Safety 1st dječja autosjedalica Ever Safe
525,50 Kn

490 Kn

Posljednji komad!

Safety 1st Ever Safe je univerzalna autosjedalica koja raste s vašim djetetom. Dizajnirana je za djecu od 9–36 kg, grupa 1/2/3. Izuzetno je lagana i posebno je pogodna kada se često zamjenjuje autosjedalicu iz jednog automobila u drugi.


Safety 1st dječja autosjedalica Sweet Safe
759,18 Kn

663 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Safety 1st autosjedalica Sweet Safe također je pogodna za automobile s malim sjedalima. Ovo sjedalo može se instalirati okrenuto u smjeru vožnje (od rođenja do 10 kg), te u smjeru putovanja (9 do 18 kg), što osigurava sigurnost djeteta do otprilike 4 godine.


Safety 1st autosjedalica jahač Manga Safe
116,63 Kn

90,77 Kn

Autosjedalica Manga je udobna sjedalica crne boje. Opremljena je s ojastučenim naslonima za ruke i djetetu će osigurati ugodnu vožnju. Primjerena je za djecu s težinom od 15 do 36 kg.


Safety 1st dječja kolica Compa'City
1.052,57 Kn

965 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Safety 1st Compa´City kolica koja su zbog svoje male mase od 7,8 kg i kompaktne veličine idealna za putovanja ili izlete. Savršeno podnose i sunčane i kišne dane. Zahvaljujući robusnom okviru i zakretanju prednjih kotača jednostavne su za upravljanje. Udobnost djetetu pruža mekani jastuk i podesivi naslon. Kolica sadrže ručicu koja se može podešavati po visini.


Safety 1st dječja kolica Step&Go
1.283,91 Kn

1.123 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Safety 1st Step&Go su sportska kolica, koja vašem djetetu omogućuju vožnju po različitim terenima. Zahvaljujući robusnom okviru i zakretanju prednjih kotača jednostavne su za upravljanje. Udobnost djeteta je osigurana uz prilagodljivi naslon i meko sjedalo. Kolica se odlikuju jednostavnim slaganjem s jednostavnim pritiskom na papučicu i jednostavnom pohranom.


Safety 1st dječja sjedalica za kadu Swivel
192,50 Kn

177,90 Kn

Safety 1st dječja sjedalica za kadu Swivel za više ugodnosti i zabave tijekom kupanja u kadi od 6 do 12 mjeseci/10 kg. Ergonomska sjedalica osigurava stabilnu i snažnu potporu za dijete. Sjedalo se može okretati za 360°. Šarene rotirajuće kugle će se pobrinuti za puno zabave.


Safety 1st dječji krevetić Calidoo
1.493 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Krevetić Calidoo 2 u 1 se može koristiti samostalno u prostoru ili ga pričvrstite na krevet. Radi 7 položaja postavki visine možete prilagoditi veličinu krevetića.


Safety 1st kahlica Fast & Finished
104,87 Kn

90,49 Kn

Safety 1st Fast & Finished kahlica je ergonomski oblikovana za djevojčice i dječake. Roditeljima će se svidjeti uklonjivi unutarnji dio, koji se lako čisti zbog okruglog oblika.


Safety 1st kolica Taly
935,59 Kn

814 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Safety 1st Taly su savršena kolica za šetnje. Zbog iznimno velike košare velika su pomoć prilikom kupovine. Zahvaljujući robusnom okviru i zakretanju prednjih kotača jednostavne su za upravljanje. Udobnost djetetu pruža pojas za vezanjepodesivi naslon. Roditelji će biti zadovoljni zbog jednostavnog namještanja jednom rukom.


Safety 1st magnetska brava
143,51 Kn

133,90 Kn

Safety 1st magnetska brava za ormare i ladice ormara štiti od znatiželjne djece. Jednostavna je za korištenje s magnetskim ključem. Uočljiv indikator SecureTech® za pravilno zatvaranje.


Safety 1st putni krevet Full Dreams
614,69 Kn

556 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Safety 1st Full Dreams je praktičan putni dječji krevetić s podesivim dnommjestom za previjanje. Praktični džepovi na prednjoj strani kreveta, važni su za premotavanje. Dizajniran je za djecu od 0 do 36 mjeseci. 2 kotača s kočnicama osiguravaju lagano rukovanje.


Safety 1st sjedalo Smart Lunch
248,63 Kn

227,40 Kn

Safety 1st Smart Lunch je lagano, podstavljeno, sklopivo i lako prenosivo sjedalo. Za postavljanje na stol s pločom debljine 2 do 4,5 cm. – Pogodno za djecu od 6 mjeseci do 3 godine (15 kg).


Safety 1st stolac za hranjenje Keeny
409,74 Kn

355 Kn

Safety 1st Keeny je ultra-kompaktni stolac koji je idealan za male prostore ili za putovanja. U sklopljenom stanju mjeri samo 63 × 62 × 23 cm. Prikladno za djecu od 6 mjeseci do 3 godine (15 kg).


Safety 1st stolac za hranjenje Kiwi
729,19 Kn

680 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Safety 1st Kiwi je udoban stolac za blagovaonice, koji zahvaljujući podesivom sjedalu, stolu za jelosigurnosnom pojasu sa 5 sigurnosnih točaka, raste s djetetom. – Odvojiva ploča sa stola za blagovanje je za jednostavno održavanje. Prikladno za djecu od 6 mjeseci do 3 godine (15 kg).


Safety 1st stolac za hranjenje Koomy
878,34 Kn

857 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Safety 1st Koomy je udoban stolac za blagovaonice, koji zahvaljujući podesivom sjedalu, stolu za jelo i sigurnosnom pojasu sa 5 sigurnosnih točaka, raste s djetetom. Pladanj za jelo se može odstraniti za jednostavno održavanje. Prikladno za djecu od 6 mjeseci do 3 godine (15 kg).


Safety 1st zaštitna ograda Easy Close Extra Tall, bijela
291,85 Kn

283,90 Kn

Safety 1st Easy Close Metal je metalna ograda koja se može otvoriti u oba smjera, dok dvostruki mehanizam za zaključavanje pruža veću sigurnost. Zahvaljujući vizualnom indikatoru Secure Tech bit ćete sigurni da je ograda pravilno zatvorena. Jednostavno postavljanje bez bušenja. Za rupe: 73 – 80 cm. Visina ograde je 91 cm.


Safety 1st zaštitna ograda Easy Close Wood, prirodna
379,50 Kn

346,40 Kn

Safety 1st Easy Close Wood je drvena ograda koja se može otvoriti u oba smjera, dok dvostruki mehanizam za zaključavanje pruža veću sigurnost. Jednostavno postavljanje bez bušenja. – Otvor: 73 – 80,5 cm.


Safety 1st višenamjenska zaštita/traka
35 Kn

32,66 Kn

S višenamjenskim zaključavanjem vaši najmlađi neće moći otvoriti kuhinjske aparate kao što su mikrovalna pećnica ili hladnjak. Na taj način možete izbjeći neugodna iznenađenja.


Safety 1st zaštita za utičnice
33,99 Kn
32,66 Kn

Safeti 1st zaštita za utičnice sprečava djetetu guranje prstiju ili bilo kakve stvari u utičnicu.


Safety 1st ljuljalica za djecu Koala
319,20 Kn

275,90 Kn

Safety 1st ljuljalica Koala je idealno mjesto za opuštanje djece i igranje u području sigurnosti. Ljuljalica je opremljena podesivim naslonom, sigurnosnim pojasom s tri točke i ručkom s 3 igračke. Primjerena je za djecu od rođenja do 9 kg.


Safety 1st dječja autosjedalica Road Safe
379,44 Kn

287,90 Kn

Safety 1st Road Safe je univerzalna autosjedalica, koja raste s vašim djetetom. Dizajnirana je za djecu od 15–36 kg, grupa 2/3. Izuzetno je lagana i posebno je pogodna kada se često zamjenjuje autosjedalicu iz jednog automobila u drugi. **Podesivi naslon osigurava udobnost pri vožnji.


Safety 1st dječja kolica Crazy Peps
301,40 Kn

Kolica Safety 1st Crazy Peps imaju zabavan dizajn s 3D motivom. Kolica su vrlo lagana i jednostavna za korištenje. Zbog kompaktnosti i male mase su odlična za putovanja. Šareni motivi privlače svako dijete.


Safety 1st dječja kolica Flap
406,03 Kn

301,40 Kn

Safety 1st Flap dječja kolica koja su zbog svoje male mase od 7,1 kg i kompaktne veličine idealna za putovanja ili izlete. Zahvaljujući robusnom okviru i zakretanju prednjih kotača jednostavne su za upravljanje. Sigurnost djece osigurana s 5 točaka na sigurnosnom pojasu.


Safety 1st dječja kolica Rainbow
513 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Rainbow su lagana kolica koja pružaju 4 postavke naslonjača. – Pogodna za djecu od 6 mjeseci do 15 kg. S kolicima je uključena košara za spremanje i sjenilo za zaštitu od sunca.


Safety 1st dječja kolica Slim Comfort Pack, Splatter Black
760,11 Kn

694 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Safety 1st Slim dječja kolica koja su zbog svoje male mase od 7,1 kg i kompaktne veličine idealna za putovanja ili izlete. Savršeno podnose i sunčane i kišne dane. Zahvaljujući robusnom okviru i zakretanju prednjih kotača jednostavne su za upravljanje. Udobnost djetetu pruža mekani jastuk i podesivi naslon. Osim toga, uz kolica također dobivate zaštitu od kiše, torbu za kolica i torbu za previjanje.


Safety 1st dječja kolica Teeny
1.116 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Teeny je odličan partner na putovanju, bilo da ste u avionu, vlaku ili autobusu. Zbog iznimno lagane konstrukcijekompaktnih dimenzija, uvijek će biti s vama. Usprkos malim dimenzijama Teeny kolica su vrlo udobna zahvaljujući podstavljenom sjedalu i podesivom naslonjaču.


Safety 1st dječja kolica Urby
1.327 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Urby je praktičan pratitelj za putovanja, kupovinu ili samo šetnju. Zbog male mase od 4,9 kg su jednostavna za korištenjejednostavno ih je prenositi. Urby je vrlo udoban za šetnje zahvaljujući podstavljenim sjedalom s nekoliko položaja naslonjača za glavu, uključujući vodoravni položaj za ležanje.


Safety 1st klokanica Uni-T
262,60 Kn

240,90 Kn

Safety 1st Uni-T je jednostavan i vrlo koristan alat za nošenje djece od rođenja sve dok ne prelazi 9 kg. Udobnost pružaju široke podstavljene naramenicepojasevi za leđa koji pomažu roditeljima uravnotežiti težinu. Dijete će sjediti na udobnom sjedalu izrađenom od mikrovlakana.


Safety 1st kombinirana dječja kolica Taly 2 u 1
1.600 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

//Kolica Taly 2 u 1 su potpuna kombinacija kolica i sjedalice za automobil. Primjerena su za djecu od rođenja do približno 3,5 godine. Kolica imaju čvrsti okvir te se njima lako upravlja – prikladna su za duge šetnje.


Safety 1st kombinirana dječja kolica Taly 3 u 1
2.386 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Kolica Taly 3 u 1 su potpuna kombinacija kolica, sjedalice za automobil i duboke košare. Primjerena su za djecu od rođenja do približno 3,5 godine. Kolica imaju čvrsti okvir te se njima lako upravlja – prikladna su za duge šetnje.


Safety 1st komplet za kolica Rainbow
694 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Odličan komplet za kolica Rainbow koji sadrži navlaku za kišu, torbu za previjanje i podlogu. – Pogodna za djecu od 6 mjeseci do 15 kg. Komplet odličnu štiti dijete od lošeg vremena.


Safety 1st magnetska brava za ormare
86,68 Kn

Safety 1st magnetska brava za ormare i ladice ormara štiti od znatiželjne djece. Jednostavna je za korištenje s magnetskim ključem. Uočljiv indikator SecureTech® za pravilno zatvaranje.


Safety 1st osnovni sigurnosni komplet
55,35 Kn

50,21 Kn

Safety 1st osnovni sigurnosni komplet je najvažnija sigurnosna značajka u vašem domu. Pomozite u zaštiti sigurnosti vašeg djeteta u vrijeme kada postaje pokretnije i počinje istraživati prostor oko sebe.