Vileda sušilo za rublje Viva Air Protect
1.019 Kn

588 Kn

Vileda sušilo za rublje Viva Air Protect ima ugrađen prekrivač koji zaštiti sušilo kada ga ne koristite. Nudi 51 metar užadi za sušenje veće količine rublja.


Vileda baterijska metla Quick&Clean-21%
479 Kn

375 Kn

Odlična cijena

Praktična baterijska metla Quick&Clean ima dvostruki valjak koji učinkovito kupi mrvice, prašinu i kosu, te ju karakterizira duže vrijeme bežičnoga rada.


Vileda navlaka za dasku za glačanje Premium 2u1, siva
62,88 Kn

Vileda univerzalna navlaka za dasku za glačanje. Poseban sastav odbija toplinu te tako ubrzava proces glačanja. Prikladna je za sve vrste daski za glačanje širine 30 – 45 cm i dužine 110 – 130 cm.


Vileda set za čišćenje podova SuperMocio-65%
399 Kn

139,50 Kn

Odlična cijena

Praktičan set sastoji se od krpe s trodijelnom ručkom i SuperMocio kanta s novim cjedilom – za čišćenje bez saginjanja, mokrih i umazanih ruku.


Vileda stalak za sušenje odjeće King
233,90 Kn

Odlična cijena

Izvrstan stalak za sušenje rublja King može se pohvaliti visokom izdržljivošću i 20 m površine za sušenje. Ima kotače za jednostavno pomicanje i poseban nastavak za sušenje manjih komada rublja.


Vileda stalak za sušenje odjeće Premium 2 in 1
319 Kn

282,90 Kn

Izvrstan stalak za sušenje rublja Premium 2 in 1 može se pohvaliti visokom izdržljivošću i 18 m površine za sušenje. Ima dva uklonjiva bočna krila i poseban nastavak za sušenje manjih komada rublja.


Vileda komplet za čišćenje Easy Wring & Clean-50%
399 Kn

199 Kn

Odlična cijena

Nevjerojatni set će vas oduševiti svojom snagom čišćenja. Sadrži odličnu močo krpu i kantu s mehaniziranom na pedalu kojim će te u sekundi ocijediti krpu.


Vileda stalak za sušenje odjeće Mixer 4
244,90 Kn

Miješalica 4 ima četiri sklopive razine sušenja i veliku površinu sušenja od 40 m. Ima kotače za jednostavno pomicanje i poseban nastavak za sušenje malih komada rublja te nastavak za vješanje.


Vileda ultramax čistač 1-2-Spray s drškom
239 Kn

149,90 Kn

Čistač koji će vas iznenaditi svojom lakoćom i snagom. Tekućinu za čišćenje samo nalijete u rezervoar na vrhu čistača i već ste spremni za čišćenje.


Vileda daska za glačanje Bravo Plus, plava
479 Kn

316,40 Kn

Daska za glačanje Bravo Plus plave je boje i stabilna, lagana te prilagodljiva u visini. Pogodna je za ljevake i dešnjake. Opremljena je s električnom utičnicom i nosačem kabela pa će vaš posao biti dodatno olakšan.


Vileda daska za glačanje Viva Express Eco, bijela
470,20 Kn

274,25 Kn

Vileda Viva Express Eco u bijeloj boji je stabilna, lagana i fleksibilna, omogućava podešavanje visine. Pogodan je za ljevake i dešnjake. Opremljena je električnom utičnicom i nosačem kabela, što će vam olakšati rad.


Vileda krpa Microfibre Color 4/1
67,43 Kn

35,60 Kn

Krpa Microfibre Color Vileda jamči savršeno čišćenje po povoljnoj cijeni. Jedan paket sadrži 4 krpe.


Vileda navlaka za čistač poda WischMat Classic
106,90 Kn

Zamjenska navlaka je namijenjena korištenju s čistačem poda Vileda WischMat Classic. Primjerena je za mokro i suho čišćenje, posebno je prikladna za parkete i laminate.


Vileda prevlaka za mokro čišćenje Ultramax
100,75 Kn

69,71 Kn

Zamjenska prevlaka za mokro čišćenje je primjerna za korištenje s čistačem podloga Ultramax. Aktivna mikrovlakna učinkovito odstranjuju najtvrdokornije mrlje. Primjerna je za sve vrste podloga, kao što su PVC podne obloge, laminate, parkete, pločice itd.


Vileda robot za čišćenje VR 102-47%
1.959,45 Kn

1.019 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Dodatnih 10% popusta na odabrane artikle uz promokod: HRJESEN919 (Akcija vrijedi do 22.09.2019. ili do prodaje zaliha)
Vileda robot za čišćenje VR 102 ima iznimno tih rad. Ima veliki usisni otvor za iznimne rezultate čišćenja i veliku posudu za otpatke.

Vileda robotski usisavač VR201 PetPro-29%
2.115 Kn

1.489 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

VR201 PetPro Vileda Purifying Robot odlikuje se, između ostalog, patentiranom četkom za kućne ljubimce, snažnom baterijom koja može puniti do 90 minuta rada s jednim punjenjem, senzorima za otkrivanje stubišta i namještaja te za određivanje vremena.


Vileda spužvica Glitzi Inox Power 2/1
21 Kn

Odlična cijena

Spužvica Glitzi Inox Power je odlična za čišćenje posuđa. Ima jedinstvenu površinu od vlakana od nehrđajućeg čelika. U paketu su dvije spužvice.


Vileda stalak za sušenje odjeće Doble
327,90 Kn

Odlična cijena

Stalak za sušenje odjeće dobro je opremljen s dva neovisna krila za sušenje i površinom za sušenje od 22 m. Ima kotače za jednostavno pomicanje i poseban nastavak za sušenje manjih komada rublja.


Vileda stalak za sušenje odjeće Solar
274,25 Kn

197,90 Kn

Stalak za sušenje Solar ima površinu za sušenje od 20 m. Sadrži kotače za lakše kretanje, a također je prikladna za sušenje na otvorenom.


Vileda T-čistač s drškom, 45 cm
85 Kn

Odlična cijena

Viledin T-čistač je učinkovit pribor koji će vam olakšati uklanjanje vode odnosno čišćenje podova. Opremljen je posebnim nastavcima na koje možete nataknuti krpu.


Vileda višenamjenska krpa Actifibre
19 Kn

16,64 Kn

Višenamjenska krpa poznatog proizvođača Vileda je izrađena od mikrovlakana s jedinstvenom Actifibre tehnologijom.


Vileda VR 302 robotski usisavač-37%
2.749 Kn

1.719 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Robotski usisavač Vileda VR 302 ima snažan sustav čišćenja te neovisno i učinkovito čisti prljavštinu na tvrdim površinama i tankim tepisima.


Vileda set za čišćenje Ultramax box
339 Kn

173,40 Kn

Praktičan Ultramax set sadrži čistač s drškom i krpu te kantu s cjedilom. Učinkovit set vam omogućava čišćenje bez da bi smočili ruke i odlično upija masnoće i tvrdokorne mrlje.


Vileda komplet za čišćenje poda Ultramat XL Turbo kit
484 Kn

371 Kn

Krpa za glavu za čišćenje Vileda Ultramax XL osigurava bolje prianjanje za uklanjanje nečistoća. Omogućuje učinkovito brisanje bez prljavih ruku. Krpa je primjerena za sve vrste podnih površina.


U 60 godina postojanja marka Vileda razvila je široku paletu proizvoda, od proizvoda za čišćenje posuđa, podnih površina, osjetljivih područja pa sve do proizvoda za njegu rublja.

U 60 godina postojanja marka Vileda razvila je široku paletu proizvoda, od proizvoda za čišćenje posuđa, podnih površina, osjetljivih područja pa sve do proizvoda za njegu rublja.