Kampa kolica za prtljagu Trucker
782,70 Kn 737 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Sklopiva kolica Kampa Trucker su višenamjenska kolica koja su izvrsna za premještanje opreme za kampiranje s vozila na lokaciju.

Kampa samonapuhavajući madrac Kip Wideboy 10
662,09 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Samonapuhavajući madrac Kampa Wideboy 10 brine za udobno spavanje i ležanje u prirodi. Štititi će vas od hladnoće i tvrdoće. U paketu je praktična torbica za spremanje, dvije trake za pakiranje i komplet za popravak u slučaju oštećenja.

Kampa sklopivi bidon za vodu Aqua, 5 l
67,73 Kn

Posljednji komad!

Sklopivi bidon za vodu Aqua zapremnine 5 litara. Zbog mogućnosti sklapanja jednostavan je za prenošenje i pospremanje.

Kampa sklopivi kamp stol Happy
371,70 Kn 345,49 Kn

Posljednji komad!

Sklopivi kamp stol Happy na raspolaganju u crno/sivoj boji. Odličan stol primjeren za kampiranje i piknike.

Kampa tanjur Summer Vivid Blue 26 cm, plavi
29 Kn

Posljednji komad!

Tanjur Summer Vivid Blue u veličini 26 cm, od 100% melamina u živahnoj, plavoj boji koja će obogatiti svaki piknik, obrok u kućnom vrtu ili ručak u kampu.

Kampa Šator Brean 4, zeleni
3.576,67 Kn 2.861,32 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Šator Brean 4 proizvođača Kampa je izrazito prostoran šator za četiri osobe napravljen iz negorljivog poliestera s UV-zaštitom i vodnim stupcem 5000 mm, s dva ulaza, brojnim otvorima za zračenje, na kojima je mreža protiv insekata, veliki otvori za spremanje stvari. Okviri šatora su sastavljeni iz trajnih palica, napravljenuih iz posebnih staklenih vlakana, koji palicama omogučuju dovoljno snage i fleksibilnosti.

Kampa Šator Brean 5
3.275,47 Kn 2.620,36 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Šator Brean 5 proizvođača Kampa je izrazito prostoran šator za pet osoba napravljen iz negorljivog poliestera s UV-zaštitom i vodnim stupcem 5000 mm, s dva ulaza, brojnim otvorima za zračenje, na kojima je mreža protiv insekata, veliki otvori za spremanje stvari. Okviri šatora su sastavljeni iz trajnih palica, napravljenuih iz posebnih staklenih vlakana, koji palicama omogučuju dovoljno snage i fleksibilnosti.

Kampa Šator Brean 3, zeleni
2.729,55 Kn 2.183,62 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Šator Brean 3 proizvođača Kampa je izrazito prostoran šator za tri osobe napravljen iz negorljivog poliestera s UV-zaštitom i vodnim stupcem 5000 mm, s dva ulaza, brojnim otvorima za zračenje, na kojima je mreža protiv insekata, veliki otvori za spremanje stvari. Okviri šatora su sastavljeni iz trajnih palica, napravljenuih iz posebnih staklenih vlakana, koji palicama omogučuju dovoljno snage i fleksibilnosti.

Kampa Šator Brean 3 AIR advantage
4.988,55 Kn 3.990,82 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Šator na napuhavanje Brean 3 AIR s dva ulaza je napravljen od izdržljivog poliestera otpornog na UV zrake, te s vodenim stupcem od 6000 mm. Unutrašnjost šatora je vrlo prostrana, u kojem može spavati tri osobe. Ima integrirano podno platno s vodenim stupcem 10.000 mm. Šator je proširen sa natkrivenom nadstrešnicom, koja ima okvir pd aluminijske šipke. Na bočna vrata su također instalirane mreže protiv komaraca kako bi spriječili neugodne insekte da uđu.

Kampa COD LED lampa Flare
48,95 Kn 44,05 Kn

LED lampa sa tri diode, koja je namijenjena vanjskim aktivnostima, ili za uporabu u slučaju prekida električne energije. Radi s novom CoB tehnologijom, koja brine za bolje i intenzivnije rasprostranjeno svjetlo.

Kampa jastuk Kip Pillow
66,05 Kn

Kampa Kip Micro jastuk idealan je pratitelj vaše vreće za spavanje i napravljen je od 100 % pamuka. Kompaktan i lagan dizajn čine ga primjerenim za svaki ruksak.

Kampa kamp tepih Easy Tread - 3x3 m, plava
239,02 Kn

Kamp tepih Easy Tread veličine 300 × 300 cm daje osjećaj luksuza. Poseban način izrade omogućava travi disanje, a uz to zaustavlja insekte i druge nametnike. U paketu je dodana vreća za lakše prenošenje. Sadrži 350g/m² punjenja.

Kampa kanister za vodu 12 litara Jerrycan with
132,83 Kn 119,54 Kn

Izdržljivi spremnik za polietilensku vodu od 12 litara Jerrycan s otvorom za ispuštanje velikog promjera prikladan je za transport vode ili njegovo korištenje za kraće udaljenosti.

Kampa kanister za vodu 5 litara Jerrycan
64,75 Kn 58,29 Kn

Izdržljivi polietilenski spremnik za vodu od 5 litara Jerrycan s otvorom za ispuštanje velikog promjera prikladan je za transport vode.

Kampa LED lampa za glavu Signal
65 Kn

Odlična cijena

LED lampa za glavu Signal nudi tri načine osvjetljenja (puno, slabije i treperuće svjetlo). Radi s CoB tehnologijom, koja brine za bolje i intenzivnije svjetlo.

Kampa mali plastični stol, bijeli
122 Kn

Manji stol bijele boje ne zauzima mnogo prostora i pogodan je za kampiranje, piknik u prirodi ili za kućnu uporabu.

Kampa plinsko kuhalo Evo (GA7500)
196,31 Kn 176,65 Kn

Stabilno, snažno plinsko kuhalo s podesivom snagom gorenja (do 2,2 kW). Ima sigurnosni ventil i izmjenjivač topline, a uključena je i torba za nošenje i pohranu. Radi na CP250 spremnicima (nije isporučen).

Kampa posudice za sol i papar
15 Kn

Kombinirana posudica za sol i papar. Zbog toga što je kombinirana zauzima malo prostora i nepogrešiv je dodatak za kampiranje.