Šumarski alati

Svatko može birati između širokog asortimana proizvoda iz kategorije Šumarski alati na MALL.HR. Osim alata, opreme i ukrasa, pronaći ćete i profesionalne uređaje koji će vaš posao učiniti zabavnim.

Pokaži više
  • Vaše narudžbe dostavljamo na području cijele Hrvatske.
  • Robu iz kategorije Šumarski alati dostavit ćemo u vaš dom ili je možete preuzeti na jednom od naših mjesta za preuzimanje.
  • Naša služba za podršku je ovdje za Vas ako zatrebate pomoć.
  • Vašu narudžbu možete platiti online kreditnom karticom (jednokratno ili do 12 rata), ili prilikom preuzimanja (gotovina ili kartica) .
  • Ako vam se artikl ne sviđa, možete ga vratiti u roku od 14 dana.

Ne zaboravite pogledati proizvode na akciji. Njih također možete filtrirati po najnižoj cijeni ili najbolje ocijenjenim od strane drugih kupaca.

Na MALL.HR možete pronaći više od 107.000 proizvoda. Možda će vam se svidjeti i proizvodi iz sličnih kategorija kao što su Pile, Zaštitna oprema, Kliješta, Pile za drvo, Sanduci za alat.

Fiskars Veliki klin za cijepanje
157x

Fiskars Veliki klin za cijepanje

233 Kn

Veliki klin za cijepanje Fiskars je oblikovan tako, da ćete lako i jednostavno cijepati drvo i trgati debele cjepanice. Klin jednostavno potisnemo u zarezani procjep drva i par puta udarimo s čekićem.

Dostava MALL
Fiskars kliješta za drvo WoodXpert (126031)
21x

Fiskars kliješta za drvo WoodXpert (126031)

313 Kn

Kliješta za drvo WoodXpert izrađena od nehrđajućeg čelika te su namijenjena dizanju i prenošenju debla do promjera 20 cm. Dužine 303 mm i težine 780 g.

Dostava MALL
Fiskars kuka za drvo WoodXpert (126021)
8x

Fiskars kuka za drvo WoodXpert (126021)

243 Kn

Fiskars kuka za drvo WoodXpert namijenjen je za dizanje, nošenje i druge manipulacije trupaca. Ima plastičnu podlogu za potpuni zahvat, dužine 303 mm i mase 610 g.

Dostava MALL