Na MALL.HR pronaći ćete više od 107.000 artikla, uključujući artikle iz kategorije putni krevetići.

Pokaži više
  • Narudžbe dostavljamo na vašu adresu na području cijele Hrvatske
  • Narudžbe možete osobno preuzeti u našem mjestu za preuzimanje
  • Ako vam artikl iz kategorije putni krevetići ne odgovara, možete ga vratiti u roku od 14 dana.
  • U slučaju pitanja ili poteškoća, možete kontaktirati našu službu za pomoć korisnicima.

Uštedite vrijeme – pregledajte najnovije artikle iz kategorije putni krevetići ili artikle kojima su naši kupci dali najbolju ocjenu.

BABY TIGER Viki putni krevetić, sivi
69x

BABY TIGER Viki putni krevetić

423 Kn

Putni krevetić Viki by Baby Tiger odličan je izbor za vikend, za bake i djedove ili za odmor. Namijenjen je djeci do 25 kg. Zbog bočnog otvora s patentnim zatvaračem, starija djeca mogu sama ući u krevetić i izaći iz njega, a da ne padnu preko ruba.

Dostava MALL
-6%
KinderKraft dječji putni krevetić Joy, plavi
263x

KinderKraft dječji putni krevetić Joy

474 Kn
444 Kn
Posljednji komad!

Putni krevet JOY je idealno rješenje za djecu i roditelje – za putovanje, ali i za svakodnevnu uporabu. Idealno za opuštanje, spavanje i igranje – za nekoliko trenutaka može se pretvoriti u savršeno skrovište i divno mjesto za igru, gdje mašta nema granica.

Dostava MALL
-8%
KinderKraft Joy s dodacima, plava
177x

KinderKraft Joy s dodatcima

857 Kn
787 Kn
Odlična cijena

Putni krevetić Joy s dodacima idealno je rješenje za djecu i roditelje – kako za putovanja tako i za svakodnevnu upotrebu. Ima nekoliko namjena, kao što su odmor, spavanje, igranje – može služiti i kao ograda, presvlačenje i još mnogo toga. S ovim dječjim krevetićem moći ćete se jako lijepo provesti.

Dostava MALL
KinderKraft Neste UP dječji krevetić, bež
108x

KinderKraft Neste UP dječji krevetić

885 Kn

Dječji krevetić 3 u 1 Kinderkraft Neste Up lako se može pretvoriti u dječji krevetić koji se spaja na roditeljski krevet, u krevet za jednu osobu ili kao putni krevetić. Nudi robusnu čeličnu konstrukciju, 5 nivoa visine2 položaja nagiba podloge. Krevetić će oduševiti i aktivne roditelje koji puno putuju, kao i majke koje doje čija se djeca često bude noću.

Dostava MALL
Freeon prijenosni krevet sa dvostrukim dnom Safari
1x

Freeon prijenosni krevet sa dvostrukim dnom Safari

787 Kn

Tranzitni krevet Safari ima dvostruko dno, odvojivu podlogu za presvlačenje za njegu bebe, igračku i vrata s patentnim zatvaračem kako bi dijete moglo slobodno hodati od krevetića i svestrani džep sa strane. Uključena je torba za pohranu podloge za presvlačenje.

Dostava MALL
Hauck Sleep N Play Go Plus putni krevet, sivi
10x

Hauck Sleep N Play Go Plus putni krevet

508 Kn

Putni krevetić Hauck Sleep N Play Go Plus izvrstan je pratitelj za vikend putovanje, za posjet bakama i djedovimaza odmor. Vaše će se dijete osjećati sigurnougodno gdje god se vi nalazili. Praktični i veliki promatrački prozor posebno će se svidjeti roditeljima i starijoj djeci, opremljen je i bočnim ulazom s patentnim zatvaračem.

Dostava MALL
MoMi putni krevetić BELOVE, sivi

MoMi putni krevetić BELOVE

507 Kn

Putni krevetić BELOVE marke MoMi izvrstan je suputnik kod kuće, na vikendu, s bakom i djedomna odmoru. Lagani i lako sklopivi krevetić dostupan je u praktičnoj transportnoj torbi. Dječji krevetić se može koristiti i kao kutak za igru za dijete.

Dostava MALL
Hauck dječji krevetić Face To Me 2 2021 melange gray
1x

Hauck dječji krevetić Face To Me 2 2021 melange gray

1.228 Kn

Udoban dječji krevetić Hauck Face To Me omogućuje vam da imate krevetić odmah pored kreveta i budete blizu djeteta dok spava. Podesivi povišen položaj pogodan je za hladnu djecu i djecu s refluksom. Krevetu se lako može prilagoditi krevetićem s podesivom visinom nogu.

Dostava MALL
Hauck Dreamer, siva

Hauck Dreamer, siva

843 Kn

Putni krevetić Dreamer marke Hauck savršeno je rješenje za putovanja ili kod kuće. Mobilni pomoćni ležaj, kolijevkadječji krevetić u jednom. Zahvaljujući inovativnom mehanizmu za sklapanje, može se sklopiti jednom rukom.

Dostava MALL
Hauck Sleep N Care Plus Teddy, sive boje

Hauck Sleep N Care Plus Teddy, sive boje

708 Kn

Putni krevetić Sleep N Care Plus Teddy marke Hauck izvrstan je suputnik kod kuće, vikendom, s bakom i djedomna odmoru. Vaša će se beba osjećati sigurnoudobno zahvaljujući preklopnom bočnom dijelu, koji je idealan za novorođenčad, jer krevetić lako možete pričvrstiti na veliki krevet i imati bebu u blizini puta.

Dostava MALL
Hauck Sleep N Play Go 2021 Exploring i Classic putni krevetić
3x

Hauck Sleep N Play Go 2021 Exploring i Classic putni krevetić

590 Kn

Putni krevetić Sleep N Play Go Plus marke Hauck izvrstan je pratitelj za vikend putovanje, za posjet bakama i djedovimaza odmor. Vaše će se dijete osjećati sigurnougodno gdje god se vi nalazili. Praktični i veliki prozor za promatranje posebno će se svidjeti roditeljima i starijoj djeci, opremljen je i bočnim ulazom s patentnim zatvaračem.

Dostava MALL
Hauck Hang Me, sivi

Hauck Hang Me, sivi

101 Kn

Organizator Hang Me marke Hauck idealan je za sve putne dječje krevete. Možete spremiti sve što trebate za svoje dijete u prikladne džepove i sve vam je pri ruci. Zahvaljujući mrežastoj tkanini, odmah možete vidjeti što ste i gdje spremili.

Dostava MALL