Autobusi i vozila za prijevoz za igru

Vrsta automobila: autobusi

Odredi parametre
  • Vrsta automobila
    autobusi
    ×
Matchbox Kamion za reciklažu smeća sa svijetlima i zvukom HHR64 Matchbox Kamion za reciklažu smeća sa svijetlima i zvukom HHR64
Matchbox Kamion za reciklažu smeća sa svijetlima i zvukom HHR64

Uz Recycling Garbage Truck Matchbox™, djeca mogu doživjeti vlastitu avanturu, a pritom su ekološki prihvatljiva i savjesna. Ovaj kamion je napravljen od više od 80 % plastike s certifikatom ISCC i pun je nevjerojatnih značajki koje potiču zabavu i kreativnu igru.

Predviđeni datum otpreme: SUTRA

Dostava MALL
Teddies Kamion transporter + 3 automobila, sa svjetlom i zvukom Matchbox Kamion za reciklažu smeća sa svijetlima i zvukom HHR64
Teddies Kamion transporter + 3 automobila, sa svjetlom i zvukom

Kamion s auto transporterom izvrstan je poklon za male vozače. Kamion prevozi automobile i emitira zvučne i svjetlosne efekte. Igračka također uključuje 3 automobila koja možete prevesti bilo gdje želite.

Predviđeni datum otpreme: SUTRA

Dostava MALL
Simba autobus s vozačem Sam Trevorom, 21 cm Matchbox Kamion za reciklažu smeća sa svijetlima i zvukom HHR64
Simba autobus s vozačem Sam Trevorom, 21 cm

Ovo je Trevorov autobus iz popularnog crtića Vatrogasac Sam. Poklopac se otvara pri udaru i pojavljuje se plamen. Automobil ima vrata koja se otvaraju i krov. Kao vozač autobusa možete sve putnike odvesti tamo gdje trebaju.

Predviđeni datum otpreme: 19.4.

Dostava MALL
SIKU Autobus na dva kata MAN, 1:87 SIKU Super komplet Mercedes-Benz 710 utovarivač 411 Bölling
SIKU Autobus na dva kata MAN, 1:87

Siku autobus na dva kata MAN proizvodi se u mjerilu 1:87. Izrađen je po uzoru na pravi MAN autobus i opremljen mnogim detaljima. Prikladno za djecu od 3. godine starosti.

Predviđeni datum otpreme: 19.4.

Dostava MALL
Lamps Pokretni autobus, crveni, na baterije SIKU Super komplet Mercedes-Benz 710 utovarivač 411 Bölling
Lamps Pokretni autobus, crveni, na baterije

San svih dječaka i ljubitelja javnog prijevoza, osobito autobusa, je veliki pokretni autobus na baterije, tvrtke Lamps, koji emitira zvukove i svijetli. Igračka je pogodna za djecu od 3 godine.

Predviđeni datum otpreme: 19.4.

Dostava MALL
SIKU Super komplet Mercedes-Benz 710 utovarivač 411 Bölling SIKU Super komplet Mercedes-Benz 710 utovarivač 411 Bölling
SIKU Super komplet Mercedes-Benz 710 utovarivač 411 Bölling

Model Siku Super komplet Mercedes-Benz 710 tovarivač 411 Bölling. Do danas je žuti kamion prevozio robu, građevinski materijal i zemlju. Ispod poklopca za otvaranje pronaći ćete dizelski motor snage 100 KM. Istovar olakšava mogućnost naginjanja teretne platforme i otvaranje stražnjeg dijela. Na traktor je pričvršćena prikolica s legendarnim utovarivačem Kramer 411 u tipičnoj žutoj izvedbi građevinske tvrtke Bölling.

Predviđeni datum otpreme: 19.4.

Dostava MALL
Alltoys Teamsterz prijevoz automobila + 4 automobila Teddies Trolejbus/autobus, plastika, 45 cm, na zamašnjak, na baterije, sa svjetlom i zvukom, u kutiji, 48 x 18 x 11 cm
Alltoys Teamsterz prijevoz automobila + 4 automobila

Automobile morate prevesti ili ih samo očistiti. U tome će vam pomoći ovaj crveni kamion. Transporter je izrađen od plastike i u prikolici ima mjesta za četiri automobila. Paket uključuje 4 automobila i ograde.

Predviđeni datum otpreme: 19.4.

Dostava MALL
SIKU Super MAN UPS s podiznom stražnjom platformom Teddies Trolejbus/autobus, plastika, 45 cm, na zamašnjak, na baterije, sa svjetlom i zvukom, u kutiji, 48 x 18 x 11 cm
SIKU Super MAN UPS s podiznom stražnjom platformom

Super – MAN kamion s nadgradnjom i podiznom stražnjom platformom. Zadaća teških kamiona MAN u UPS sektoru je isporuka paketa na brojna mjesta istovara. Prostrana karoserija i platforma za podizanje olakšavaju utovar i istovar.

Predviđeni datum otpreme: 19.4.

Dostava MALL
Teddies Trolejbus/autobus, plastika, 45 cm, na zamašnjak, na baterije, sa svjetlom i zvukom, u kutiji, 48 x 18 x 11 cm Teddies Trolejbus/autobus, plastika, 45 cm, na zamašnjak, na baterije, sa svjetlom i zvukom, u kutiji, 48 x 18 x 11 cm
Teddies Trolejbus/autobus, plastika, 45 cm, na zamašnjak, na baterije, sa svjetlom i zvukom, u kutiji, 48 x 18 x 11 cm

Izvrsna plastična trolejbusna harmonika, koja radi na zamašnjaku, jedinstvena je igračka koja će impresionirati sve male i velike ljubitelje trolejbusa. Ne bi trebao nedostajati ni u jednoj kolekciji dječaka.

Predviđeni datum otpreme: 19.4.

Dostava MALL
Odlična cijena
Woody Kamion za prijevoz konja Hot Wheels Traktor i trkaći engleski Team Transport 49 - hidroavion FLF56
Woody Kamion za prijevoz konja

Ova nosila za konje izrađena je od tvrdog punog drveta. Stražnji dio transportera može se otvoriti kako bi se stvorila platforma na koju konji mogu izaći. Bočna vrata su namijenjena za ulazak pratitelja konja.

Predviđeni datum otpreme: 19.4.

Dostava MALL
LENA autobus, zeleni Hot Wheels Traktor i trkaći engleski Team Transport 49 - hidroavion FLF56
LENA autobus, zeleni

Lena autobus u zelenoj boji pravi je izbor za igru ​​vašeg mališana.

Predviđeni datum otpreme: 23.4.

Dostava MALL
Hot Wheels Traktor i trkaći engleski Team Transport 49 - hidroavion FLF56 Hot Wheels Traktor i trkaći engleski Team Transport 49 - hidroavion FLF56
Hot Wheels Traktor i trkaći engleski Team Transport 49 - hidroavion FLF56

Ovaj Hot Wheels® model kamiona u mjerilu 1:64 mora imati svaki odrasli kolekcionar i entuzijast diljem svijeta. Realistični radni kamion može utovariti i iskrcati pričvršćeni trkaći brod.

Trenutno nedostupno

Dostava MALL