Portoss drvena salamoreznica
327 Kn

Posljednji komad!

Drvena salamoreznica je nepogrešiv dodatak vašoj kuhinji za pripremu kulinarskih majstorija.

Lamart Daska za rezanje od bambusa LT2061
51 Kn

Posljednji komad!

Lamart daska za rezanje dimenzija 32 × 22 cm izrađena je od bambusova materijala i uključuje brusilicu od noža od volframovog čelika za oštrenje noža i vraćanje oštrice u „V“ oblik.

Skaza daska za rezanje mala Solo, bež
28 Kn

Kvalitetna ploča za rezanje, koja je izrađena od bezopasnih BIO materijala i sigurna je u perilici posuđa, jer može podnijeti visoke temperature.

Skaza daska za rezanje velika Solo, bež
46 Kn

Kvalitetna ploča za rezanje, koja je izrađena od bezopasnih BIO materijala i sigurna je u perilici posuđa, jer može podnijeti visoke temperature.

Kela Daska za rezanje KATANA, bambus, 23x15 cm
22 Kn

Izdržljiva daska za rezanje izrađena od bambusa marke Kela. Prednost bambusa nije samo njegova trajnost, več i njegova čvrstoća. Olakšava rezanje svih vrsta hrane. Dimenzije 23 × 15 × 1,2 cm. Ploču je također moguće pratiotporna je na vlagu.

Skaza SOLO krájecí podložka velká
46 Kn

Daska za rezanje izrađena je u Sloveniji na osnovi BIO materijala i ne sadrži BPA ili melanin. Prikladna je za pranje u perilici posuđa i otporna na mehanička oštećenja. S utorima na stranama, štiti od prolijevanja tekućine na radnu površinu.

TimeLife daska za rezanje s 2 različite površine, 25x16 cm
28 Kn

Daska za rezanje nudi mogućnost rezanja različitih vrsta hrane na različitim površinama. Jedna strana od bambusa namijenjena je za rezanje voća i povrća, a druga strana od polipropilena olakšava rezanje kobasica i sira.

Banquet daska za rezanje BRILLANTE, 33 cm
35 Kn

Bambus deska za rezanje BRILLANTE marke Banquet možete koristiti u kuhinji za rezanje mesa, povrća i druge hrane. Pogodan otvor u kutu omogućava vješanje. Ne preporučuje se pranje u perilici posuđa.

Stanley Rogers daska za rezanje, bukova, 39x12x1,15 cm
118 Kn

Kuhinjska daska za rezanje izrađena od bukovog drveta s praktičnom ručkom Ima visinu od 1,5 cm i izrađena je od materijala koji može podnijeti rezanje mesa i sjeckanje povrća. Praktični dodatak za sve ljubitelje kuhanja, dolazi u profinjenom prirodnom dizajnu. Daska za rezanje Fackelmann dimenzija 45×21×1,5 cm udovoljava standardu FSC.

Stanley Rogers Daska za rezanje, 39x12x1,15 cm
70 Kn

Kuhinjska daska za rezanje izrađena od bukovog drveta s praktičnom ručkom Ima visinu od 1,15 cm i izrađena je od materijala koji može podnijeti rezanje mesa i sjeckanje povrća. Praktični dodatak za sve ljubitelje kuhanja, dolazi u profinjenom prirodnom dizajnu. Daska za rezanje Fackelmann dimenzija 39×12×1,5 cm udovoljava standardu FSC.

Stanley Rogers daska za rezanje, bukova, 36x25x1,5 cm
121 Kn

Kuhinjska daska za rezanje izrađena je od drveta bukve. Ima visinu od 1,5 cm i izrađena je od materijala koji može podnijeti rezanje mesa i sjeckanje povrća. Praktični dodatak za sve ljubitelje kuhanja, dolazi u profinjenom prirodnom dizajnu. Daska za rezanje Fackelmann dimenzija 36×25×1,5 cm udovoljava standardu FSC.

Stanley Rogers daska za rezanje, bukova, 45x20x1,5 cm
121 Kn

Kuhinjska daska za rezanje izrađena je od drveta bukve. Ima visinu od 1,5 cm i izrađena je od materijala koji može podnijeti rezanje mesa i sjeckanje povrća. Praktični dodatak za sve ljubitelje kuhanja, dolazi u profinjenom prirodnom dizajnu. Daska za rezanje Fackelmann dimenzija 45×20×1,5 cm udovoljava standardu FSC.

Banquet daska za rezanje BRILLANTE Bamboo, 35 x 25 x 3 cm, mozaik
115 Kn

Bambusova masivna ploča za rezanje BRILLANTE Bamboo, dimenzija 35 × 25 × 3 cm. Svojom predivnom strukturom mozaika od prirodnog drva, ne samo da će vam postati praktična pomoćnica u kuhanju, već i praktični dodatak – savršeno će izgledati na vašem kuhinjskom pultu.

Banquet Brillante Bamboo drvena daska za rezanje, 28 x 21 x 1,5 cm
41 Kn

Daska za rezanje od bambusa Brillante Bamboo marke Banquet može se koristiti za rezanje svih vrsta hrane, od mesa do povrća. Kombinacija tamnog i svijetlog drveta bambusa daje moderan prugasti efekt. Ploča također ima ugrađenu brusilicu za oštrenje noževa.

Kela Daska za rezanje MINA, bambus, 26,5 x 15 cm
31 Kn

Ploča za rezanje od bukovog drva s praktičnom ručkom od nehrđajućeg čelika Kela. Prednost bukovog drveta je njegova visoka otpornost i tvrdoća, što jamči dugotrajnost daske za rezanje. Pogodna je za rezanje raznih vrsta hrana. Može poslužiti i kao pladanj za posluživanje

Kesper daska za rezanje s ručkom, bambus, 38 x 28 cm
101 Kn

Kesper daska za rezanje s ručkom, bambus, 38 × 28 cm odličan je i priručan dodatak s dijelom od nehrđajućeg čelika, za svaku kuhinju. S njom možete narezati sve što vam je potrebno. Dimenzije: 38 × 28 × 1,8 cm.

Kesper dvostruka daska za rezanje, bambus, 42 x 28 cm
133 Kn

Kesper daska za rezanje, bambus, 42 × 28 cm odličan je i priručan dodatak za svaku kuhinju. Ova daska za rezanje idealna je za rezanje kruha jer mrvice padaju kroz mrežu do dna i nema nereda. Dasku možete koristiti odvojeno.

TimeLife daska za rezanje peciva, 38 x 27 x 2 cm
71 Kn

Moderna daska za peciva bit će praktičan, ali i estetski dodatak za vaš dom. Sastoji se od 2 dijela, a mreža se lako uklanja. Na boku su ručke za udoban prijem. Izrađeno od bambusa i plastike.

Banquet Posuda za maslac s poklopcem BRILLANTE
150 Kn

Stolić za posluživanje s otvorom, BRILLANTE, dimenzija 30,3 × 22,5 × 14 cm. Izrađena je od visoko kvalitetnog gumenastog drva. Akrilni poklopac s drvenim gumbom za jednostavno postavljanje.

Kela Daska za rezanje KATANA, bambus, 25 x 33 cm
56 Kn

Izdržljiva daska za rezanje Kela od bambusovog drveta. Prednost bambusa nije samo njegova trajnost, več i njegova čvrstoća. Olakšava rezanje svih vrsta hrane. Katana 33 × 25 × 1,2 cm je izuzetno periva i izdržljiva ploča.

Kesper daska za rezanje, akacija, 35 x 22 cm
87 Kn

Kesper daska za rezanje, akacija, 35 × 22 cm odličan je i priručan dodatak za svaku kuhinju. Ima jedinstven izgled i pogodna je za serviranje. Dimenzije: 35 × 22 × 1,8 cm.

TimeLife daska za rezanje, 45 cm
102 Kn

Praktična daska za rezanje iznosi 45 cm i dolazi od marke TimeLife, a napravljena je od drva. Ploča ima praktičnu ručku i dorađeni dio za lakše vješanje.