Bayer Chic kombinirana kolica MIKA
751,19 Kn

636 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Moderna kombinirana kolica koja omogućuju okomit i vodoravan položaj. Kolica su opremljena čvrstom konstrukcijom, dva rotirajuća i dva fiksna kotača i stalkom koji se može stati gore i dolje, u oba smjera.


Bayer Chic vreća za spavanje za bebe Bola
86,77 Kn

Prošivena vreća za spavanje za bebe u veličini do 45 cm se zatvara na zatvarač i čičak trake na ramenima. Možete koristiti cijelu vreću za spavanje kao podlogu ili deku. Idealno za zajedničke spavaće sobe.


Bayer Chic kolica za lutke EMOTION ALL IN 3u1
819,83 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Kolica za lutke EMOTION 3u1 su moderna i fleksibilna kolica savršena replika kolica za dojenčad. Paket uključuje sportsko sjedalo i duboko sjedalo i auto sjedalicu. Auto sjedalica je opremljena adapterima i može se postaviti na kućištu šasije i sadrži pojaseve za pričvršćivanje lutke. Komplet sadrži i slinček.


Bayer Chic kolica za dvije lutke
808,24 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Kolica za dvije lutke VARIO su fleksibilna, lagana, kompaktna s jedinstvenim dizajnom. Kolica imaju dva uzastopna sjedala. Oba sjedala se mogu okretati u oba smjera, podesiva su i imaju pojas za pričvršćivanje lutke i podesivi krov. Kolica ima podesivu ručku s mekanom pjenom i za jednostavno korištenje.


Bayer Chic auto sjedalica za lutke
179,38 Kn

Auto sjedalica za lutke do maksimalno 50 cm. Ručka je obložena mekom pjenom, što omogućuje ugodno korištenje. Auto sjedalica se pričvršćuje za pojas u autu, i ima trake za pričvršćivanje lutke.


Bayer Chic klokanica za lutke
72,45 Kn

Klokanica za lutke će oduševiti sve djevojčice koje žele oponašati svoje majke. Sada možete nositi svoje lutke sa sobom kad idete u kupnju ili hodate bez kolica. Pogodne za nošenje lutke veličine do 55 cm.


Bayer Chic kolica za dvije lutke
431,79 Kn

Dječja kolica za lutke JOGGER je tricikli za dvije lutke. Kolica za lutke su izuzetno lagana. Sjedala su jedno pored drugog i imaju trake i ​podesivi krov. Kolica imaju podesivu ručku s mekanom pjenom i za jednostavno korištenje.