LIFEFIT Home Basic fitnes traka-34%
228,07 Kn 149 Kn

Odlična cijena

Viseći fitnes sustav je odličan dodatak za fitnes vježbanje za cijelo tijelo. Vježbanje sa sustavom ovjesa je vrlo zdravo jer je prirodno kretanje koje je nježno prema zglobovima. LIFEFIT HOME BASIC idealen za kućnu uporabu.

Spartan kotač za trbušnjake-17%
90 Kn 74 Kn

Odlična cijena

Spartan kotač za trbušnjake je idealan za stvaranje i jačanje širokog raspona mišićnih skupina – trbušnih mišića, mišića ruku, leđa i ramena.

Avenio šipka za zgibove Mini
152 Kn

Posljednji komad!

Šipka za zgibove Avenio Mini napravljena je od kvalitetnih materijala i omogućava izvođenje brojnih vježbi za snagu i izdržljivost.

Pure2Improve traka za vježbanje, XL, srednje tvrda
73,93 Kn 48,83 Kn

Posljednji komad!

Pure2Improve XL traka za vježbanje dizajnirana je za treniranje cijelog tijela, budući da su sve grupe mišića prisiljene raditi. Idealna je za grijanje i aktiviranje mišića.

Valjak za istezanje Foam Roller BTK
184,40 Kn

Posljednji komad!

Valjak za istezanje Foam Roller BTK je fitness dodatak za vježbanje opuštanja mišića nakon ili prije vježbanja.

Šipka za zgibove Bruce Lee
139 Kn

Odlična cijena

Šipka je dizajnirana za podizanje gornjeg i donjeg dijela tijela. Pomoću sustava s navojem, pričvrstite ga između okvira vrata.

Spartan klupica Aerobic Step
265 Kn 241,40 Kn

Posljednji komad!

Klupica Aerobic Step poznate marke Spartan izvrstan alat za sveobuhvatnu aerobnu vježbu. Visina klupice je podesiva, a možete birati između tri opcije.

Spartan štoperica

Spartan štoperica

Ocjena: 5
59,43 Kn

Posljednji komad!

Spartan svestrana štoperica pogodna je za veliki broj sportova, s važnim vremenskim rezultatima.

Spartan jastuk za ravnotežu
239,40 Kn

Jastuk za ravnotežu od pjene izvrstan je dodatak za uravnoteženje, vrijeme rekreakcije i rehabilitaciju.

Sissel podloga Gym Mat, 180 x 60 x 1,5 cm, siva
476,26 Kn

Podloga SISSEL® Gym Mat, 180 × 60 × 1,5 cm pobrinut će se za udobnost bilo što vježbali. Svestrano je korisna, jer je možemo upotrebljavati kao pomagalo za wellnes, rehabilitaciju, grupnu vježbu ili individualni trening. Primjerna je za vježbanje kod kuće i u fitness centru.

Kettler Pjenasti valjak Kettroll - medium
254,25 Kn

Pjenasti valjak za masažu opustit će vaše mišiće, povećati njihovu elastičnost, omekšati čvorove i poboljšati cirkulaciju. Valjak je vrlo uporaban dodatak u vašoj svakodnevnoj tjelovježbi.

Pure2Improve Klizni jastučići
112,57 Kn 99,89 Kn

Set od dva jastučića Pure2Improve je pristupačna gimnastička pripomoć, s kojom ćete učinkovito aktivirali sve skupine mišića. Možete ih namjestiti na ruke ili noge.

Pure2Improve boca s masažnim valjkom-39%
296,85 Kn 179 Kn

Odlična cijena

Pure2improve boca s masažnim valjkom kombinira dva proizvoda u jedan. Osim što bočica za vodu brine za hidrataciju, ona također uključuje pjenasti valjak za masažu, koji je idealan za grijanje i aktiviranje mišića.

Pure2Improve Neopren uteg s pijeskom, 2 kg
75 Kn 69,38 Kn

Posljednji komad!

Neopren uteg s pijeskom crno-crvene boje mase 2 kg primjeren za sve vrste vježbi, kao što je na primjer čučanj. Promjer utega je 20 cm.

Sissel elastična cijev Fit-tube, zelena/ teška
120,36 Kn

Elastična cijev Sissel Fit-tubes začini trening. Upotrebljiva je svestrano, jer je možemo upotrebljavati kao pomagalo za welness, rehabilitaciju, vježbe u skupini ili za individualni trening.

Spartan opruga za ruku (S-1064)
62,50 Kn

Spartan opruga za ruke namijenjena je ručnoj vježbi za jačanje mišića prstiju i dlanova i jačanje ručnog zgloba. Pogodna je i za rehabilitacijsku obuku, a posebno se preporučuje onima koji obavljaju puno monotonih ručnih radova.