CAM dječji krevetić Daily Plus, Col.
755 Kn

Posljednji komad!

Dječji krevetić Daily Plus namijenjen je djeci staroj 0–36 mjeseci. Ima mnogo motiva koji će se zabavljati zajedno s vama i vašim djetetom. Također ima vrlo bogatu opremu: pozicioniranje na dnu, stol za presvlačenje, prostor za igračke, pokrivač i mreža protiv komaraca.

DBB Remond putni ležaj s UV zaštitom
309 Kn 305 Kn

Posljednji komad!

Praktični putni ležaj koji se uklapa u vrt, kuću i vodu. Vaše dijete će biti na zraku, a istovremeno će biti zaštićeno od sunca i raznih insekata. Zbog usklađenostilakoće jednostavno ćete ga pakirati i nositi sa sobom. Uključuje torbu s džepom.

Hauck prijenosni krevet Play‘n Relax 2019
487 Kn

Posljednji komad!

Hauck Play'N Relax 2019 je putni krevet za djecu od 0 mjeseci do 15 kg. Ima stabilnu zaštitu,koja nudi tvrdu potporu. Na stranama je pregledna mreža. Krevet sadrži i torbu za lakši prijenos i jastuk.

G-mini Nyja dječji putni krevetić
414 Kn 400 Kn

Posljednji komad!

Dječji putni krevetić je vrlo praktičan i nenadomjestan pomagač ne samo na putovanjima, nego i kod kuće.

KinderKraft 2u1 Sofi putni krevet, sivi
1.195 Kn 1.068 Kn

Kinderkraft Sofi je putni krevetić i postolje u jednom. Zbog lakoće i praktičnosti idealan je pratitelj za putovanja. Brzo ga postavite i složite, a kada je postavljen, dimenzije su 97 × 63 × 14 cm.

Hauck prijenosni dječji krevetić
903,52 Kn 809 Kn

Prijenosni dječji krevetić namijenjen bebama od rođenja pa do 15 kg. Krevetić ima kotače, sklopivi madrac i praktičnu putnu torbu.

Deryan šator za igru Peuter Box Luxe, krem
1.274 Kn

DERYAN PeuterBox LUX lako se koristi kao šator za igru, ali i šator za plažu (50 % UV zaštita). Zahvaljujući jastuku na napuhavanje i pamučnoj prostirki, dijete je udobno i pouzdano zaštićeno od insekata.

Babypoint dječji krevet Pegy 2019
374,22 Kn 360 Kn

Dječji krevet Pegy s opterećenjem do 20 kg ima madrac, visoke rubove i opremljen je kotačima. Dio paketa je također i prijenosna torba za krevet. Na krevetu je motiv žirafe.

Hauck Sleep'n Play 2020 putni krevetić
405 Kn

Hauck Sleep´n Play Go 2019 je putni krevetić, primjeren za djecu od rođenja do 15 kg. Putni krevetić je nezamjenjiv dodatak na putu i kod kuće.

Babypoint putne zavjese za dječji krevet, sive
84,13 Kn 82 Kn

Univerzalne putne zavjese za dječji krevet mogu se koristiti za djecu do 8 kgolakšat će vam rad s djetetom na putovanju. Putna torba za složeni krevet. Jednostavna ugradnja, plastični zatvarači i metalna pojačanja.

Baby Design Dream 5 krevetić
676,34 Kn 665 Kn

Dream je univerzalan putni krevetić! Njegova puna oprema znači da na putu imate sve pri ruci. Za udobnost priložen je zgodni stol za presvlačenje – stalak s prekrasnim, šarenim igračkama.

Babymoov dječji krevetić Little Baby Parsols
379 Kn 352 Kn

Sklopivi krevetić i igralište u jednom marke Babymoov opremljen je nadstrešnicom sa zaštitom od UV zraka (50+), mrežom protiv komaraca, integriranom udobnom i mekom prostirkom i dvije igračke s visećim petljama. Vrlo lako sastavljanje i rasklapanje (pop-up sustav). Isporučuje se s torbom.

CAM prijenosni krevetić Pisolino
664 Kn

Cam dječji krevetić Sonna je iznimno praktičan i lako prijenosan, a istovremeno pruža puno udobnosti za dijete. Dječji krevetić namijenjen je djeci od rođenja do 36 mjeseci.

Babymoov Babyni Tropical krevetić
543 Kn

Babymoov krevetić Babyni Tropical – krenite bilo gdje sa svojim djetetom i ovim sklopivim krevetićem. Opremljen suncobranom, mrežom protiv komaraca i odvojivim igračkama. U kompletu se nalaze i 3 slatke igračke i torba. – Težina oko 1,3 kg. Za djecu od rođenja do 9 kg.

Hauck kolijevka Dreamer
974,93 Kn 719 Kn

Hauck dječja kolijevka Dreamer. Sklopiva je te je idealna za korištenje doma ili na putovanjima. Primjerena je za djecu do 9 kilograma.

Hauck Putni krevetić iCoo Starlight 2019
1.054,26 Kn 982 Kn

Hauck putni dječji krevetić iCoo Starlight 2019 prikladan je za djecu od rođenja do 15 kg. Viseće dno prikladno je za djecu do 9 kg, idealno za novorođenčad. Krevetić uključuje podstavljenu podlogu, organizator za manje stvari i viseći pod. Sve se može pričvrstiti za okvir kreveta.

Baby Design Simple krevetić
430 Kn

Želite putovati, želite provesti slobodno vrijeme na cesti, posjetiti nova mjesta i želite da vaše dijete s vama podijeli ove trenutke? U tom slučaju, trebate jednostavni putni krevetić Simple koji je kompaktan i lako ga je prenositi kad ga složite.

CAM Putni krevetić Daily Plus 243
847 Kn

CAM postelja Daily Plus 243 je praktična je alternativa, ne samo na putu. Zahvaljujući jednostavnom sklapanju, vrlo je kompaktan i s kotačima možete premjestiti krevet tamo gdje trebate. Sadrži jastučnicu, putnu torbu i mrežu protiv komaraca. Primjereno za djecu do 36 mjeseci.

Hauck putni krevetić Sleep'n Play Center III 2020
657 Kn

Putni krevetić ima odvojivi stol za previjanje koji se može pohraniti na vašu stranicu. Ima praktične džepove za pohranu krpa ili pelena. Primjerena za djecu od rođenja do 6 mjeseci Putni krevetić Hauck Sleep'n Play Center III 2020 dolazi s torbom za nošenje i šestvratnim madracem.

KinderKraft Joy putni krevet s dodacima
660 Kn 491 Kn

Putni krevet JOY je idealno rješenje za djecu i roditelje – za putovanje, ali i za svakodnevnu uporabu. Ima više mogućnosti; odmor, spavanje, reproduciranje glazbe – može djelovati kao igračka i još mnogo toga. Montaža ne uzima mnogo vremena.

KinderKraft Dječji krevet NESTE
723 Kn

Blizina roditelja najvažnija je za djecu, posebno u prvim danima života. Dječji krevet NESTE je sjajno rješenje za one koji cijene udobnost djetetove blizine i žele ga pratiti svakog trenutka njegovog razvoja.