Scholl proizvod za uklanjanje tvrde kože

Ocjena: 2,5 5 ocjena Brand: Scholl Naš broj: 517026

Scholl proizvod za uklanjanje tvrde kože

Scholl proizvod za uklanjanje tvrde kože primjeran je za mekšanje i uklanjanje tvrde kože. Cijeli opis

36.11
2.5 5

36,11 Kn uključujući PDVRedovna cijena: 54,62 Kn, Uštedjet ćete 18,51 Kn (33 %)
Rok nabave nije poznat
Dodatne informacije

Dostupnost nije poznata

Artikli s oznakom Rok nabave nije poznat nažalost trenutačno nisu dobavljivi. To znači da nema na zalihi ni u MALL.HR skladištu, ni kod dobavljača.

Predlažemo da pri takvom artiklu kliknete crveni gumb Zainteresiran/a sam, te ćemo vas odmah, kada artikl bude ponovo dobavljiv, o tome obavijestiti putem e-maila.

Opis

Opis artikla

Koža na stopalima mora se prilagođavati svakodnevnim naporima koji se događaju pri hodanju ili stajanju. Nekad se desi da ti napori dovode do tvrde kože. Stručnjaci iz tvrtke Scholl znaju da najbolji način za uklanjanje tvrde kože je taj da se kožu najprije smekša i onda odstrani.

Proizvod za odstranjivanje tvrde kože marke Scholl primjeran je za sve koji imate probleme s tvrdom kožom na svojim stopalima. Kožu odstrani vrlo jednostavno, s revolucionarnim dvostupanjskim sistemom – nanos hijaluronske kiseline kožu smekša za samo nekoliko minuta, a oštrice tu kožu odstrane.

Upotreba:

Jedna strana proizvoda sadrži gel s hijaluronskom kislelinom koji kožu odnosno odumrle kožne stanice smekša. druga stana pa **oštrice koje smekšanu kožu jednostavno odstrane da ostane još samo zdrava lijepa koža.

Proizvod se ne koristi na dijelovima gdje je koža ranjena ili krvari te u blizini nokata.


Tehnički detalji

Parametri %1% %2% artikla

Tip kozmetike njega stopala
Tip kože za sve vrste kože