Vileda stalak za sušenje odjeće King
213 Kn

Odlična cijena

Izvrstan stalak za sušenje rublja King može se pohvaliti visokom izdržljivošću i 20 m površine za sušenje. Ima kotače za jednostavno pomicanje i poseban nastavak za sušenje manjih komada rublja.

Vileda stalak za sušenje odjeće Mixer 4
253,90 Kn

Miješalica 4 ima četiri sklopive razine sušenja i veliku površinu sušenja od 40 m. Ima kotače za jednostavno pomicanje i poseban nastavak za sušenje malih komada rublja te nastavak za vješanje.

Vileda stalak za sušenje odjeće Doble
327,90 Kn

Odlična cijena

Stalak za sušenje odjeće dobro je opremljen s dva neovisna krila za sušenje i površinom za sušenje od 22 m. Ima kotače za jednostavno pomicanje i poseban nastavak za sušenje manjih komada rublja.

Vileda Highline 140 teleskopsko postolje za sušenje rublja, 8,5 m
273 Kn 195,90 Kn

Zidno postolje marke Vileda dizajnirano je za sušenje većih komada odjeće, a može se objesiti na na zid ili strop u kupaonici ili bilo gdje u kući. Simetrični okvir olakšava instalaciju. Zbog konstrukcije i ugradnje ne zauzima puno prostora, stabilan je i otporan.

Vileda sušilo za rublje Viva Air Protect
1.019 Kn 595 Kn

Vileda sušilo za rublje Viva Air Protect ima ugrađen prekrivač koji zaštiti sušilo kada ga ne koristite. Nudi 51 metar užadi za sušenje veće količine rublja.

Vileda navlaka za dasku za glačanje Premium 2u1, siva
63,55 Kn

Vileda univerzalna navlaka za dasku za glačanje. Poseban sastav odbija toplinu te tako ubrzava proces glačanja. Prikladna je za sve vrste daski za glačanje širine 30 – 45 cm i dužine 110 – 130 cm.

Vileda baterijska metla Quick&Clean-21%
479 Kn 375 Kn

Odlična cijena

Praktična baterijska metla Quick&Clean ima dvostruki valjak koji učinkovito kupi mrvice, prašinu i kosu, te ju karakterizira duže vrijeme bežičnoga rada.

Vileda set za čišćenje podova SuperMocio-72%
399 Kn 111 Kn

Odlična cijena

Praktičan set sastoji se od krpe s trodijelnom ručkom i SuperMocio kanta s novim cjedilom – za čišćenje bez saginjanja, mokrih i umazanih ruku.

Vileda ultramax čistač 1-2-Spray s drškom
239 Kn 151,90 Kn

Čistač koji će vas iznenaditi svojom lakoćom i snagom. Tekućinu za čišćenje samo nalijete u rezervoar na vrhu čistača i već ste spremni za čišćenje.

Vileda daska za glačanje Bravo Plus, plava
479 Kn 316,40 Kn

Daska za glačanje Bravo Plus plave je boje i stabilna, lagana te prilagodljiva u visini. Pogodna je za ljevake i dešnjake. Opremljena je s električnom utičnicom i nosačem kabela pa će vaš posao biti dodatno olakšan.

Vileda kanta s cjedilom Ultramax
102,40 Kn

Posljednji komad!

Kanta s nastavkom za cijeđenje Vileda Ultramax je namijenjena korištenju s Vileda ravnim čistačem poda Ultramax. Nastavak za cijeđenje cijedi do 30% više vode. Veća učinkovitost s manje napora.

Vileda krpa Microfibre Color 4/1
67,43 Kn 35,98 Kn

Krpa Microfibre Color Vileda jamči savršeno čišćenje po povoljnoj cijeni. Jedan paket sadrži 4 krpe.

Vileda parni čistač Steam XXL (161010)
1.179 Kn 772 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Vileda parni čistač idealan je za higijensko i temeljito čišćenje glatkih podnih površina.

Vileda prevlaka za mokro čišćenje Ultramax
100,75 Kn 70,46 Kn

Zamjenska prevlaka za mokro čišćenje je primjerna za korištenje s čistačem podloga Ultramax. Aktivna mikrovlakna učinkovito odstranjuju najtvrdokornije mrlje. Primjerna je za sve vrste podloga, kao što su PVC podne obloge, laminate, parkete, pločice itd.

Vileda robot za čišćenje VR 101-64%
2.033,02 Kn 729 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Vileda predstavlja najmoderniji način čišćenja koji pruža veliku uštedu vremena – robot za čišćenje VR 101 s jedinstvenim sustavom čišćenja brine da su podovi uvijek čisti. Ima ugrađen pametni sustav navigacije koji brine za čišćenje uz zidove, u kutovima i ispod pokućstva, a sprječava padanje po stepenicama. Ima dva programa čišćenja za manje i veće prostore. Pokreće ga litij-ionska baterija koja se puni i omogućuje 60 minutno čišćenje.

Vileda robot za čišćenje VR 102
1.959,45 Kn 990 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Vileda robot za čišćenje VR 102 ima iznimno tih rad. Ima veliki usisni otvor za iznimne rezultate čišćenja i veliku posudu za otpatke.

Vileda robotski usisavač VR201 PetPro
2.115 Kn 1.267 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

VR201 PetPro Vileda Purifying Robot odlikuje se, između ostalog, patentiranom četkom za kućne ljubimce, snažnom baterijom koja može puniti do 90 minuta rada s jednim punjenjem, senzorima za otkrivanje stubišta i namještaja te za određivanje vremena.

Vileda spužvica Glitzi Inox Power 2/1
21 Kn

Odlična cijena

Spužvica Glitzi Inox Power je odlična za čišćenje posuđa. Ima jedinstvenu površinu od vlakana od nehrđajućeg čelika. U paketu su dvije spužvice.

Vileda stalak za sušenje odjeće Solar
274,25 Kn 236,90 Kn

Stalak za sušenje Solar ima površinu za sušenje od 20 m. Sadrži kotače za lakše kretanje, a također je prikladna za sušenje na otvorenom.

Vileda T-čistač s drškom, 45 cm
85 Kn

Odlična cijena

Viledin T-čistač je učinkovit pribor koji će vam olakšati uklanjanje vode odnosno čišćenje podova. Opremljen je posebnim nastavcima na koje možete nataknuti krpu.

U 60 godina postojanja marka Vileda razvila je široku paletu proizvoda, od proizvoda za čišćenje posuđa, podnih površina, osjetljivih područja pa sve do proizvoda za njegu rublja.

U 60 godina postojanja marka Vileda razvila je široku paletu proizvoda, od proizvoda za čišćenje posuđa, podnih površina, osjetljivih područja pa sve do proizvoda za njegu rublja.