Braun toplomjer za uho ThermoScan 5, IRT6020

Ocjena: 5 9 ocjena Brand: Braun Naš broj: 727799

Braun toplomjer za uho ThermoScan 5, IRT6020

Infracrveni toplomjer za uho Braun ThermoScan 5 namijenjen je za tjelesne temperature djece. Zahvaljujući ergonomskom obliku i funkcionalnim svojstvima omogućava lakšu i prijatniju upotrebu. Opremljen je preglednim LCD zaslonom, preko kojeg ćete lako iščitati izmjerenu temperaturu zapisanu u °C ili °F. Cijeli opis

392
5 9

392 Kn uključujući PDVRedovna cijena: 484,40 Kn, Uštedjet ćete 92,40 Kn (19 %)

Naš broj: 727799

Opis

Opis artikla

Braun toplomjer za uho ThermoScan 5, IRT6020 je kvalitetan toplomjer, kojeg lječnici najčešće preporučuju. Namijenjen je mjerenju tijelesne temperature djece.

Njegov ergonomsk oblik će vam dodatno olakšati upotrebu. Na prednjoj strani ima dva gumba – jednog za on/off te drugog za prikaz zadnje izmjerene temperature. Ta će se prikazivati u °C (34–42,2 °C) ili °F (93,2–108 °F).

Opremljen je s ExacTemp™ sistemom vođenja, koji svjetlosnim i zvučnim signalom potvrdi optimalni položaj toplomjera i prema tome precizno mjerenje. Temperatura će se izmjeriti u samo nekoliko sekundi i ispisat će se na preglednom LCD zaslonu. Poslije 60 sekundi toplomjer će se sam ugasiti i tako će produžiti svoju životnu dob.

Ima posebno patentiran vrh, koji jamči precizno mjerenje i ponosi se s pred-zagrijavanjem.
Zajedno s toplomjerom ThermoScan 5 dolazi također 21 nastavak, tako da čišćenje i dezinficiranje neće biti potrebno. Za brzu i jednostavnu zamjenu pobrinut će se namjenski gumb. Osim toga nastavci ne sadrže opasnih BPA materija.

Sadržaj paketa:

  • Zaštitni poklopac
  • 21 nastavak za leću
  • Baterije

Jamstvo: 2 godine


Tehnički detalji

Parametri %1% %2% artikla

Mjerenje tijela da
LCD zaslon da
Automatsko isključivanje da
Napajanje baterija