Let's Walk dječja interaktivna hodalica (46880)

Let's Walk dječja interaktivna hodalica (46880)

Broj: 30118574
FFree2Play Let's Walk dječja interaktivna hodalica, osim podrške djetetu, pruža i zabavu. Na prednjoj strani hodalice nalazi se prostor za igru ​​s mnogo elemenata, igračaka, loptica i gumbića koji odvlače pažnju i animiraju mališana. Cijeli opis
47 €
Dostava MALL

Trenutno nedostupno

Broj: 30118574

Opis

Free2Play Let's Walk dječja interaktivna hodalica


Za sigurne prve korake

Kad dijete jednom počne puzati i ustati oslanjajući se na namještaj, samo je pitanje vremena kada će napraviti prve samostalne korake. U tome pomaže dječja interaktivna hodalica Let's Walk. Ovo je osmišljeno da pruži sigurnost i potporu vašoj bebi dok pokušava ustati i pomaže joj da se ne prevrne na guzicu. Budući da je guranje hodalice za bebu zabavna aktivnost, mališani se vole igrati s njom, što može dovesti do toga da prije prohodaju. Korištenje hodalice za igru i guranje je sigurno za dijete, a posebno stabilno.

 Free2Play Let's Walk dječja interaktivna hodalica

Svestrani dodatak za dijete

Hodalica je nezaobilazno pomagalo pri kretanju koje osim potpore djetetu pruža i zabavu. Na prednjoj strani hodalice nalazi se igralište s mnogo elemenata, igračaka, loptica i gumbića koji odvlače pažnju i animiraju mališana. Atraktivne boje privući će djetetovu pozornost, a posebno će biti zanimljiv zeko sa svjetlosnim i zvučnim efektima koji se može skinuti i oponašati zvukove životinja, svirati prva četiri tona glazbene ljestvice i izgovarati četiri engl. rečenice.

 Free2Play Let's Walk dječja interaktivna hodalica

Dječja interaktivna hodalica Let's Walk hodalica za svakog mališana

Dječja interaktivna hodalica Let's Walk je moderna hodalica dizajnirana za djecu i roditelje. Djeca se razvijaju različitom brzinom – neka brže, druga sporije, neka ranije prohodaju, druga kasnije. Ono što je odvaja od ostalih hodalica na tržištu je mogućnost podešavanja ručke na dvije različite visine. Tako možete optimalno visinu prilagoditi djetetu u različitim godinama. Četiri stabilna kotača osiguravaju da se hodalica ne prevrne, bez obzira na koju se stranu mališan naslonio. Osim navedenog, moguće je postaviti kočnice na kotače kako hodalica ne bi klizila tijekom igre s pločom.


Hodalica je izrađena od sigurnih i djeci prihvatljivih materijala, te je pogodna za unutarnju i vanjsku upotrebu, na dobro održavanim površinama.

 Free2Play Let's Walk dječja interaktivna hodalica

Svojstva

Pomoćni kotači ne
Materijal ABS
Primjereno za dob od 6 do 12 mjeseci
Broj kotača 4