Panasonic epilator ES-EL2A-A503

Panasonic epilator ES-EL2A-A503

Broj: 1262131
ES-EL2A je epilator koji se okreće za 90 ° i širi je za 30% kako bi odgovarao obliku vašeg tijela. Sustav dvostrukih diskova sa 60 pinceta osigurava glatku kožu pri svakom pokretu. Uključena je i vrećica s četkom za čišćenje. Cijeli opis
65,99 €
Dostava MALL

Na zalihi 5+ artikala

Sutra predviđeno osobno preuzimanje u poslovnici u Zagrebu
 
3.5.2024 dostava za Zagreb i okolicu
 
3.5.2024 dostava za ostale županije
Broj: 1262131

Opis

Panasonic ES-EL2A

Panasonic ES-EL2A je epilator zkoji se okreće za 90 ° i širi je za 30% kako bi odgovarao obliku vašeg tijela. Sustav dvostrukih diskova sa 60 pinceta osigurava glatku kožu pri svakom pokretu. Uključena je i vrećica s četkom za čišćenje.


Panasonic ES-EL8A

Dvostruko više diskova

Zašto se zadovoljiti jednim ako možete imati dva? Sustav dvostrukih diskova osigurava da drugi disk uhvati sve dlake koje je prvi propustio. Rezultat? Više dlaka uklanja se s manje napora.

Panasonic ES-EL8A

Prilagođena brzina

S serijom EL možete prebacivati ​​između 3 brzine i odabrati onu koja je najprikladnija za svaki dio tijela. Budući da morate pritisnuti samo jedan gumb, nećete imati problema čak ni kad su vam ruke sklizave zbog sapuna.

Panasonic ES-EL8A

Širina osigurava glatkoću

Serija EL ima 30% širu glavu od uobičajenih epilatora. To znači da ima mjesta za 60 pinceta. S druge strane, više pinceta znači još glađu kožu bez straha pri svakom potezu kao da ste kod kozmetičara.

Važna je fleksibilnost

Serija EL dizajnirana je prvenstveno za teško dostupna područja. Stoga ima podesivu glavu s rotacijom od 90 ° koja odgovara obliku tijela i ostaje blizu kože. Tako ćete bez napora postići iznimnu glatkoću.

Panasonic ES-EL8A

Mokri ili suhi način

Budući da je serija EL u potpunosti vodootporna, možete je koristiti u kadi kako biste lako uklonili dlake kad vam topla voda omekša kožu. Možete ga koristiti i pod tušem s gelom za tuširanje.

Panasonic ES-EL8A

Nježnije, brže, uglađenije

Za glatkoću koja traje dulje dostupan je set korisnih glava i dodataka od 9 dijelova. Za brzo, nježno uklanjanje dlaka, čak i na najosjetljivijim područjima.

Panasonic ES-EL8A

Značajke:

  • LED svjetla
  • Mokri i suhi rad
  • Bežično
  • Fleksibilna rotirajuća glava 90 °
  • Dvostruki diskovi s 60 pinceta
  • Čišćenje vodom

Tehničke značajke.

Tip diska Dvostruki diskovi
Broj pinceta 60
Podešavanje brzine 3 (jako / normalno / slabo)
Vrijeme punjenja / rada 1 sat/ 30 minuta
Univerzalni napon Da (AC 100–240 V)
Zamjenska mreža WES2W31Y (za njegu stopala)
Veličina kućišta 16,3 × 6,7 × 4,7 cm
Masa 170 g (bez kabela i baterije)

Jamstvo: 2 godine