Na MALL.HR pronaći ćete više od 107.000 artikla, uključujući artikle iz kategorije putni krevetići.

Pokaži više
  • Narudžbe dostavljamo na vašu adresu na području cijele Hrvatske
  • Narudžbe možete osobno preuzeti u našim mjestima za preuzimanje u Zagrebu
  • Ako vam artikl iz kategorije putni krevetići ne odgovara, možete ga vratiti u roku od 14 dana.
  • U slučaju pitanja ili poteškoća, možete kontaktirati našu službu za pomoć korisnicima.

Uštedite vrijeme – pregledajte najnovije artikle iz kategorije putni krevetići ili artikle kojima su naši kupci dali najbolju ocjenu.

-18%
BOMIMI Melba dječji krevet SLON, chocolate
45x

BOMIMI Melba dječji krevet SLON

376 Kn
308 Kn
Posljednji komad!

Dječji krevet Melba, marke Bomimi, pogodan je za djecu od rođenja do 36 mjeseci starosti. Krevet s ljupkim otiskom se lako rastvara i slaže, uključuje integriranu podlogu i putnu torbu. Osigurana je sigurnost od spontanog preklapanja.

Dostava MALL
Hauck putni krevetić Sleep'n Play Center 2021 Nordic Grey, sivi

Hauck putni krevetić Sleep'n Play Center 2021

610 Kn

Putni krevetić Sleep N Play Go Plus marke Hauck izvrstan je pratitelj za vikend putovanje, za posjet bakama i djedovimaza odmor. Vaše će se dijete osjećati sigurnougodno gdje god se vi nalazili. Praktični i veliki prozor za promatranje posebno će se svidjeti roditeljima i starijoj djeci, opremljen je i bočnim ulazom s patentnim zatvaračem. Dječji krevetić prikladan je od rođenja zbog mogućnosti podešavanja razine novorođenčeta.

Dostava MALL
KinderKraft Neste UP dječji krevetić, bež
24x

KinderKraft Neste UP dječji krevetić

678 Kn
Odlična cijena

Dječji krevetić 3 u 1 Kinderkraft Neste Up lako se može pretvoriti u dječji krevetić koji se spaja na roditeljski krevet, u krevet za jednu osobu ili kao putni krevetić. Nudi robusnu čeličnu konstrukciju, 5 nivoa visine2 položaja nagiba podloge. Krevetić će oduševiti i aktivne roditelje koji puno putuju, kao i majke koje doje čija se djeca često bude noću.

Dostava MALL
KinderKraft Joy putni krevet s dodacima, roza
86x

KinderKraft Joy putni krevet s dodacima

663 Kn
Odlična cijena

Putni krevet JOY je idealno rješenje za djecu i roditelje – za putovanje, ali i za svakodnevnu uporabu. Ima više mogućnosti; odmor, spavanje, reproduciranje glazbe – može djelovati kao igračka i još mnogo toga. Montaža ne uzima mnogo vremena.

Dostava MALL
-6%
KinderKraft 2u1 Sofi putni krevet, sivi
29x

KinderKraft 2u1 Sofi putni krevet, sivi

1.066 Kn
1.002 Kn
Odlična cijena

Kinderkraft Sofi je putni krevetić i postolje u jednom. Zbog lakoće i praktičnosti idealan je pratitelj za putovanja. Brzo ga postavite i složite, a kada je postavljen, dimenzije su 97 × 63 × 14 cm.

Dostava MALL
KinderKraft Neste Air dječji krevetić, grey

KinderKraft Neste Air dječji krevetić

871 Kn
Posljednji komad!

Dječji krevetić Kinderkraft Neste Air 3u1 može se lako pretvoriti u dodatni krevet za roditeljski krevet, krevet za jednu osobu ili putni krevet. Nudi robusnu čeličnu konstrukciju, 5 nivoa visine i 2 položaja nagiba podloge. Dječji krevetići oduševit će i aktivne roditelje koji puno putuju, kao i dojilje čija se djeca često bude noću.

Dostava MALL
-9%
KinderKraft Dječji krevet UNO Grey, sivi
3x

KinderKraft Dječji krevet UNO

892 Kn
809 Kn
Posljednji komad!

Blizina roditelja najvažnija je za djecu, posebno u prvim danima života. Dječji krevet UNO je sjajno rješenje za one koji cijene udobnost djetetove blizine i žele ga pratiti svakog trenutka njegovog razvoja.

Dostava MALL
Hauck Dream´n Play Plus putni krevetić, sivi

Hauck Dream´n Play Plus putni krevetić

382 Kn

Putni krevetić Dream N Play Plus, marke Hauck, izvrstan je pratitelj za vikend putovanje, za posjet bakama i djedovimaza odmor. Vaše će se dijete osjećati sigurnougodno gdje god se vi nalazili. Praktični i veliki promatrački prozor posebno će se svidjeti roditeljima i starijoj djeci, opremljen je i bočnim ulazom s patentnim zatvaračem.

Dostava MALL
CAM dječji krevetić Daily Plus, Col.240
94x

CAM dječji krevetić Daily Plus, Col.

759 Kn

Dječji krevetić Daily Plus namijenjen je djeci staroj 0–36 mjeseci. Ima mnogo motiva koji će se zabavljati zajedno s vama i vašim djetetom. Također ima vrlo bogatu opremu: pozicioniranje na dnu, stol za presvlačenje, prostor za igračke, pokrivač i mreža protiv komaraca.

Dostava MALL
Hauck putni krevetić Play N Relax Center 2021 melange charcoal

Hauck putni krevetić Play N Relax Center 2021 melange charcoal

682 Kn

Putni krevetić Sleep N Play Go Plus, marke Hauck izvrstan je pratitelj za vikend putovanje, za posjet bakama i djedovimaza odmor. Vaše će se dijete osjećati sigurnougodno gdje god se vi nalazili. Praktični i veliki prozor za promatranje posebno će se svidjeti roditeljima i starijoj djeci, opremljen je i bočnim ulazom s patentnim zatvaračem. Dječji krevetić prikladan je od rođenja zbog mogućnosti podešavanja razine novorođenčeta.

Dostava MALL
COSING dječji krevetić ADAM, siva zebra
71x

COSING dječji krevetić ADAM

375 Kn

Prijenosni dječji krevetić s motivom životinjica je pogodan za djecu do 3. godine (15 kg). Dolazi u 4 različite boje.

Dostava MALL
Hauck Sleep N Play Go 2021 Exploring i Classic putni krevetić

Hauck Sleep N Play Go 2021 Exploring i Classic putni krevetić

501 Kn

Putni krevetić Sleep N Play Go Plus marke Hauck izvrstan je pratitelj za vikend putovanje, za posjet bakama i djedovimaza odmor. Vaše će se dijete osjećati sigurnougodno gdje god se vi nalazili. Praktični i veliki prozor za promatranje posebno će se svidjeti roditeljima i starijoj djeci, opremljen je i bočnim ulazom s patentnim zatvaračem.

Dostava MALL