Automatski espresso aparati za kavu

Aparati za kavu i espresso čine svakodnevnu šalicu kave. Je li poželjno kupiti automatski aparat za espresso, ručni aparat za kavu ili aparat za kapsule? Kako zapravo rade aparati za kavu? Savjetovat ćemo vas!

Pokaži više

Vrste aparata za kavu:

Automatski aparati za espresso i kavu

Automatski espresso aparati su idealni za one koji vole jaku kavu i žele je brzo pripremiti. Automatski espresso aparati melju i pripremaju ga prema vašem ukusu.

Ručni aparati za kavu

Ručni aparati za kavu pogodni su za ljubitelje kvalitetne kave i one koji uživaju u njenoj preciznoj i ispravnoj pripremi. Napunite ručku mljevenom kavom i umetnite je u glavu aparata za kavu. Ručni aparat za kavu pogodan je za iskusnije ljubitelje kave. Priprema u ručnom aparatu za kavu zahtijeva malo vježbe.

Aparati za kavu s kapsulama

Aparati za kavu s kapsulama su prikladni za one koji žele kuhati svoju omiljenu kavu jednostavnim pritiskom na gumb. Posebne kapsule za kavu dostupne su po pristupačnim cijenama. Kapsulu stavite u aparat za kavu, koji će se pobrinuti za sve ostalo. Količinu vode možete prilagoditi ručno ili automatski.

Aparati za kavu s filtrima

Aparat za kavu s filtrima su izvrsni za one koji vole manje jaku kavu u većim količinama. U spremnik za vodu ulijte vruću vodu koja teče kroz filtar za kavu.

Putnički aparati za kavu

→Putnički aparati za kavu su bitan dio opreme svih putnika koji žele imati uvijek dostupnu kvalitetnu kavu u pokretu. Obično su prikladni samo za mljevenu kavu. Putni aparati za kavu lagani su i prikladni. Omogućuju i ručni pogon.

Pribor za espresso i aparate za kavu

Pribor za espresso i aparate za kavu osiguravaju ugodniju pripremu i konzumaciju kave.

SAVJET!

Moka i french press kafetiere izvrsne su za one koji nemaju mjesta za velike električne aparate za kavu.

Vrsta napajanja za aparate za kavu i automatske espresso aparate

 • Električni pogon – velika većina automatskih aparata za kavu, ručnih aparata za kavu ili aparata za kavu s kapsulama namijenjeni su prvenstveno za kućnu upotrebu i za spajanje na utičnicu od 220 V
 • Ručni pogon – za pripremu ne treba nam struja, ovdje vrijedi posebno spomenuti neke putničke aparate za kavu ili mlince za kavu ili. aparat za kavu
 • 12/24 V – aparat za kavu s priključkom 12/24 V namijenjen je za putovanja, pogodan je za spajanje na automobilsku utičnicu

Kapacitet aparata za kavu

Vrste aparata za kavu Kapacitet mjeren u šalicama
Automatski espresso aparati 8 – 45
Ručni aparati za kavu 5 – 13
Aparati za kavu s filtrima 1 – 15
Putni aparati za kavu 1 – 3

*Tablica je samo informativnog karaktera

Volumen posude za kavu

Uređaji prikladni za mljevenu kavu, obično su opremljeni spremnikom kapaciteta između 20 i 250 g.

→ Uređaji namijenjeni za zrna kave, uglavnom imaju posudu kapaciteta između 20 i 600 g.

Više informacija:

Ako kavu nosite sa sobom na putu ili na poslu, preporučujemo kvalitetu termosica za kavu, zahvaljujući kojoj će kava ostati topla.


Praktične funkcije i dodaci aparata za kavu:

 • Funkcija pripreme tople vode – aparat ima funkciju zagrijavanja vode
 • Spremnik za mlijeko – aparat za kavu opremljen je pjenjačom za mlijeko
 • Automatsko ispiranje – funkcija osigurava redovito čišćenje mlaznica aparata za kavu
 • Zaslon – služi za bolju kontrolu i postavke uređaja
 • Mlaznica za paru – namijenjena za pjenjenje mlijeka
 • Funkcija uklanjanja kamenca – uklanja kamenac
 • Odbrojavanje – priprema kavu u unaprijed određeno vrijeme
 • Automatsko isključivanje – Nakon određenog intervala neaktivnosti, aparat za kavu automatski se isključuje radi uštede energije
 • Funkcija grijanja šalice – omogućuje predgrijavanje šalica za kavu
 • Svjetlo šalice – olakšava upravljanje aparatom za kavu

→ Ostali pribor za pripremu kave:

Mlinci za kavu

Mlinci za kavu su namijenjeni za mljevenje zrna kave, dostupni su ručni i električni mlinovi za kavu.

Pjenilica za mlijeko

Pjenilica mlijeka vodite računa o pravljenju savršenog mlijeka za kavu.

→→ Način obrade zrna kave:

SAVJET!

Odlično filtriranu kavu lako pripremite ručno s pomočjo dripperja.

-8%
Philips espresso aparat za kavu EP2224/40
221x

Philips espresso aparat za kavu EP2224/40

2.620 Kn
2.395 Kn
Odlična cijena

Philips espresso aparat za kavu EP2224/40 omogućuje pripremu 2 napitka istovremeno. Ima klasičan nastavak za pjenjenje mlijeka za pripremu odličnog cappuccina. Jednostavno čišćenje i održavanje.

Dostava MALL
Krups EA891110 Evidence aparat za kavu, bijeli
79x

Krups EA891110 Evidence aparat za kavu, bijeli

4.639 Kn

Automatski aparat za kavu ima inovativni sustav Quattro Force koji uvijek optimizira pripremljeni espresso. Krups EA891110 Evidence White ima 2,3-litreni spremnik za vodu, automatski ciklus s parnim sustavom za čišćenje za jednostavno održavanje i dugoročan rad te intuitivan OLED zaslon s upravljanjem na dodir.

Dostava MALL
Krups aparat za kavu EA810B70, tamno sivi
280x

Krups aparat za kavu EA810B70, tamno sivi

2.592 Kn

Espresso aparat za kavu Krups EA810B70 ima Espresseria Automatic Manual Black ekskluzivni sustav za napraviti savršenu kavu te će vam omogućiti čarobne trenutke opuštanja i pomoći vam da ugodno započnete dan.

Dostava MALL
Krups aparat za kavu EA907D31
21x

Krups aparat za kavu EA907D31

9.222 Kn

Automatski aparat za pripremu kave Krups EA907D31 može pripremiti 17 napitaka od kave jednim dodirom, izravno u vašu šalicu, tako da možete uživati u kvalitetnoj kavi iz udobnosti svog doma. Poboljšani dizajn upotpunjen je suvremenom tehnologijom i praktičnim funkcijama za pripremu širokog izbora pića iz cijelog svijeta. Uređaj ima zaslon u boji osjetljiv na dodir s intuitivnim izbornikom za jednostavno korištenje.

Dostava MALL
Krups Arabica EA811810 aparat za kavu
157x

Krups Arabica EA811810 aparat za kavu

2.917 Kn

Automatski espresso aparat u elegantnoj crno-srebrnoj boji uvijek će vam pripremiti izuzetno piće čistog okusa i divne arome. Krups Arabica EA811010 sa praktičnim i kompaktnim dizajnom nadopunjuju intuitivne funkcije, moderna tehnologija i jasna upravljačka ploča. Naravno, tu su i kontrola temperature i mljevenje, mlaznica za paru za savršen cappuccino i memorijski način za spremanje omiljenih recepata.

Dostava MALL
Krups aparat za kavu EA 8108 Roma
183x

Krups aparat za kavu EA 8108 Roma

2.616 Kn

Krups EA 8108 Roma automatski aparat za kavu s jednostavnim upravljanjem i rukovanjem. U pripremi kave možete odabrati tri brzine. Uz aparat za kavu Krups možete napraviti Caffé Latté ili samo zagrijati vodu. Topla ploča za grijanje šalice također je vrlo praktična. Aparat za kavu upozorava kada postoji potreba za čišćenjem i uklanjanjem kamenca.

Dostava MALL
-6%
De'Longhi ECAM 23.460.B aparat za kavu
28x

De'Longhi ECAM 23.460.B aparat za kavu

3.709 Kn
3.479 Kn
Odlična cijena

De'Longhi ECAM23.460.B je kompaktni aparat za kavu s patentiranim automatskim sustavom pripreme cappuccina: savršen cappuccino pritiskom na gumb.

Dostava MALL
Krups aparat za kavu EA 815E70 Espresseria Auto Pisa S line
413x

Krups aparat za kavu EA 815E70 Espresseria Auto Pisa S line

2.901 Kn

Najmanji aparat za kavu s LCD zaslonom za pripremu espressa i mliječnih napitaka – Krups EA 815E Espresseria Auto Pisa S line. Espresso punog okusa iz kompletno automatskog KRUPS aparata za kavu. Pritisak od 15 bara i hidrauličko istezanje osiguravaju najbolju ekstrakciju okusa i aroma iz 7 g kave. Jednostavno pripremite ristretto, espresso, kavu ili napitak za kavu cappuccino i latté. Uživate u kavi, kao u kafiću, bez brige.

Dostava MALL
Krups aparat za kavu EA810570
93x

Krups aparat za kavu EA810570

2.261 Kn

Aparat za kavu Krups EA810570 ima Espresseria Automatic Manual Black sa ekskluzivnim sustavom za savršenu kavu, koja će vam priuštiti čarobne opuštajuće trenutke i pomoći će vam započeti dan.

Dostava MALL
Philips aparat za kavu espresso EP2221/40
9x

Philips aparat za kavu espresso EP2221/40

2.869 Kn

Philips automatski aparat za kavu je visokokvalitetan, učinkovit i praktičan pomoćnik za pripremu ukusne i optimalno tople kave.

Dostava MALL
Philips aparat za kavu espresso EP2231/40
14x

Philips aparat za kavu espresso EP2231/40

3.711 Kn

Philips automatski aparat za kavu je visokokvalitetan, učinkovit i praktičan pomoćnik za pripremu ukusne i optimalno tople kave.

Dostava MALL

Aparati za kavu i espresso

Je li kvalitetna kava sastavni dio vašeg dana? Nabavite si aparat za kavu koji će vam stvoriti savršenu kavu! U internetskoj trgovini Mall.hr nudimo aparate za kavu i espresso, ručne aparate za kavu, aparate za filtriranje i kafeterije za brašno i francuski tisak.

Putni aparati za kavu izvrsni su za putovanja. Za kavu u pokretu možete dobiti pribor u obliku praktičnih poklopaca aparata za kavu.

Aparate za kavu i espresso pronaći ćete kod proizvođača De'Longhi, Krups, Philips, Bosch i drugih.