Birajte između široke ponude artikala iz kategorije kahlice i nastavci za wc na MALL.HR. Razveselite svoje najmlađe novom igračkom, ruksakom, pernicom ili nekim od ostalih artikala.

Pokaži više
  • Narudžbe dostavljamo na vašu adresu na području cijele Hrvatske.
  • Artikle možete i osobno preuzeti u našem mjestu za preuzimanje.
  • Vaše artikle možete platiti karticom ili gotovinom, online ili prilikom preuzimanja te karticom do 12 rata.
  • Ako vam artikl iz kategorije kahlice i nastavci za wc ne odgovara, možete ga vratiti u roku od 14 dana.
  • Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, možete se obratiti našoj Službi za pomoć korisnicima.

Provjerite najnovije artikle iz kategorije kahlice i nastavci za wc po odličnim cijenama ili artikle kojima su naši kupci dali najbolju ocjenu.

DOLU dječja kahlica
542x

DOLU dječja kahlica

160 Kn

Obrazovna kahlica – kahlica je namijenjena za zabavno učenje djece odlasku na zahod. Stabilna je i prilagođava se starosti vašeg djeteta te predstavlja kvalitetnu kopiju prave WC školjke. Unutarnji spremnik se može odstraniti i oprati.

Dostava MALL
ZOPA nastavak za WC Moon
32x

ZOPA nastavak za WC

51 Kn

Nastavak za toalet Zopa u modernoj verziji podučava djecu koja sama krenu na toalet. Ovo je smanjena kopija normalne WC školjke koja sprječava da dijete sklizne u školjku. Zahvaljujući protukliznosti, stabilan je i prikladan za većinu toaleta.

Dostava MALL
Babybjörn BB Smart kahlica s naslonom, sivo-bijela
13x

Babybjörn BB Smart kahlica s naslonom

270 Kn
Posljednji komad!

Dječja kahlica marke Babybjörn je ugodno zaobljena, tako će dijete udobno sjediti na njoj. Kahlica je napravljena od sigurnih i kvalitetnih materijala – bez PVC, BPA, ftalata ili kadmija.

Dostava MALL
keeeper kahlica s naslonom Hippo, zelena
84x

keeeper kahlica s naslonom Hippo

71 Kn

Anatomski oblikovana kahlica s naslonom Hippo je dizajnirana u ugodnom motivu vodenog konja. Povećan srednji dio sprječava izlijevanje sadržaja izvan kahlice, a visok naslon omogućava djetetu udobno sjedenje.

Dostava MALL
ZOPA nastavak za WC sa stepenicom Loostep, svijetlo ružičasta
1x

ZOPA nastavak za WC sa stepenicom Loostep

272 Kn

Prijelaz s kahlice na uobičajeni WC će zahvaljujući nastavku za WC sa stepenicom Zopa Loostep biti vrlo lagan i ugodan. Nastavci su namijenjeni djeci od 1 godine, imaju mekanu anatomski oblikovanu sjedalicu i prikladni su kao manja verzija za sve vrste WC-a. Ako ne koristite stepenice, možete ih jednostavno preklopiti.

Dostava MALL
ZOPA Plane kahlica, sivo/bijela
1x

ZOPA Plane kahlica

256 Kn

Slatki mali avion izgleda kao igračka, ali u stvarnosti ispod haube je skrivena kahlica za bebe – Zopa Potty Plane pomaže djeci da lako i brzo nauče ići na WC. Prikladno za djecu od od 15 mjeseci. Plastični dijelovi ne sadrže BPA i druge štetne tvari.

Dostava MALL
ZOPA dječja kahlica Racer
27x

ZOPA dječja kahlica

49 Kn

Dječja plastična kahlica Zopa u modernom dizajnu je anatomski dizajniran, tako da zajedno s visokim naslonom osigurava ugodno sjedenje. Stabilnost osiguravaju široke noge koje su opremljene protukliznom obradom. Gatka površina olakšava čišćenje.

Dostava MALL
Bo Jungle kahlica B-WHALE Pastel Blue, pastelno plava
196x

Bo Jungle Kahlica B-WHALE

305 Kn

Dječja kahlica u obliku slatkog kita s uklonjivim spremnikomprotukliznim tretmanom.

Dostava MALL
Lorelli ZIMSKA mekana dječja WC daska s ručkama, bijela

Lorelli ZIMSKA mekana dječja WC daska s ručkama, bijela

82,90 Kn

Dječja WC školjka Lorelli SOFT oduševljava svojim oblikom i motivom Ane i Else iz popularnog crtića Zimsko kraljevstvo. Praktičan dodatak za djecu, uz koji uče ići na WC, je mekanergonomski dizajniran. Odlazak na WC će za vašu djecu biti jednostavan i zabavan.

Dostava MALL
Lorelli 3 u 1 WC TRANSFORM dječja kahlica, ružičasta
3x

Lorelli 3 u 1 WC dječja kahlica

196,90 Kn

3 u 1 WC dječja kahlica marke Lorelli je praktičan dodatak, uz koje će vaše dijete naučiti ići na WC. Može se koristiti kao sjedalica u uobičajenom WC-u, stolica ispod umivaonika i kao kahlica. Izrađena od netoksičnih materijala.

Dostava MALL
MALTEX Bing kahlica s neklizećom površinom
11x

MALTEX Bing kahlica s neklizećom površinom

74 Kn

Bing neklizeća kahlica marke Maltex je izrađena od čvrste, sigurne plastike i jamstvo je udobnosti te sigurnosti. Zbog neklizećeg postolja je kahlica posve stabilna. Djecu će razveseliti slikice junaka iz crtane serije Bing

Dostava MALL
Babybjörn BB Smart kahlica, bijelo-siva
11x

Babybjörn BB Smart kahlica

222 Kn

Dječju kahlicu Babybjörn se lako može sklopiti i odložiti u pokretu, zahvaljujući maloj težini od samo 540 g. Kahlica je napravljena s naglaskom na zdravstveni aspekt, što znači da ne sadrži PVC, BPA i ftalate i druge štetne materijale.

Dostava MALL