Bobánek AIO pelene Premium Velcro
117,40 Kn

Pelene su dizajnirane za djecu od 5 kg do veličine mališana, a veličina se može prilagoditi korištenjem patenta za zatvaranje. Pelene se peru bez dodavanja omekšivača. Vanjska strana pelene napravljena je od membranskog materijala PUL, koji je vodootporanistodobno prozračan. Unutarnja strana pelene je od bambus-ugljikovog poliestera, koji se brzo suši, odvaja vlagu od kože i dobro upija.


Bobánek donje hlače od bambusa sa čičkom
83,76 Kn

Donje hlače Boban napravljene su od 100% poliestera s poliuretanskim premazom. Nepropusne su i uvijek prozračne. Imaju čepove za jednostavno podešavanje veličine. Može ih koristiti dojenče od 5 kg do veličine mališana. Pogodne su za sve vrste pelena, kao što su kvadratne, višeslojne i hlače.


Bobánek hlače/pelene za kupanje AIO
117,40 Kn

Pelene su dizajnirane za djecu od 5 kg do veličine mališana, a veličina se može prilagoditi korištenjem patenta za zatvaranje. Pelene se peru bez dodavanja omekšivača. Vanjska strana pelene napravljena je od membranskog materijala PUL, koji je vodootporan i istodobno prozračan.


Bobánek muslinske pelene Duo Pack
117,40 Kn

Muslinske pelene, kao što znate, od majke. Mekana pelena od muslina (100% organski pamuk) je vrlo mekana, elastična i prozračna, pogodna za osjetljivu dječju kožu. Pogodna je za sigurnost djeteta ili za brisanje nakon kupanja, i odlično stoji, a vrlo se jednostavno slaže, lako se koristi u kolicima, kao zaštita od sunca ili od komaraca. Pranje povećava kvalitetu pelena.


Bobánek nepromočiva vreća
66,21 Kn

Nepromočiva vreća Boban napravljena je od nepromočivog materijala. Vreća je odličan pomoćnik na putovanjima, kada trebate pohraniti pelene ili kupaći kostim itd.


Bobánek pelena za kupanje
72,34 Kn

Pelena za kupanje Boban pogodna je za prvo kupanje dojenčeta do 15 kg mase.
Veličina se regulira uz pomoć patenta. Osigurava udobnost tijekom korišenja.