Glaeser profesionalna sadna tkanina, 5 x 1,6 m (600510)

Glaeser profesionalna sadna tkanina, 5 x 1,6 m (600510)

Broj: 30674847
Glaeser profesionalna sadna tkanina, 5 × 1,6 m, pruža zaštitu od hladnoće, mraza, tuče i vjetra. Cijeli opis
26 €
24,19 €
-6%
Dostava MALL

Kod dobavljača

13.5.2024 predviđeno osobno preuzimanje u poslovnici u Zagrebu
 
14.5.2024 dostava za Zagreb i okolicu
 
14.5.2024 dostava za ostale županije
Broj: 30674847

Opis

Glaeser profesionalna sadna tkanina, 5 × 1,6 m 

Greentex® tkanine, mreže i cerade su visokokvalitetni, UV-otporni dodaci za vrtlare hobiste. Sredstva se uspješno koriste protiv korova i štetnika te za poticanje rasta biljaka. Profesionalne su kvalitete i za višekratnu upotrebu, godinama jer su izrađene od materijala otpornih na trganje.


Tkanina se koristi za pokrivanje vrtnih gredica, povišenih gredica i zemlje za posude. Pospješuje rast i sprječava rast korova. Zadržava toplinu i vlagu te pruža idealne uvjete za rast. Tkanina propušta vodu i zrak te potiče stvaranje malča na tlu. Značajno smanjuje rast korova bez upotrebe kemikalija. Izdržljiva je i upotrebljiva dugi niz godina. Tkanina je otporna na temperaturu, tuču i UV svjetlo.



Proizvođač EPOCA® radi u skladu s europskim jamstvenim uvjetima koji su navedeni u priručnicima/uputama za uporabu.
Epoca® jamči da ovaj proizvod nema nedostataka u materijalu ili proizvodnji. Unutar dvije godine (24 mjeseca) od datuma kupnje, Epoca će besplatno zamijeniti ili popraviti sve prepoznate neispravne dijelove. To vrijedi samo ako je uređaj radio u normalnim radnim uvjetima, ako je pravilno održavan i nije na bilo koji način izmijenjen ili izmijenjen. Epoca ne preuzima nikakvu odgovornost u slučaju štete nastale uslijed pogrešne ili netočne uporabe, nepravilne montaže, a time i nepravilne uporabe proizvoda, kao ni u slučaju oštećenja proizvoda drugih proizvođača koji se mogu koristiti u kombinaciji s Epoca proizvodom. Troškovi i rizici povezani sa slanjem proizvoda na popravak u potpunosti su na strani kupca.


Značajke

Dimenzije 5 × 1,6 m