Izolir traka

Svatko može birati između širokog asortimana proizvoda iz kategorije Izolir trake na MALL.HR. Osim alata, opreme i ukrasa, pronaći ćete i profesionalne uređaje koji će vaš posao učiniti zabavnim.

Pokaži više
  • Vaše narudžbe dostavljamo na području cijele Hrvatske.
  • Robu iz kategorije Izolir trake dostavit ćemo u vaš dom ili je možete preuzeti na jednom od naših mjesta za preuzimanje u Zagrebu.
  • Naša služba za podršku je ovdje za Vas ako zatrebate pomoć.
  • Vašu narudžbu možete platiti online kreditnom karticom (jednokratno ili do 12 rata), ili prilikom preuzimanja (gotovina ili kartica) .
  • Ako vam se artikl ne sviđa, možete ga vratiti u roku od 14 dana.

Ne zaboravite pogledati proizvode na akciji. Njih također možete filtrirati po najnižoj cijeni ili najbolje ocijenjenim od strane drugih kupaca.

Na MALL.HR možete pronaći više od 107.000 proizvoda. Možda će vam se svidjeti i proizvodi iz sličnih kategorija kao što su Građevinski materijal, Zaštitna oprema, Silikoni, Građevinsko ljepilo, Brtvena traka.

EMOS traka upozorenja 75/250 (F87525)
5x

EMOS traka upozorenja 75/250 (F87525)

38 Kn

Traka upozorenja je primjerena za sigurnosno označavanje opasnih mjesta i prepreka. Traka mjeri 250 m u dužinu i 75 mm u širinu.

Dostava MALL
HPX rastezljiva traka za zaštitu, crna
3x

HPX rastezljiva traka za zaštitu, crna

75 Kn

Ljepljiva traka za vodootpornu zaštitu električnih priključaka. S dužinom od 3m i širinom od 25mm. Pogodna je za sve površine.

Dostava MALL