Brabantia cjedilo za posuđe, svijetlo siva
189 Kn

Posljednji komad!

Cjedilo za posuđe Brabantia modernog izgleda i kvalitetne izrade. Izrađeno je od kvalitetnog i mekanog silikona. Dimenzije: 1,2 × 32,5 × 29 cm.

Kela Set za pranje posuđa PURANA, bijela
142 Kn

Posljednji komad!

Set za pranje posuđa purana marke Kala, idealan je pomočnik u svakoj kuhinji. Uključuje raspršivač, dva pretinca i podesivu četkicu za čišćenje. Komplet je izrađen od keramike.

Tescoma cjedilo za pribor za jelo PRESIDENT
173 Kn

Posljednji komad!

S praktičnom cjediljkom, pranje pribora za jelo je jednostavno. S njime ćete izbjeći da kuhinjski ili drugi pribor leže svuda oko sudopera. Cjedilo nije samo praktičnog, već i elegantnog izgleda.

Kela ocjeđivač posuđa Loop
103 Kn

Posljednji komad!

Ocjeđivač posuđa marke KELA od kromiranog metala neophodan je u vašoj kuhinji.

TimeLife cjedilo za posuđe, 32 x 22 cm
51 Kn

Posljednji komad!

Plastično cjedilo za posuđe marke TimeLife pogodno je za putovanja i kampiranje. Može se koristiti za pohranjivanje manje količine posuđa, idealno za čaše, šalice. Praktično zatvaranje omogućuje odvod vode u sudoper.

CURVER cjedilo za posuđe, sivo
25 Kn

Cjedilo za posuđe od kvalitetnih materijala služit će vam nekoliko godina. Curver cjedilo za posuđe je praktično, izdržljivo i prostrano.

CURVER Luna cjedilo za posuđe
31 Kn

Cjedilo za posuđe od kvalitetnih materijala služit će vam nekoliko godina. Curver Luna cjedilo za posuđe je praktično, otporno i prostrano.

CURVER cjedilo, kvadratno, tamno sivo
31 Kn

Inovativno cjedilo za posuđe omogućuje sušenje staklenki na vanjskom zidu. Curver cjedilo, kvadratno, tamno sivo ima svestran interijer i ugrađenu rupu za odvod.

Brabantia cjedilo za posuđe, siva
194 Kn

Cjedilo za posuđe Brabantia modernog izgleda i kvalitetne izrade. Izrađeno je od kvalitetnog i mekanog silikona. Dimenzije: 0,9 × 32,5 × 43,8 cm.

Brabantia cjedilo za posuđe, mint
189 Kn

Cjedilo za posuđe Brabantia modernog izgleda i kvalitetne izrade. Izrađeno je od kvalitetnog i mekanog silikona. Dimenzije: 1,2 × 32,5 × 29 cm.

TimeLife cjedilo za posuđe, 50 x 40 cm
73 Kn

Praktično cjedilo za posuđe marke TimeLife izrađeno je od kombinacije gume i PVC-a te je također pogodno za putovanja i kampiranje. Može se koristiti za pohranjivanje manje posuđa, idealno za čaše, šalice i pribor za jelo.

Simplehuman Compact cjedilo za posuđe
296 Kn

Praktično cjedilo je bitan dio svake kuhinje. Kompaktan pladanj za kapanje je lagan, štedi prostor te zahvaljujući posebnoj tehnologiji kruženja zraka, kapanje i sušenje posuđa će biti gotovo za nekoliko trenutaka. Uštedite vrijeme i trud!