Fiskars komplet grablje, metla i držač QuikFit (1016608)

Fiskars komplet grablje, metla i držač QuikFit (1016608)

Broj: 932298
Fiskars je sastavio komplet, koji dolazi iz serije alata QuikFit, u kompletu se nalaze grablje, metla i držač. Cijeli opis
51,84 €
Dostava MALL

Na zalihi Posljednji komad

30.4.2024 predviđeno osobno preuzimanje u poslovnici u Zagrebu
 
29.4.2024 dostava za Zagreb i okolicu
 
29.4.2024 dostava za ostale županije
Broj: 932298

Opis

QuikFit metla

QuikFit metla je idealna za čišćenje terasa ili dvorišta. Dizajnirana je za metenje glatkih površina. Široka površina s mekim čekinjama brine za brzo i učinkovito metenje, dvije površine za hvatanje pomažu prikupljanju prljavštine i lišća na svakom koraku. Cijeniti ćete mogućnost uporabe metle sa svim standardnim držačima.

Dimenzije: 38 × 18,5 cm

Masa:370 g
western-digital

QuikFit grablje za lišće

QuikFit grablje za lišće oblikovane su posebno za grabljanje širih površina, kao što su veće zelene površine ili prostrana dvorišta. Odlikuje ih 25 mekih i fleksibilnih noževa, izrađenih od visoko kvalitetne PTB plastike, koja s lakoćom izdržava trajno savijanje, zahvaljujući čemu su grablje najbolji izbor za sakupljanje otpalog lišća ili trave u veće gomile.

S grabljama, posao se vrši u smjeru povlačenja prema vama, što osigurava veću udobnost uz manje napora. Rad će biti obavljen brže te učinkovitije. Taj višenamjenski priključak omogućava uporabu sa svim standardnim držačima.

Dužina: 32 cm
western-digital

QuikFit držač

QuikFit držač iz grafita je idealna rješenje za većinu priključnih alata iz serije Fiskars QuikFit. Taj kvalitetni, univerzalni držač je izrađen od lakog kaljenog aluminija sa SoftGrip ručkom za optimalnu udobnost. Za jednostavnu pohranu pobrinuli smo se s otvorom na ručki, s kojim se ručka može lako pohraniti na površinu zida. Zatvaranje Fiskars omogućava, da je alat spreman za rad u nekoliko sekundi.

Dužina: 156 cm

western-digital

Jamstvo: 5 godina