Tescoma posuda za maslac Purity, velika
66,79 Kn

57,60 Kn

Posljednji komad!

Velika posuda za maslac štiti od vlage i primjerena je za spremanje u hladnjaku. Izrađena je od kvalitetnog plastičnog materijala.


TimeLife Servírovací sada na sýr, bambus
90,96 Kn

83,31 Kn

Posljednji komad!

Servírovací sada na sýr od značky TimeLife je vyrobena z bambusu v kombinaci s nerezem. Sadu ocení každý labužník sýrů. V sadě naleznete 4 nástroje na servírování sýrů , stojánek a servírovací podložku, která slouží i jako prkénko.


Tescoma posuda za med Gustito 0,6 l
83,13 Kn

71,69 Kn

Elegantna posudica za med Gustito sa zapremninom od 0,6 l (za približno 800 g meda), izrađena od porculana. Sadrži i štap za doziranje meda od kvalitetna bukova drva.


Tescoma stalak za začine
223,90 Kn

Praktičan set za ulje i ocat, papar i sol služi za pripremu salata, pečenje i pripremu raznih jela. Priložene su i čačkalice. Primjeren je za kućnu i profesionalnu upotrebu.


Snips posuda za maslac
47,66 Kn

Posuda s prozirnim pokrovom je namijenjena jednostavnom spremanju maslaca. Održava njegovu svježinu te nam omogućava korištenje u trenu.


Tescoma posudica za šećer Club
103,52 Kn

Posudica za šećer može služiti za posluživanje drugih stvari kao što su naribani sir ili majoneza.


TimeLife sushi set, 13 dijelova, 33 x 20 cm
106,90 Kn

Sushi set izrađen je od kombinacije bambusa, škriljevca i keramike. S ovim setom za serviranje Timelife dobit ćete iskustvo kuhanja u japanskom restoranu u udobnosti vlastitog doma. Set sadrži 13 dijelova, zajedno s pladnjem, zdjelama i štapićima.


Banquet Culinaria raspršivač za ocat i ulje
112,06 Kn

102,90 Kn

Culinaria raspršivač za ocat i ulje je odličan dodatak u kuhinji profesionalaca. Sastoji se od prozirnog stakla s kapacitetom 2× 100 ml i plastičnog raspršivača.


Marex Trade posuda za sol i papar
103,90 Kn

Marex Trade posuda za sol i papar na drvenom pladnju postat će glavna dekoracija vašeg stola. Posude su od plastike, a podložak je drven.


Tescoma stalak za začine club
203,84 Kn

Praktičan set za ulje i ocat, papar i sol služi za pripremu salata, pečenje i pripremu raznih jela. Primjeren je za kućnu i profesionalnu upotrebu.


TimeLife sushi set, 7 dijelova, 30 x 16 cm
86,26 Kn

Sushi set izrađen je od kombinacije bambusa, škriljevca i keramike. S ovim setom za serviranje Timelife dobit ćete iskustvo kuhanja u japanskom restoranu u udobnosti vlastitog doma. Set sadrži 7 dijelova, zajedno s pladnjem, zdjelama i štapićima.


Eldom sprej za ulje i ocat
120,90 Kn

Eldom sprej za ocat i ulje i je mehanički. Sprej ima prilagodljiv omjer octa i ulja. Možete napraviti preljev za salatu u omjeru kojem želite.


TimeLife daska za sir s poklopcem, 18 cm, bambusa
72 Kn

66,59 Kn

Okrugli pladanj od bambusa s plastičnim poklopcem. Proizvod marke TimeLife pomoći će vam da budete dobar domaćin. Na dasci možete rezati, a poklopac osigurava da se hrana neće posušiti i može očuvati svoju kvalitetu.


Banquet CULINARIA II, komplet za pohranu začina, 5 komada
79 Kn

68,16 Kn

Komplet sadrži posudu za ulje, ocat, sol i papar. Stakleni poklopci s poklopcima od nehrđajućeg čelika s pouzdanim brtvljenjem. Ojačajte okus svojih omiljenih jela. Banquet komplet za pohranu začina CULINARIA II, 5 komada sadrži spremnike volumena od 40 ml160 ml.


Banquet posuda za maslac BRILLANTE, 17,4 x 12,4 x 6,2 cm
58,44 Kn

46,19 Kn

Posuda za maslac BRILLANTE u mjerama, 17,4 × 12,4 × 6,2 cm Izrađena je od visoko kvalitetnog drva. Poklopac je izrađen od akrila s drvenom ručkom. Maslac ili sir zatvoren poklopcem pladnja ostaju dulje svježi i nisu suhi.


InnovaGoods mikser za umake za salatu
120,90 Kn

Mikser za umake za salatu je jedinstven i koristan alat za pripremu raznih umaka. Priprema preljeva je jednostavna, sastojci se protresu u mikseru i zatim se pritisne ručka koja aktivira kuku unutra.


Kela Petit zdjele za posluživanje
102,90 Kn

Petit zdjele za posluživanje nisu samo korisne, već su i dekorativne. Dužina, širina i visina mi je 28,5 × 9,5 × 5,5 cm.


Kela posuda za maslac Baldo
100,90 Kn

Elegantna posuda za maslac sa poklopcem služi za jednostavno spremanje maslaca. Očuvati će njegovu svježinu.


TimeLife posuda za serviranje, keramička, 20 cm
78 Kn
74,16 Kn

Keramička posuda za serviranje je idealan komad posuđa kad čekate goste. Sadrži 4 odjeljka koji su prikladni za umake ili za razne grickalice.
TimeLife keramička posuda za serviranje, 20 cm, na sredini ima bambusov krug na koji možete vezati štapove u Amuse-Bouche stilu.


TimeLife posuda za serviranje, keramička, 26 x 22 cm
57 Kn

46,19 Kn

Keramička posuda za serviranje je idealan komad posuđa kad čekate goste. Sadrži 3 manja dijela, primjerena za umake ili manje komade hrane, poput orašastog voća. TimeLife keramička posuda za serviranje, 26×22 cm, ima više prostora za više jela.


ion8 sklopiva slamka od nehrđajućeg čelika, crna
46 Kn
44,70 Kn

Sklopiva slamka od nehrđajućeg čelika, marke ion8, je praktičan dodatak za putovanja. Dolazi u praktičnoj putnoj kutijici, tako da je uvijek imate pri ruci. Više ne morate trošiti novac na plastične ili papirnate slamke za jednokratnu upotrebu.