Bobánek pelena za kupanje
68,89 Kn 65,22 Kn

Pelena za kupanje Boban pogodna je za prvo kupanje dojenčeta do 15 kg mase.
Veličina se regulira uz pomoć patenta. Osigurava udobnost tijekom korišenja.

Bobánek hlače/pelene za kupanje AIO
112,13 Kn 106,90 Kn

Pelene su dizajnirane za djecu od 5 kg do veličine mališana, a veličina se može prilagoditi korištenjem patenta za zatvaranje. Pelene se peru bez dodavanja omekšivača. Vanjska strana pelene napravljena je od membranskog materijala PUL, koji je vodootporan i istodobno prozračan.

Bobánek majica s dugim rukavima
57,18 Kn

Majica s dugim rukavima Boban. Pogodna za djecu od približno 12 mjeseci do približno 2 godine (ovisno o veličini djeteta). Majica s dugim rukavima Boban napravljena je od PUL materijala, koji je prozračannepromočiv.

Bobánek nepromočiva vreća
63,13 Kn 59,84 Kn

Nepromočiva vreća Boban napravljena je od nepromočivog materijala. Vreća je odličan pomoćnik na putovanjima, kada trebate pohraniti pelene ili kupaći kostim itd.

Bobánek podloga za presvlačenje
72,43 Kn

Vodootporna podloga za presvlačenje izrađena je od materijala PUL s izuzetno mekom površinom koja ne propušta vlagu. Lako se složi u vrećicu pogodnu za putovanja, prikladno za kolica ili kako bi zaštitili dječji madrac.

Bobánek AIO pelene Premium Velcro
112,13 Kn 106,90 Kn

Pelene su dizajnirane za djecu od 5 kg do veličine mališana, a veličina se može prilagoditi korištenjem patenta za zatvaranje. Pelene se peru bez dodavanja omekšivača. Vanjska strana pelene napravljena je od membranskog materijala PUL, koji je vodootporanistodobno prozračan. Unutarnja strana pelene je od bambus-ugljikovog poliestera, koji se brzo suši, odvaja vlagu od kože i dobro upija.

Bobánek donje hlače od bambusa sa čičkom
80,42 Kn 76,74 Kn

Donje hlače Boban napravljene su od 100% poliestera s poliuretanskim premazom. Nepropusne su i uvijek prozračne. Imaju čepove za jednostavno podešavanje veličine. Može ih koristiti dojenče od 5 kg do veličine mališana. Pogodne su za sve vrste pelena, kao što su kvadratne, višeslojne i hlače.

Bobánek muslinske pelene Duo Pack
112,13 Kn 106,90 Kn

Muslinske pelene, kao što znate, od majke. Mekana pelena od muslina (100% organski pamuk) je vrlo mekana, elastična i prozračna, pogodna za osjetljivu dječju kožu. Pogodna je za sigurnost djeteta ili za brisanje nakon kupanja, i odlično stoji, a vrlo se jednostavno slaže, lako se koristi u kolicima, kao zaštita od sunca ili od komaraca. Pranje povećava kvalitetu pelena.