Stiga romobil Comet 120-S
289,60 Kn

Romobil je opremljen s 5 karbonskih ABEC ležaja. Ima kotače od gumirane plastike.


Stiga loptice za stolni tenis CUP ABS, bijele, 18 komada
84,68 Kn

66,80 Kn

Loptice za stolni tenis Stiga CUP ABS su idealne za trening i rekreativnu igru. Napravljene su od izdržljivog i otpornog materijala koji osigurava maksimalnu trajnost i savršen odskok u igri.


Stiga stol za stolni tenis Super Mini Table
764,42 Kn

525 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Stiga Super Mini Table manji stol za stolni tenis. Njegova prednost je jednostavno rukovanje i prenosivost. Ako želite igrati, ovaj stol je idealan.


Stiga loptice za stolni tenis Competition, 18 kom, narančaste
116,40 Kn

Set od 18 loptica za stolni tenis Competition narančaste boje i poznatog proizvođača Stiga su pogodne za natjecanja zbog svoje boje i karakteristika. Set sadrži 6 kutija u kojima je po 3 loptice. Loptice je potvrdila Međunarodna stolnoteniska Federacija ITTF.


Stiga Reket za stolni tenis Formula ACS
164,25 Kn

149,90 Kn

Reket za stolni tenis Formula ACS poznatog proizvođača Stiga ima 5 slojeva drveta, obložen je mekanom gumom i ima dršku konkavnog oblika, koja se savršeno uklapa u ruku. Reket je primjeren za amaterske igrače stolnog tenisa i djecu.


Stiga Reket za stolni tenis Calibra
381,75 Kn

348,40 Kn

Reket za stolni tenis Calibra poznatog proizvođača Stiga ima 5 slojeva drveta, 2 mm debelu gumu i dršku konkavnog oblika, koja se savršeno uklapa u ruku. Reket je primjeren za igrače stolnog tenisa, koji daju prednost snazi, a ne spinu. Uz reket je priložen ručni znojnik