Freeon Joy Plus 3u1 kolica, crna(49683)

Freeon Joy Plus 3u1 kolica, crna(49683)

Broj: 39477012
FreeOn Joy Plus kolica 3u1, crna, s kompaktnim okvirom na koji jednostavno možete postaviti duboku košaru ili autosjedalicu. Cijeli opis
2.239 €
Dostava MALL

Trenutno nedostupno

Broj: 39477012

Opis

FreeOn Joy Plus 3u1 kolica, crna

Moderna, udobna i funkcionalna 3u1 kolica s kompaktnim okvirom na koji vrlo lako možete postaviti duboku košaru ili autosjedalicu. Kolica su lako sklopiva zajedno sa sjedištem.


Udobna, mekana i prostrana duboka košara pogodna je za bebe od rođenja nadalje. Podesiva nadstrešnica štiti od sunca, a mrežasti dio omogućuje prozračivanje.


Autosjedalica se može koristiti kada je mališan visok između 40 i 87 centimetara. Sjedalo ima podesivu nadstrešnicu i unutrašnjost od memorijske pjene. Montira se na okvir kolica pomoću adaptera, a u automobilu pomoću sigurnosnih pojaseva.



Kolica su izrađena od laganog aluminijskog okvira u kombinaciji s kožnim elementima, kao što su ručka kolica i prednji štitnik.


Podesivi naslon za leđa i podesivi oslonac za noge osiguravaju udobnost. Krov kolica ima mogućnost produljenja i mrežastu zonu za bolju prozračnost. Sve dodatne možete staviti u prostranu košaru.


Prednji i stražnji kotači izrađeni su od PU i mogu se ukloniti. Stražnji kotači imaju ovjes i nožnu kočnicu.



Svojstva

Materijal okvira aluminij
Materijal kotača PU
Dodatak za bocu da
Nožna kočnica da
Podesivi oslonac za noge da
Podesivi krovni prozor da
Prostrana košara za kupovinu da
Dimenzije 84 × 59,5 × 103 cm
Dimenzije složenog 40 × 59,5 × 67 cm
Testirano prema najnovijem standardu ECE R129 da
Opseg isporuke kvalitetan okvir, udobna duboka košara, okvir kolica sa sjedalicom, autosjedalica za dijete od 40 do 87 cm, dodatak za bočicu, praktičan ruksak za pribor, mreža protiv komaraca, kišna navlaka
Periva navlaka da
Skupina autosjedalica od 40 do 87 cm, testirano prema standardu R129
Masa 10 kg
Boja crna

Jamstvo: 1 godina