Status razač luka, voća i povrća, 5-dijelni, bijela

Status razač luka, voća i povrća, 5-dijelni, bijela

Broj: 786229001
5-dijelni set rezača luka, voća i povrća, slovenske poznate marke Status, će vam biti od velike pomoći pri rezanju voća i povrća. Rezaču su uključena dva gornja dijela s različitim dimenzijama veličine oštrice te manja i veća posudica za skupljanje. Cijeli opis
200 Kn
Uključujući PDV
Dostava MALL

Na zalihi 3 artikla

Sutra predviđeno osobno preuzimanje u poslovnici u Zagrebu
Mjesta za preuzimanje
 
28.9. dostava za Zagreb i okolicu
 
29.9. dostava za ostale županije

Broj: 786229001

Opis

Rezač luka, voća i povrća, 5-dijelni set, slovenske poznate marke Status, je visoko kvalitetan kuhinjski set, koji će vam biti od velike pomoći pri rezanju voća ili povrća.

Za rezanje jednakih komada hrane, uz rezač su uključena dva gornja dijela s različitim dimenzijama oštrice – 6×6 mm i 12×12 mm. Uključene su također dvije posudice za skupljanje u kojima se rezana hrana skuplja i na taj način drži vašu radnu površinu čistom. Na primjer, da režete veće komade voća ili povrća, preporučljivo je, da ih narežete na dva ili tri manja dijela, koje poslije jednostavno možete obraditi sa Statusovim rezačem.

Tijelo rezača je izrađeno od visoko kvalitetne ABS plastike, koja je otporna na udarce. Oštrice rezača su izrađene od nehrđajućeg čelika, posudice za skupljanje su od polikarbonata.

Taj iznimno praktičan set će se pobrinuti za siguran i čisti rad, da između rezanja ne bi bilo potrebe za većim izravnim kontaktom s hranom.

Omogućava ručno ili strojno čišćenje, pri čemu vam savjetujemo, da sve dijelove rezača rastavite.

Dostupan je u tri boje.

Sadržaj paketa:

  • Donji dio rezača
  • Gornji dio rezača s 6 × 6 mm oštricom
  • Gornji dio rezača z 12 × 12 mm oštricom

Preporuka: narezanu hranu možete pohraniti u uključenu posudicu za skupljanje. Napomena: prije prve upotrebe rezač operite i osušite.

Status: Rezač luka