Pearhead Deluxe zidni okvir - dvostruki otisak i slika
226,90 Kn

Posljednji komad!

Djeca brzo rastu i razvijaju se i stvaraju neprocjenjiva sjećanja. Okvir se sastoji od dva prostora s glinenom površinom na kojima možete pritisnuti dlan ili stopalo vaše bebe i mjesto za fotografiranje, a boja ne zahtijeva miješanje s drugim sastojcima, kao ni pečenje na kraju uporabe.


Pearhead okvir - slika i narukvica rođenja
135,90 Kn

Dijete je svakako izvor radosti kao i početak nečeg novog za roditelje. Sjećanja su svakako neprocjenjiva, pa ih je dobro spremiti. Okvir sadrži prostor za fotografiju i prostor za pohranu bebine identifikacijske narukvice koju dobiva pri rođenju.


Pearhead Chalkboard ploča prvi trenutci djeteta
203,90 Kn

Djeca brzo rastu i razvijaju se i stvaraju neprocjenjiva sjećanja. Ploča Chalkboard omogućuje vam da odmah pratite iskustva vašeg djeteta i jednostavno ih možete izbrisati krpom.


Pearhead Dnevnik za trudnice
128,40 Kn

Razdoblje trudnoće je svakako znak radosti što je vrijedno spomena. Dnevnik trudnoće obuhvaća 74 stranice koje naglašavaju svaki trenutak – od sjajnih vijesti do dolaska djeteta.


Pearhead drvene kocke Baby Age
181,40 Kn

Drvene kocke s brojevima koji se mogu koristiti za brojanje do rođenja djeteta ili za brojanje prvih mjeseci i godina vašeg djeteta.


Pearhead Moj mali otisak na božićnoj kuglici
75,41 Kn

Pohranite otisak svojeg malca s divnom ukrasnom božićnom kuglicom Babyprints. Komplet sadrži sve ono što je vašem mališanu potrebno za stvaranje vlastite božićne kuglice, koja će zauvijek ostati podsjetnik na djetinjstvo.


Pearhead okvir foto uspomene - prva godina
150,90 Kn

Djeca brzo rastu i razvijaju se i stvaraju neprocjenjiva sjećanja. Okvir fotografskih trenutaka omogućuje vam da pratite iskustva vašeg djeteta svaki mjesec prve godine njegovog života.


Pearhead okvir - slika i otisak za prvu godinu
226,90 Kn

Djeca brzo rastu i razvijaju se i stvaraju neprocjenjiva sjećanja. Okvir se sastoji od prostorije s glinenom površinom na koju možete umetnuti dlan ili nogu svoje bebe i prostor od 12 mjesta za fotografije za svaki mjesec prve djetetove godine.


Pearhead okvir - Sonogram slika
98,05 Kn

Dijete je svakako izvor radosti, pa je pravo vrijeme da snimite te trenutke i podijelite ih sa svojim voljenima. Okvir vam omogućuje pohranjivanje sonografske fotografije koja se može objesiti na zid ili je postaviti na stol.


Pearhead stolni okvir - slika i otisak
181,40 Kn

Djeca brzo rastu i razvijaju se i stvaraju neprocjenjiva sjećanja. Okvir je mjesto gdje vaše dijete stavlja svoj dlan ili nogu i prostor za fotografiju.


Baby Art okvir My Baby Touch
224,89 Kn

184,90 Kn

Okvir My Baby Touch Double Carolyn Gavin Style je tu. Originalni prekrasan okvir za čuvanje uspomena. Drveni okvir Baby Art Baby My Touch nudi tri odvojena područja za fotografije i otiske dlanova i stopala vaše bebe.