Kn

345,90 Kn

Safety 1st Easy Close Wood je drvena ograda koja se može otvoriti u oba smjera, dok dvostruki mehanizam za zaključavanje pruža veću sigurnost. Jednostavno postavljanje bez bušenja. – Otvor: 73 – 80,5 cm.


Safety 1st višenamjenska zaštita/traka
35 Kn

32,51 Kn

S višenamjenskim zaključavanjem vaši najmlađi neće moći otvoriti kuhinjske aparate kao što su mikrovalna pećnica ili hladnjak. Na taj način možete izbjeći neugodna iznenađenja.


Safety 1st zaštita za utičnice
33,99 Kn
32,51 Kn

Safeti 1st zaštita za utičnice sprečava djetetu guranje prstiju ili bilo kakve stvari u utičnicu.


Safety 1st dječja autosjedalica Road Safe
379,44 Kn

288,40 Kn

Safety 1st Road Safe je univerzalna autosjedalica, koja raste s vašim djetetom. Dizajnirana je za djecu od 15–36 kg, grupa 2/3. Izuzetno je lagana i posebno je pogodna kada se često zamjenjuje autosjedalicu iz jednog automobila u drugi. **Podesivi naslon osigurava udobnost pri vožnji.


Safety 1st dječja kolica Compa'City
1.052,57 Kn

965 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Safety 1st Compa´City kolica koja su zbog svoje male mase od 7,8 kg i kompaktne veličine idealna za putovanja ili izlete. Savršeno podnose i sunčane i kišne dane. Zahvaljujući robusnom okviru i zakretanju prednjih kotača jednostavne su za upravljanje. Udobnost djetetu pruža mekani jastuk i podesivi naslon. Kolica sadrže ručicu koja se može podešavati po visini.


Safety 1st dječja kolica Crazy Peps
301,40 Kn

Kolica Safety 1st Crazy Peps imaju zabavan dizajn s 3D motivom. Kolica su vrlo lagana i jednostavna za korištenje. Zbog kompaktnosti i male mase su odlična za putovanja. Šareni motivi privlače svako dijete.


Safety 1st dječja kolica Flap
406,03 Kn

301,40 Kn

Safety 1st Flap dječja kolica koja su zbog svoje male mase od 7,1 kg i kompaktne veličine idealna za putovanja ili izlete. Zahvaljujući robusnom okviru i zakretanju prednjih kotača jednostavne su za upravljanje. Sigurnost djece osigurana s 5 točaka na sigurnosnom pojasu.


Safety 1st dječja kolica Teeny
1.115 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Teeny je odličan partner na putovanju, bilo da ste u avionu, vlaku ili autobusu. Zbog iznimno lagane konstrukcijekompaktnih dimenzija, uvijek će biti s vama. Usprkos malim dimenzijama Teeny kolica su vrlo udobna zahvaljujući podstavljenom sjedalu i podesivom naslonjaču.


Safety 1st dječja kolica za blizance Teamy
1.459 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Kolica Teamy za blizance od 6 mjeseci. Ova sportska kolica, olakšat će vama i vašem djetetu vožnju po različitim terenima. Zahvaljujući robusnom okviruzakretanju prednjih kotača, jednostavna su za upravljanje.


Safety 1st kahlica Fast & Finished
104,87 Kn

90,06 Kn

Safety 1st Fast & Finished kahlica je ergonomski oblikovana za djevojčice i dječake. Roditeljima će se svidjeti uklonjivi unutarnji dio, koji se lako čisti zbog okruglog oblika.


Safety 1st kolica Taly
935,59 Kn

813 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Safety 1st Taly su savršena kolica za šetnje. Zbog iznimno velike košare velika su pomoć prilikom kupovine. Zahvaljujući robusnom okviru i zakretanju prednjih kotača jednostavne su za upravljanje. Udobnost djetetu pruža pojas za vezanjepodesivi naslon. Roditelji će biti zadovoljni zbog jednostavnog namještanja jednom rukom.


Safety 1st kombinirana dječja kolica Taly 3 u 1
2.385 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Kolica Taly 3 u 1 su potpuna kombinacija kolica, sjedalice za automobil i duboke košare. Primjerena su za djecu od rođenja do približno 3,5 godine. Kolica imaju čvrsti okvir te se njima lako upravlja – prikladna su za duge šetnje.


Safety 1st komplet za kolica Rainbow
693 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Odličan komplet za kolica Rainbow koji sadrži navlaku za kišu, torbu za previjanje i podlogu. – Pogodna za djecu od 6 mjeseci do 15 kg. Komplet odličnu štiti dijete od lošeg vremena.


Safety 1st magnetska brava za ormare
87,45 Kn
86,28 Kn

Safety 1st magnetska brava za ormare i ladice ormara štiti od znatiželjne djece. Jednostavna je za korištenje s magnetskim ključem. Uočljiv indikator SecureTech® za pravilno zatvaranje.


Safety 1st osnovni sigurnosni komplet
55,35 Kn

50,71 Kn

Safety 1st osnovni sigurnosni komplet je najvažnija sigurnosna značajka u vašem domu. Pomozite u zaštiti sigurnosti vašeg djeteta u vrijeme kada postaje pokretnije i počinje istraživati prostor oko sebe.


Safety 1st pomoćne stepenice Double Step
104,87 Kn

90,06 Kn

Safety 1st pomoćne stepenice Double Step ima dizajn koji sprječava klizanje i povećava sigurnost tijekom korištenja. Može se koristiti kao stolac ili stepenice, što olakšava pristup djeci teško dostupnim mjestima. pomoćne stepenicu su za djecu lako prenosive.


Safety 1st sigurnosna ograda Auto Close, bijela
291,85 Kn

249 Kn

Odlična cijena

Safety 1st Auto Close je metalna ograda koja se može otvoriti u oba smjera, dok dvostruki mehanizam za zaključavanje pruža veću sigurnost. Zahvaljujući vizualnom indikatoru Secure Tech bit ćete sigurni da je ograda pravilno zatvorena. Jednostavno postavljanje bez bušenja. – Otvor: 73 – 80 cm.


Safety 1st sjedalo Essential booster
143,50 Kn

126,40 Kn

Safety 1st Essential Booster je mekano sjedalo s podignutim naslonom, zahvaljujući kojem se mogu čak i mala djeca igrati za stolom. Sigurnost osigurava sigurnosni pojas s tri točke – pogodno za djecu od 6 mjeseci do 3 godine (15 kg).