Televizori

Uz izuzetno brz razvoj tehnologije i bogatu ponudu na tržištu, pitanje je: »kako odabrati televiziju?« gotovo na mjestu. Sve dodatne funkcije televizora dostupne danas mogu vam pomoći u odabiru ili vam još više otežati situaciju. Dakle, sažeti ćemo pojedinačne kategorije i vidjeti koji je televizor pravi za vas.

Pokaži više

LED, OLED i QLED televizori

LED televizori (LCD televizori sa LED osvetljenjem)

LED-televizori slični su LCD televizorima, ali zahvaljujući različitoj tehnologiji pozadinskog osvjetljenja mogu se pohvaliti kvalitetom plazma televizora. Poput LCD televizora, oni imaju visokokvalitetni prikaz boja, dulji vijek trajanja i nižu potrošnju energije. Međutim, morate računati s višom nabavnom cijenom.

 • mala potrošnja
 • visokokvalitetni prikaz boja
 • dug vijek trajanja
 • viša cijena
 • lošija kvaliteta slike pod oštrim kutovima

OLED-televizori

Isto kao i plazma televizori OLED televizori ne koriste tehnologiju pozadinskog osvjetljenja, pa pružaju bolju sliku iz nekoliko različitih kutova, izraženiju crnu boju i vrlo brzo vrijeme odziva. OLED televizori najnoviji su od svih. Stoga uključuju upotrebu najnovijih tehnologija, zahvaljujući kojima proizvođači mogu ponuditi izuzetno tanke ploče koje zauzimaju manje prostora i lakše se prenose. Također imaju znatno nižu potrošnju. Sve to, naravno, dovodi do znatno veće cijene, što je sastavni dio istinske kvalitete.

 • mala potrošnja
 • visokokvalitetni prikaz boja
 • brzo vrijeme odziva
 • tanka ploča za lakšu pokretljivost
 • viša cijena
 • slabije prikazivanje tamnijih boja

QLED-televizori

Najnovija tehnologija zaslona QLED, koja se posebno nalazi na Samsung televizorima, za razliku od OLED televizora, osvjetljava pozadinu cijelog zaslona, kao u slučaju LCD televizora, a kvaliteta slike je ista kao na OLED televizorima. Potonje je posljedica tehnologije kvantnih točaka, koja zbog dodanog aluminija osigurava bolju reprodukciju boja čak i pod oštrim kutovima. Uz to, zaslon je dodatno prilagođen za nižu refleksiju svjetlosti i veću svjetlinu. Općenito, QLED televizori slabije su izraženi, posebno tamnije boje, unatoč boljem kontrastu u usporedbi s konkurentima.

 • veći kontrast
 • brzo vrijeme odziva
 • sjajna slika iz svih kutova
 • viša cijena
 • slabije prikazivanje tamnijih boja

Kako mogu odabrati pravu dijagonalu televizora?

Dijagonala je udaljenost između dvije suprotne krajnje točke na TV zaslonu. Daje se u centimetrima, a često i u inčima (1 inč = 2,54 cm). Najlakši način da odaberete prikladnu dijagonalu, tj. veličinu televizora, je da prvo izmjerite prostor na kojem namjeravate postaviti televizor. Važna je i udaljenost između gledatelja i televizora.

Udaljenost od televizora Primjerna dijagonala
1,5 - 1,7 m 17– 27 inča
1,9 - 2,5 m 27– 40 inča
2,6 - 3,6 m 40– 47 inča
3,7 - 4,2 m 47– 56 inča
4,3 m i više 56 inča i više

* Vrijednosti dane u tablici su samo informativne. Udaljenost od zaslona može se razlikovati ovisno o razlučivosti i tehnologiji prikaza.

Rezolucija televizora

Što je veća razlučivost, više informacija može se naći na slici. Rezolucija izražava maksimalan broj piksela na zaslonu. Trenutno su na tržištu dostupne 3 različite rezolucije.

 • HD Ready (1366 × 768), je najbolja za prijam jednostavnog TV signala, prikladnijeg za male dijagonale
 • Full HD (1920 × 1080) omogućuje vam gledanje emisija visoke razlučivosti ili kvalitetan doživljaj tijekom gledanja Blu-ray sadržaja i igranja igara
 • Ultra HD – 4K in 8K televizor (3480 × 2160) omogućuje gledanje u najvišoj razlučivosti i prikladan je za nove igre i gledanje Blu-ray sadržaja

Pametni televizori ili Smart TV

Uz zakrivljene televizore, pametni televizori trenutno su najveći fenomen. Poput pametnog telefona, i pametni TV ima svoj operativni sustav. Na taj se način otvara potpuno nova dimenzija korisničkog iskustva s mnogim dodatnim mogućnostima.

Koje značajke odllikuju pametni TV?

 • vlastiti internetski preglednik
 • pristup aplikacijama (kao što su e-pošta, Facebook, Twitter, Netflix, YouTube itd.)
 • premotavanje sadržaja
 • glasovno upravljanje ili smjene
 • videoteka
 • bežična veza s telefonom ili računalom

HDR-televizori

Funkcija HDR ali High Dynamic Range dodatno proširuje mogućnosti svjetline i kontrasta. Dinamički raspon televizora predstavlja razliku između najsvjetlije i najtamnije točke koju televizor može prikazati na zaslonu. U praksi to znači da svijetle mrlje mogu biti svjetlije, a tamne čak i tamnije bez gubitka oštrine i detalja. HDR televizori također pružaju bolju reprodukciju boja. Zapravo predstavljaju najveći napredak u kvaliteti zaslona u posljednje vrijeme.

Zakrivljeni televizori

Zahvaljujući posebnoj tehnologiji zakrivljenog zaslona, televizor pruža gledatelju potpuno iskustvo, jer je svaka točka zaslona jednako udaljena od njegovog oka. Gledatelj je tada doslovno okružen slikom. Slabost zakrivljenih televizora jest da ih trebamo gledati samo s prednje strane, jer zakrivljene stranice logično ne omogućuju ugodan pogled iz kutova prostorije.


Ostale važne značajke televizora

Vrijeme odaziva televizora

 • Vrijeme odziva izražava koliko brzo televizor može pretvoriti jednu boju u drugu. Na modernim televizorima vrijeme odziva u sivoj boji može biti kraće od 5 milisekundi, u bijeloj je obično duži od 10 milisekundi. Najduže vrijeme odziva, koje je još uvijek prikladno za normalnu upotrebu, je negdje oko 10 milisekundi, što nije slučaj ako TV želimo koristiti za igranje zahtjevnijih igara.

Brzina osvježenja zaslona

 • Brzina osvježavanja zaslona je broj prikazanih sličica u sekundi. Mi to navodimo u Hertzih (Hz). Obično mjerimo brzinu osvježavanja zaslona u rasponu od 60 Hz do 240 Hz. Pri odabiru preporučujemo da provjerite proizvođačke tehnike mjerenja koje su navedene.

Kontrast televizora

 • Općenito je prihvaćeno da što je veći kontrast, to je bolji. Kontrast izražava svjetlinu crne i bijele boje. Veća svjetlina ovih boja omogućuje vam gledanje televizije na dnevnom svjetlu kada se odbije od zaslona. Kontrast je dan u luksima, na primjer 1000: 1. Normalne vrijednosti kontrasta su okolo 1500:1. Najkvalitetniji televizori mogu se pohvaliti takozvanim dinamičkim kontrastom koji također postiže vrijednosti 10000:1.

Svjetlost

 • Izražava svjetlinu televizora izmjerenu kad se prikaže bijela boja. Izražava se u kandelah (cd), koje su osnovne jedinice osvjetljenja. Međutim, veća svjetlina ne znači uvijek bolju sliku, jer u tamnijoj sobi (osobito navečer) velika svjetlina može dodatno pogoršati kvalitetu slike zbog osjetljivosti oka. S druge strane, veća svjetlina pruža bolju sliku tijekom dana. Savjetujemo vam da odaberete televizore čija je vrijednost 500 cd/m2, međutim, uređaji s osvjetljenjem od 1000 cd/m2 još je preporučljiviji.

Potrošnja energije televizora

 • Potrošnja energije posebno utječe na ostale troškove i izdatke nakon kupnje televizora. Televizori s velikim ekranom i mnogo sofisticiranih značajki također imaju veću potrošnju energije u usporedbi sa starijim modelima. Kao i kod ostalih električnih uređaja, potrošnja televizora navedena je u kWh/godišnje. Međutim, potrošnja također ovisi, naravno, o učestalosti upotrebe. Obično bi godišnja potrošnja trebala biti oko 100 kWh. Zahtjevniji modeli mogu potrošiti do 200 kWh godišnje.

Oznaka energije

 • I potrošnja i razina energetske učinkovitosti mogu se naći u uputama za uporabu ili na naljepnici televizora s podacima o potrošnji. Glavna informacija je sposobnost uređaja u ovom slučaju televizora da štedi energiju.

Prijamnik

 • Prijemnik može primati vrste TV emisija koje TV ne može primati. Trenutni standard za normalno zemaljsko emitiranje je DVB-T.
DVB-T in DVB-T2 Primanje normalnog zemaljskog emitiranja
DVB-S in DVB-S2 Prijem satelitskog emitiranja
DVB-C Kabelski prijem
SAVJET!

Trenutno je u tijeku prijelaz sa zemaljskog emitiranja s DVB-T na noviju i bolju verziju DVB-T2. Potonje bi trebalo biti dovršeno do 2021., pa je potrebno razmišljati unaprijed i odabrati televizore kompatibilne s DVB-T2.

Ulazi

Ulazi televizora omogućuju vam povezivanje s drugim multimedijskim uređajima. To značajno proširuje mogućnosti korištenja konvencionalnog televizora.

 • HDMI – povezivanje s drugim uređajima(npr.Xbox, PlayStation itd.)
 • USB – za povezivanje s mobilnim telefonom, USB stickom ili vanjskim tvrdim diskom
 • 3,5-milimetrski priključak – slušalice i zvučnici
 • RJ-45 (LAN) – mrežni priključci koji TV-u omogućuju povezivanje s internetom
 • VGA – prethodnik HDMI-a koji možete koristiti za povezivanje starijih uređaja s televizorom
 • SCART – danas se gotovo više ne koristi, prikladan za spajanje starijih VHS uređaja
 • Optični audio izlaz – spojite zvučnu traku ili zvučnik za kućno kino

Često postavljana pitanja

Koju veličinu televizora odabrati?

Dijagonala televizora njegova je najvažnija specifikacija. Niti jedna druga značajka neće dovoljno doći do izražaja ukoliko kupite premali televizor. U ovom slučaju definitivno vrijedi veće je bolje.

Smart TV ili Android TV?

Ova značajka ovisi o tome koje aplikacije želite, odnosno jesu li Vam dovoljni Hbo Max, Netflix i slično ili želite razne zabavne aplikacije i bolju podršku Android TV-a.

Značajka HDR?

Osnovni standard za visoki dinamički raspon je HDR10. Sve veći broj proizvođača ga podržava stoga će novi 4K televizori sve češće imati oznake "HDR10" ili "Ultra HD Premium". Dolby je razvio svoju još napredniju HDR tehnologiju koju naziva Dolby Vision. Ukoliko se u specifikacijama televizora pojavi oznaka Dolby Vision, to znači da je taj uređaj kompatibilan sa HDR sadržajem. Postoji još i HDR10+, a to je Samsungova inačica HDR-a.

Odredi parametre
Samsung 55CU7092 4K UHD LED televizor, Smart TV (UE55CU7092UXXH) Samsung 55CU7092 4K UHD LED televizor, Smart TV (UE55CU7092UXXH)
Samsung 55CU7092 4K UHD LED televizor, Smart TV (UE55CU7092UXXH) + POKLON MAX sklopivi nosač za LED/LCD TV MTM1120T 32" - 70", crn
MALL DANI – 10% popusta na odabrane televizore marke SAMSUNG s promo kodom 24MDC6HR283 (vrijedi od 10. 6. do 23. 6. 2024. ili do isteka zaliha)!
Pametni televizor Samsung 55CU7092 ima dijagonalu 139 cm (55"), operativni sustav Tizen, visoku rezoluciju 4K UHD te oštru i živu sliku.

Predviđeni datum otpreme: SUTRA

Dostava MALL
Odlična cijena
Samsung QE75Q60CAUXXH 4K UHD QLED televizor, Smart TV Samsung 55CU7092 4K UHD LED televizor, Smart TV (UE55CU7092UXXH)
Samsung QE75Q60CAUXXH 4K UHD QLED televizor, Smart TV + POKLON MAX sklopivi nosač za LED/LCD TV MTM1120T 32" - 70", crn

Televizor QLED rezolucije 4K Ultra HD (3840 × 2160) i dijagonale ekrana 189 cm (75"). Quantum Processor 4K Lite, Quantum HDR (HDR10+ Adaptive, HLG), DVB-T/T2 (HEVC/H.265)/C/S/S/S2 prijemnik. Tizen OS, Wi-Fi, web preglednik, Bluetooth, AirPlay, automatski gaming načina rada, USB reprodukcija. Povezivanje: 3 × HDMI 2.1 (eARC), 2 × USB 2.0, 1 × LAN, 1× optički zvučni izlaz, 1× Cl+ (1.4).

Predviđeni datum otpreme: SUTRA

Dostava MALL
JVC LT-55VAQ3200 4K Ultra HD QLED televizor, Android TV Samsung 55CU7092 4K UHD LED televizor, Smart TV (UE55CU7092UXXH)
JVC LT-55VAQ3200 4K Ultra HD QLED televizor, Android TV + POKLON MAX sklopivi nosač za LED/LCD TV MTM1120T 32" - 70", crn

JVC LT-55VAQ3200 TV 4K Ultra HD rezolucije i dijagonale ekrana 139 cm (55''). HDR tehnologija nudi prikaz zapanjujućih nijansi boja i intenzivnog kontrasta. Jednostavan za korištenje s operativnim sustavom Android 11. TV dolazi s unaprijed instaliranim servisima za strujanje kao što su Netflix, YouTube i Amazon Prime Video. Elegantan dizajn televizora savršeno se uklapa u gotovo svaku prostoriju u vašem domu.

Predviđeni datum otpreme: SUTRA

Dostava MALL
Hisense 55A69K 4K UHD DLED televizor, Smart TV (20011837) Hisense 55A69K 4K UHD DLED televizor, Smart TV (20011837)
Hisense 55A69K 4K UHD DLED televizor, Smart TV (20011837)

Pametni televizor Hisense 55A69K ima dijagonalu ekrana od 139 cm (55"), operativni sustav VIDAA U6 i visoku rezoluciju 4K UHD. HDR visokog dinamičkog raspona (Dolby Vision, HDR10+HLG). DVB-T2/T/C/S2/S prijemnik, Wi-Fi veza, Bluetooth, game mode, DTS Virtual:X zvučna tehnologija. Povezivanje: 3 x HDMI 2.0, 2 x USB 2.0, izlaz za slušalice.

Predviđeni datum otpreme: SUTRA

Dostava MALL
TCL 55C645 4K UHD QLED televizor, Smart TV Hisense 55A69K 4K UHD DLED televizor, Smart TV (20011837)
TCL 55C645 4K UHD QLED televizor, Smart TV + POKLON TCL Breeva A3BW pročišćivač zraka, crni
MALL DANI – 10% popusta na odabrane televizore marke TCL s promo kodom 24MDC6HR286 (vrijedi od 10. 6. do 23. 6. 2024. ili do isteka zaliha)!
Televizor QLED4K Ultra HD (3840 × 2160) rezolucijom 139 cm (55") dijagonale, DVB-T/T2 (HEVC)/C/S/S2 prijemnicima * , Skylink FastScan, High Dynamic Range Dolby Vision, HDR10/10+, HLG Google TV OS, Wi-Fi, Bluetooth, DLNA, Chromecast ugrađen, Google Assistant , **Game TV – napredne funkcije igranja (ALLM, VRR, 120 Hz), USB media player **Dolby Atmos surround zvuk Sučelja: **3× HDMI 2.1 (eARC, CEC) *, * *1× USB 3.0, LAN priključak, izlaz za slušalice, optički audio izlaz, CI+ utor.

Predviđeni datum otpreme: SUTRA

Dostava MALL
Odlična cijena
Samsung QE65S90CATXXH 4K UHD OLED televizor, Smart TV Hisense 55A69K 4K UHD DLED televizor, Smart TV (20011837)
Samsung QE65S90CATXXH 4K UHD OLED televizor, Smart TV

OLED televizor ima 4K Ultra HD rezoluciju (3840×2160) i dijagonalu ekrana od 165,1 cm (65"). Opremljen je Neural Quantum 4K procesorom, Motion Xcelerator Turbo Pro, HDR 10+, HLG, FreeSync Premium, 2× DVB-T2CS2 prijemnikom, Tizen operativnim sustavom, Wi-Fi, web preglednik , Bluetooth, HbbTV 2.0.3. Zvučnici 40 W (Dolby Atmos, Dolby Digital Plus). Povezivanje: 4× HDMI (4K 144 Hz), 2× USB, Ethernet (LAN), 1× digitalni audio izlaz, 1× Cl utor.

Predviđeni datum otpreme: SUTRA

Dostava MALL
Hisense 55U7KQ 4K UHD Mini LED televizor, Smart TV Hisense 55U7KQ 4K UHD Mini LED televizor, Smart TV
Hisense 55U7KQ 4K UHD Mini LED televizor, Smart TV

Pametni televizor Hisense 55U7KQ ima ekran dijagonale 139 cm (55"), operativni sustav VIDAA U7 i visoku rezoluciju 4K Ultra HD (3840 × 2160) . HDR visokog dinamičkog raspona (HDR10, HDR10+, HLGDolby Vision IQ). DVB-T2/T/C/S2/S prijemnik, Wi-Fi veza, Bluetooth, podrška za DTS Virtual:XDolby Atmos tehnologiju zvuk. Povezivanje: 4 × HDMI 2.1, 1 × USB 2.0, 1 × USB 3.0, izlaz za slušalice.

Predviđeni datum otpreme: SUTRA

Dostava MALL
TCL 98P745 4K UHD TV, Google TV Hisense 55U7KQ 4K UHD Mini LED televizor, Smart TV
TCL 98P745 4K UHD TV, Google TV + POKLON TCL Breeva A3BW pročišćivač zraka, crni

TCL 98P745 TV ima dijagonalu od 248 cm (98"), Direct LED osvjetljenje, 4K UHD rezoluciju, operativni sustav Google TV te oštru i živu sliku.

Predviđeni datum otpreme: SUTRA

Dostava MALL
TCL 65C645 4K UHD QLED televizor, Smart TV Hisense 55U7KQ 4K UHD Mini LED televizor, Smart TV
TCL 65C645 4K UHD QLED televizor, Smart TV
MALL DANI – 10% popusta na odabrane televizore marke TCL s promo kodom 24MDC6HR286 (vrijedi od 10. 6. do 23. 6. 2024. ili do isteka zaliha)!

Televizor QLED4K Ultra HD (3840 × 2160) rezolucijom 165 cm (65") dijagonale, DVB-T/T2 (HEVC)/C/S/S2 prijemnicima * , Skylink FastScan, High Dynamic Range Dolby Vision, HDR10/10+, HLG Google TV OS, Wi-Fi, Bluetooth, DLNA, Chromecast ugrađen, Google Assistant , **Game TV – napredne funkcije igranja (ALLM, VRR, 120 Hz), USB media player **Dolby Atmos surround zvuk Sučelja: **3× HDMI 2.1 (eARC, CEC) *, * *1× USB 3.0, LAN priključak, izlaz za slušalice, optički audio izlaz, CI+ utor.

Predviđeni datum otpreme: SUTRA

Dostava MALL
Trevi 2409 LED televizor, 61 cm, SmartTV, Android 11, HD, 220V+12V napajanje, DVB-T2/DVB-S2/CI+, HDMI, USB, Hotel Mode Trevi 2409 LED televizor, 61 cm, SmartTV, Android 11, HD, 220V+12V napajanje, DVB-T2/DVB-S2/CI+, HDMI, USB, Hotel Mode
Trevi 2409 LED televizor, 61 cm, SmartTV, Android 11, HD, 220V+12V napajanje, DVB-T2/DVB-S2/CI+, HDMI, USB, Hotel Mode

Odaberite najbolju kvalitetu i najbolju cijenu i odaberite TV prijemnik TREVI LTV 2409. TV oduševljava najboljom mogućom kvalitetom slike, pametnim operativnim sustavom Android 11, bežičnom vezom WiFi, ugrađenim tunerom/prijemnikom DVB-T2 / DVBS-S2 i opcijom 12V napajanje. Televizor omogućuje korištenje aplikacija kao što su Netflix, Youtube i Google – a posebnost mu je HOTEL MODE mode koji je posebno pogodan za korištenje u hotelima i prenoćištima.

Predviđeni datum otpreme: SUTRA

Dostava MALL
Odlična cijena
Samsung QE55S90CATXXH 4K UHD OLED televizor, Smart TV Trevi 2409 LED televizor, 61 cm, SmartTV, Android 11, HD, 220V+12V napajanje, DVB-T2/DVB-S2/CI+, HDMI, USB, Hotel Mode
Samsung QE55S90CATXXH 4K UHD OLED televizor, Smart TV

OLED televizor ima 4K Ultra HD rezoluciju (3840×2160) i dijagonalu ekrana od 139,7 cm (55"). Opremljen je Neural Quantum 4K procesorom, Motion Xcelerator Turbo Pro, HDR 10+, HLG, FreeSync Premium, 2× DVB-T2CS2 prijemnikom, Tizen operativnim sustavom, Wi-Fi, web preglednik , Bluetooth, HbbTV 2.0.3. Zvučnici 40 W (Dolby Atmos, Dolby Digital Plus). Povezivanje: 4× HDMI (4K 144 Hz), 2× USB, Ethernet (LAN), 1× digitalni audio izlaz, 1× Cl utor.

Predviđeni datum otpreme: SUTRA

Dostava MALL
Hisense 70A6K 4K UHD DLED televizor, Smart TV Trevi 2409 LED televizor, 61 cm, SmartTV, Android 11, HD, 220V+12V napajanje, DVB-T2/DVB-S2/CI+, HDMI, USB, Hotel Mode
Hisense 70A6K 4K UHD DLED televizor, Smart TV
MALL DANI – 10% popusta na odabrane televizore marke HISENSE s promo kodom 24MDC6HR282 (vrijedi od 10. 6. do 23. 6. 2024. ili do isteka zaliha)!
Pametni televizor Hisense 70A6K ima dijagonalu ekrana od 177 cm (70"), operativni sustav VIDAA U6 i visoku rezoluciju 4K UHD. HDR visokog dinamičkog raspona (Dolby Vision, HDR10+HLG). DVB-T2/T/C/S2/S prijemnik, Wi-Fi veza, Bluetooth, game mode, DTS Virtual:X zvučna tehnologija. Povezivanje: 3 × HDMI 2.1, 2 × USB 2.0, izlaz za slušalice.

Predviđeni datum otpreme: SUTRA

Dostava MALL

Izbor LED televizora

Gledajte svoju omiljenu utakmicu ili seriju iz udobnosti vlastitog doma na jednom od sljedećih LED televizora. Pri odabiru LED televizora prvo morate odrediti koje su vam značajke važne. Pronaći ćete kod nas LED-televizori Samsung, LED-televizori LG, LED-televizori Sony, LED-televizori Panasonic in LED-televizori Philips, koji su dostupni u različitim veličinama i s različitom kvalitetom slike. Obično su opremljeni pristupom internetu i tako vam omogućuju gledanje emisija ili filmova na mreži.

Tanki LED televizori otvaraju brojne nove mogućnosti za njihovu ugradnju. Tanak LED televizor izvrstan je kao samostalni televizor ili se može postaviti na zid nosačem. Različite vrste montaže omogućuju LED televizoru da postane žarište vaše dnevne sobe ili, obratno, njegov neprimjetan dodatak. S LED televizorom možete gledati svoje omiljene emisije u visokoj razlučivosti (Ultra HD, 4K), koja pruža točno jasnu sliku koju želite

Nakon što pročitate ocjene pojedinih LED televizora i odaberete onaj koji vam najviše odgovara, možete ga spojiti kućnim zvučnicima i uživati u vlastitom kućnom kinu. Spojite DVD ili Blu-ray uređaj na jedan od HDMI priključaka HDMI LED televizora i moći ćete gledati najnovije filmove u odgovarajućoj kvaliteti. Igrači će biti zaprepašteni kvalitetom grafike video igara na LED televizoru koja brzo upija pažnju svakog igrača.

Postoji li bolji način za provesti vrijeme s obitelji nakon posla nego gledati svoje omiljene emisije na jednom od naših LED televizora? U internetskoj trgovini MALL.HR pronaći ćete televizore po cijeni koju si možete priuštiti. Možete organizirati dostavu tako da televizor po želji dobijete kod kuće.

Naš SAVJET: Trenutno je najbolji izbor televizor dijagonale oko 138 cm (55 ") s pametnim sučeljem Smart TV. Sa ovakvom kombinacijom sigurno nećete pogriješiti.

Možda će vas također zanimati

Ponuda najjeftinijih proizvoda, poredana po cijeni, nalazi se u kategoriji ugodni televizori
Ponudu proizvoda s popustom možete pronaći u kategoriji rasprodaja televizora
Proizvodi na akciji mogu se naći u kategoriji televizori na akciji
.