Tefal stakleni poklopac, 28 cm / 28097712
195 Kn

Tefal stakleni pokloac promjera 28 cm, koji je izrađen od kombinacije čvrstog metala i stakla otpornog na toplinu. Poklopac je kompatibilan sa svim Wok posudama promjera 28 cm, od marke Tefal i tavama iz navedene serije.

Tescoma stakleni poklopac UNICOVER 28 cm-8%
62 Kn 57 Kn

Odlična cijena

Univerzalni poklopac Tescoma je izrađen od tvrdog i vrlo izdržljivog stakla.Promjer poklopca iznosi 28 cm. Može se prati u perilici posuđa.

Rosmarino Gold Stone stakleni poklopac, sivi, 24 cm
139 Kn

Gold Stone poklopac Rosmarino promjera 24 cm izrađen je od kvalitetnog kaljenog stakla i ima otvor za višak pare i ergonomsku ručku na koju možete postaviti štednjak i ostalo kuhinjsko posuđe.

Rosmarino Gold Stone stakleni poklopac, sivi, 28 cm
159 Kn

Gold Stone poklopac Rosmarino promjera 28 cm izrađen je od kvalitetnog kaljenog stakla i ima otvor za višak pare i ergonomsku ručku na koju možete postaviti štednjak i ostalo kuhinjsko posuđe.

Rosmarino navlaka Baste, 16 cm
69 Kn

Odlična cijena

Stakleni poklopac Rosmarino Baste opremljen je ručkom od nehrđajućeg čelika koja se ne pregrijava. Ima otvor za paru za potpunu kontrolu nad kuhanjem. Promjer 16 cm

Rosmarino navlaka Baste, 20 cm
77 Kn

Odlična cijena

Stakleni poklopac Rosmarino Baste opremljen je ručkom od nehrđajućeg čelika koja se ne pregrijava. Ima otvor za paru za potpunu kontrolu nad kuhanjem. Promjer 20 cm

Rosmarino navlaka Baste, 24 cm
92 Kn

Odlična cijena

Stakleni poklopac Rosmarino Baste opremljen je ručkom od nehrđajućeg čelika koja se ne pregrijava. Ima otvor za paru za potpunu kontrolu nad kuhanjem. Promjer 24 cm

PROVENCE stakleni poklopac, 26 cm, prozirni
40,94 Kn

Stakleni poklopac od kaljenog stakla s rubom od nehrđajućeg čelika i s plastičnom ručkom. Stakleni poklopac Provence (26 cm) je proziran i primjeren je za određenu veličinu posuda i tava. Mala rupa raspršuje suvišnu paru.

Banquet poklopac 20 × 3 cm, bež
37 Kn

Emajlirani poklopac s obrubom, promjer 20 cm. Za sve ljubitelje tradicionalnog i izuzetno trajnog materijala. Poklopac marke BANQUET debljine 0,5 mm možete prati u perilici posuđa i peći u pećnici.

Lamart LTDSDT brtva LTDSD Pression
42 Kn

Brtva za ekspres lonac Pression, marke Lamart, je izrađena od visokokvalitetnog silikona. Brtva je promjera 22 cm. Pogodno za lonce od 4 i 6 litara Pression.

PROVENCE stakleni poklopac, 24 cm, prozirni
35,05 Kn

Stakleni poklopac od kaljenog stakla s rubom od nehrđajućeg čelika i plastičnom ručkom. Stakleni poklopac Provence (24 cm) je proziran i primjeren je za određenu veličinu posuda i tava. Mala rupa raspršuje suvišnu paru.

Banquet poklopac 24 × 3,2 cm, bež
40 Kn

Emajlirani poklopac s obrubom i promjerom 24 cm. Za sve ljubitelje tradicionalnog i izuzetno trajnog materijala. Poklopac marke BANQUET debljine 0,5 mm možete prati u perilici posuđa i peći u pećnici.

Banquet poklopac 28 cm, bež
50 Kn

Emajlirani poklopac s obrubom promjera 28 cm. Za svakog ljubitelja tradicionalnog i izuzetno trajnog materijala. Poklopac marke BANQUET debljine 0,5 mm može se prati u perilici posuda i koristiti u pećnici.

PROVENCE stakleni poklopac, 28 cm, prozirni
43,88 Kn

Stakleni poklopac od kaljenog stakla s rubom od nehrđajućeg čelika i s plastičnom ručkom. Stakleni poklopac Provence (28 cm) je proziran i primjeren je za određenu veličinu posuda i tava. Mala rupa raspršuje suvišnu paru.

Catler grijač posude PW 3010
233 Kn

Nema ništa gore od serviranja hladne hrane, iako ste je izvadili iz pećnice i poslužili na tanjuru S grijačima posuda tvrtke Catler hrana se neće brzo ohladiti Presvlaka je izrađena od pamuka i može grijati do 8 ovalnih servisnih ploča odjednom.