Vitapur cjelogodišnja svilena deka Victoria's Silk, 200 x 200 cm

Vitapur cjelogodišnja svilena deka Victoria's Silk, 200 x 200 cm

Broj: 1022368
Cjelogodišnja svilena deka Vitapur Victoria's Silk je izrađena od 100% prirodnih materijala, pamuka i najprestižnije svile mulberry. Prikladna je za sobe s temperaturom između 16 i 23 °C. Cijeli opis
1.296 Kn
Uključujući PDV
Dostava MALL

Na zalihi posljednji komad

7.8. predviđeno osobno preuzimanje u poslovnici u Zagrebu
Mjesta za preuzimanje
 
9.8. dostava za Zagreb i okolicu
 
10.8. dostava za ostale županije

Broj: 1022368

Opis

Vitapur Victoria's Silk

Cjelogodišnja svilena deka Vitapur Victoria's Silk je izrađena od najbolje svile mulberry koja ima prepoznatljiv sjaj, savršeno uravnotežuje temperaturuizuzetno je ugodna za dodir. Tanji sloj najfinije svile će vam pružiti vrhunsku udobnost i ugodan san tijekom vrućih ljetnih noći. Prikladna je za sobe s temperaturom između 16 i 23 °C.

Pokrivač je izrađen od 100% prirodnih materijala, vanjska tkanina je pamučna, punjenje je od 100% prirodne svile. Svilu karakterizira sposobnost reguliranja temperature tako da ćete se zimi zagrijati, a ljeti se hladiti.

western-digital

Žakardni uzorak

Pokrivač je izrađen od kvalitetnog, gusto tkanog pamuka koji je prozračniji od drugih materijala i ugodan je na koži, prikladan je za ljude s osjetljivom kožom.

Pokrivač ima zlatni rub i elegantni žakardni uzorak koji ne sadrži dodatne boje.

western-digital

Tehnički detalji:

  • Održavanje: Tijekom namještanja pokrivača, podignite ga i prozračite. Također preporučamo povremeno prozračivanje, ali ne i izravnu sunčevu svjetlost. Preporučujemo kemijsko čišćenje.
  • Materijal: 100% pamuk
  • Punjenje: 100% prirodna mulberry svila u slojevima, 325 g/m2