ECO by Naty pelene 4 Maxi ECONOMY PACK (7-18 kg) 44 komada

ECO by Naty pelene 4 Maxi ECONOMY PACK (7-18 kg) 44 komada

Broj: 1307483
Veliko ekonomično pakiranje sadrži 44 komada pelena, za djecu mase 7 – 18 kg. S pelenama Naty vaše ćete mališane previjati bez brige. Bez štetnih kemikalija. Samo certificirani prirodan materijal, nježan za dječju kožu. Cijeli opis
158 Kn
Uključujući PDV
3,59 Kn/Komad
Dostava MALL

Na zalihi 5+ artikala

Sutra predviđeno osobno preuzimanje u poslovnici u Zagrebu
Mjesta za preuzimanje
 
19.8. dostava za Zagreb i okolicu
 
19.8. dostava za ostale županije
Broj: 1307483

Opis

Certifikat „Swedish Asthma And Allergy Association“. „Swedish Asthma And Allergy Association“ je švedsko udruženje za astmu i alergiju švedsko je nacionalno udruženje koje nastoji poboljšati životne uvjete ljudi koji pate od alergija, netolerancije, astme itd. Pelene se neprestano poboljšavaju kako bi smanjili rizik od alergija, ekcema.

Prve ekološke pelene s certifikatom „OK Biobased“ (Vincotte). Vincotte je jedna od najzahtjevnijih neprofitnih organizacija na svijetu, koja certificira veliki broj obnovljivih sirovina koje se koriste u proizvodnji pelena. Cijela marka Eco by Naty certificirana je sa ASTM D6866 za svoje proizvode (obnovljivost proizvoda). ASTM je neovisna, neprofitna organizacija koja postavlja međunarodne standarde za materijale, proizvode, sustave i usluge.

50–60% pelena izrađuje se iz biorazgradivih izvora, tj. oni se razgrade. Cijela pelena se raspada za 2 do 4 godine, za razliku od 400 godina za normalne pelene.

Vanjska ljuska napravljena je od kukuruznog škroba bez GM-a i potpuno je biorazgradiva. Djeluje kao plastični omotač u redovitim pelenama, ali znatno je nježniji na dječjoj koži. Bez kemikalija je i prozračan. Kao što su mnogi roditelji primijetili, ovo je jedna od glavnih prednosti Naty pelena jer prirodno disanje sprečava iritaciju kože.

Apsorpcijska jezgra je mješavina biorazgradive celuloze i gela koji upija (zbog apsorpcije i nepropusnosti). Celuloza je dobivena iz skandinavskog drva i ima FSC certifikat. To je međunarodni certifikat koji osigurava da drvo i papir potiču iz pažljivo upravljanih šuma.

Pelene su vrlo mekane, gotovo poput platnenih pelena, što omogućuje bebi da se prirodno kreće. Zahvaljujući elastičnim ljepljivim trakama za višekratnu upotrebu i mekim elastičnim pelenama savršeno se uklapaju uz dijete.

Pelene nisu izbjeljene i mirisne. Ne sadrže klor, lateks, TBT (tributiltin), bojila, ftalate, dioksine. Tisak pelena ne sadrži teške metale i ne ugrožava zdravlje djeteta.

Pakiranje pelena je novo, izrađeno je od certificirane bio plastike i može se koristiti kao vreća za biološki otpad.

Naty pelene su vrlo popularne jer su meke za kožu, nude puno funkcionalnosti, dodatnu mekoću i minimalan utjecaj na okoliš. Eco Naty možemo nazvati vodećom pionirskom eko kompanijom koja ulaže mnogo istraživanja. Neprestano nam dolaze nove ideje koje ljudima olakšavaju život i pomažu prirodi.