Safety 1st dječja kolica Crazy Peps
310,40 Kn

Posljednji komad!

Kolica Safety 1st Crazy Peps imaju zabavan dizajn s 3D motivom. Kolica su vrlo lagana i jednostavna za korištenje. Zbog kompaktnosti i male mase su odlična za putovanja. Šareni motivi privlače svako dijete.

Safety 1st stolac za hranjenje Kiwi
729,19 Kn 697 Kn
+ besplatna isporuka

Posljednji komad!

Safety 1st Kiwi je udoban stolac za blagovaonice, koji zahvaljujući podesivom sjedalu, stolu za jelosigurnosnom pojasu sa 5 sigurnosnih točaka, raste s djetetom. – Odvojiva ploča sa stola za blagovanje je za jednostavno održavanje. Prikladno za djecu od 6 mjeseci do 3 godine (15 kg).

Safety 1st višenamjenska zaštita/traka
35 Kn 32,98 Kn

Posljednji komad!

S višenamjenskim zaključavanjem vaši najmlađi neće moći otvoriti kuhinjske aparate kao što su mikrovalna pećnica ili hladnjak. Na taj način možete izbjeći neugodna iznenađenja.

Safety 1st dječja kolica Teeny
1.149 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Teeny je odličan partner na putovanju, bilo da ste u avionu, vlaku ili autobusu. Zbog iznimno lagane konstrukcijekompaktnih dimenzija, uvijek će biti s vama. Usprkos malim dimenzijama Teeny kolica su vrlo udobna zahvaljujući podstavljenom sjedalu i podesivom naslonjaču.

Safety 1st dječja kolica Up To Me
931 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Up To Me su lagana kolica prikladna za svakodnevnu uporabu. Zbog više položaja, uključujući onim za ležanje, prikladna su za korištenje od rođenja – 5 postavki položaja sjedenja.

Safety 1st dječja kolica Urby
1.366 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Urby je praktičan pratitelj za putovanja, kupovinu ili samo šetnju. Zbog male mase od 4,9 kg su jednostavna za korištenjejednostavno ih je prenositi. Urby je vrlo udoban za šetnje zahvaljujući podstavljenim sjedalom s nekoliko položaja naslonjača za glavu, uključujući vodoravni položaj za ležanje.

Safety 1st dječja kolica za blizance Teamy
1.502 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Kolica Teamy za blizance od 6 mjeseci. Ova sportska kolica, olakšat će vama i vašem djetetu vožnju po različitim terenima. Zahvaljujući robusnom okviruzakretanju prednjih kotača, jednostavna su za upravljanje.

Safety 1st dječji krevetić Calidoo
1.536 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Krevetić Calidoo 2 u 1 se može koristiti samostalno u prostoru ili ga pričvrstite na krevet. Radi 7 položaja postavki visine možete prilagoditi veličinu krevetića.

Safety 1st kombinirana dječja kolica Taly 2 u 1
1.647 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

//Kolica Taly 2 u 1 su potpuna kombinacija kolica i sjedalice za automobil. Primjerena su za djecu od rođenja do približno 3,5 godine. Kolica imaju čvrsti okvir te se njima lako upravlja – prikladna su za duge šetnje.

Safety 1st kombinirana dječja kolica Taly 3 u 1
2.455 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Kolica Taly 3 u 1 su potpuna kombinacija kolica, sjedalice za automobil i duboke košare. Primjerena su za djecu od rođenja do približno 3,5 godine. Kolica imaju čvrsti okvir te se njima lako upravlja – prikladna su za duge šetnje.

Safety 1st kombinirana dječja kolica Urban Trek 2 u 1
1.734 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Urban Trek 2 u 1 imaju čvrsti okvir s podesivom ručkom. Zbog kotača od EVA materijala moći ćete ih voziti po bilo kojoj podlozi. Kolica se sa sjedalicom za automobil mogu koristiti od rođenja djeteta.

Safety 1st komplet za kolica Rainbow
714 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Odličan komplet za kolica Rainbow koji sadrži navlaku za kišu, torbu za previjanje i podlogu. – Pogodna za djecu od 6 mjeseci do 15 kg. Komplet odličnu štiti dijete od lošeg vremena.

Safety 1st dječja autosjedalica Ever Safe
525,50 Kn 504 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Safety 1st Ever Safe je univerzalna autosjedalica koja raste s vašim djetetom. Dizajnirana je za djecu od 9–36 kg, grupa 1/2/3. Izuzetno je lagana i posebno je pogodna kada se često zamjenjuje autosjedalicu iz jednog automobila u drugi.

Safety 1st hodalica Kamino
931 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Safety 1st Kamino sjedalo i hodalica u jednom, koje se prilagođava dobi i visini djeteta. – Prikladno za djecu stariju od 6 mjeseca. Hodalice se mogu podesiti na 3 visine, za stariju djecu, sjedalo se može ukloniti. Odstranjiva igraća konzola sa svjetlom i zvučnim efektima.

Safety 1st magnetska brava
143,51 Kn 138,40 Kn

Safety 1st magnetska brava za ormare i ladice ormara štiti od znatiželjne djece. Jednostavna je za korištenje s magnetskim ključem. Uočljiv indikator SecureTech® za pravilno zatvaranje.

Safety 1st stolac za hranjenje Keeny
409,74 Kn 365 Kn

Safety 1st Keeny je ultra-kompaktni stolac koji je idealan za male prostore ili za putovanja. U sklopljenom stanju mjeri samo 63 × 62 × 23 cm. Prikladno za djecu od 6 mjeseci do 3 godine (15 kg).

Safety 1st Sjenilo za automobil, 2 komada
87,40 Kn 69,89 Kn

Safety 1st valjkasto sjenilo za automobil je vrlo praktičan pribor za vrijeme vožnje. Zahvaljujući elementima za pričvršćivanje, ostat će sigurno na jednom mjestu bez pomicanja. Postavljanje sjenila je jednostavno, samo pritisnite gumb. Paket sadrži 2 komada.