Glaeser vrtna mreža, 5 x 1,6 m (600520)

Glaeser vrtna mreža, 5 x 1,6 m (600520)

Broj: 30673675
Glaeser vrtna mreža 5 × 1,6 m pruža zaštitu od nametnika, insekata i ptica te od tuče i vjetra. Cijeli opis
30 €
27,69 €
-7%
Dostava MALL

Kod dobavljača

8.5.2024 predviđeno osobno preuzimanje u poslovnici u Zagrebu
 
9.5.2024 dostava za Zagreb i okolicu
 
9.5.2024 dostava za ostale županije
Broj: 30673675

Opis

Glaeser vrtna mreža, 5 × 1.6 m

Greentex® tkanine, mreže i cerade su visokokvalitetni, UV-otporni dodaci za vrtlare hobiste. Sredstva se uspješno koriste protiv korova i štetnika te za poticanje rasta biljaka. Profesionalne su kvalitete i za višekratnu upotrebu, godinama jer su izrađene od materijala otpornih na trganje.


Vrtna mreža izrađena je od visokokvalitetne sitne mrežice (PE materijal sa sitnom mrežicom, 0,8 × 0,8 mm). Pruža zaštitu od štetnika, insekata i ptica kao i od tuče i vjetra. Unatoč vrlo finoj mrežici, propušta svjetlost, vodu i zrak. Biljke se mogu zalijevati i kroz mrežicu. Mreža se postavlja preko grede i oko biljaka. Zatim se labavo pričvrsti za supstrat, omogućujući biljkama da rastu. Mrežica se uz pomoć škara može izrezati na željenu veličinu.



Proizvođač EPOCA® radi u skladu s europskim jamstvenim uvjetima koji su navedeni u priručnicima/uputama za uporabu.
Epoca® jamči da ovaj proizvod nema nedostataka u materijalu ili proizvodnji. Unutar dvije godine (24 mjeseca) od datuma kupnje, Epoca će besplatno zamijeniti ili popraviti sve prepoznate neispravne dijelove. To vrijedi samo ako je uređaj radio u normalnim radnim uvjetima, ako je pravilno održavan i nije na bilo koji način izmijenjen ili izmijenjen. Epoca ne preuzima nikakvu odgovornost u slučaju štete nastale uslijed pogrešne ili netočne uporabe, nepravilne montaže, a time i nepravilne uporabe proizvoda, kao ni u slučaju oštećenja proizvoda drugih proizvođača koji se mogu koristiti u kombinaciji s Epoca proizvodom. Troškovi i rizici povezani sa slanjem proizvoda na popravak u potpunosti su na strani kupca.


Značajke

Dimenzije 5 × 1,6 m