Kampa ležaljka Slumber Camp
188,10 Kn

Posljednji komad!

Ležaljka Slumber Camp izrađena od stabilnog čelika. Ležaljku dobijete u praktičnoj torbici.

Kampa samonapuhavajući madrac Kip Luxury 10
529,69 Kn
+ besplatna isporuka

Posljednji komad!

Samonapuhavajući madrac Kampa Luxury 10 brine za udobno spavanje i ležanje u prirodi. Štititi će vas od hladnoće i tvrdoće. U paketu je praktična torbica za spremanje, dvije trake za pakiranje i komplet za popravak u slučaju oštećenja.

Kampa sklopivi bidon za vodu Aqua, 5 l
67,73 Kn

Posljednji komad!

Sklopivi bidon za vodu Aqua zapremnine 5 litara. Zbog mogućnosti sklapanja jednostavan je za prenošenje i pospremanje.

Kampa složivi lonac, 1l
176,65 Kn 170,86 Kn

Posljednji komad!

Složivi lonac za kampiranje sa staklenim poklopcem, ručkama koji imaju dodatak protiv klizanja te koji pri kuhanju ostaje hladan. Ima volumen od 1l.

Kampa tanjur Summer Vivid Blue 26 cm, plavi
29 Kn

Posljednji komad!

Tanjur Summer Vivid Blue u veličini 26 cm, od 100% melamina u živahnoj, plavoj boji koja će obogatiti svaki piknik, obrok u kućnom vrtu ili ručak u kampu.

Kampa Šator Brean 4, zeleni
3.576,67 Kn 2.861,32 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Šator Brean 4 proizvođača Kampa je izrazito prostoran šator za četiri osobe napravljen iz negorljivog poliestera s UV-zaštitom i vodnim stupcem 5000 mm, s dva ulaza, brojnim otvorima za zračenje, na kojima je mreža protiv insekata, veliki otvori za spremanje stvari. Okviri šatora su sastavljeni iz trajnih palica, napravljenuih iz posebnih staklenih vlakana, koji palicama omogučuju dovoljno snage i fleksibilnosti.

Kampa Šator Brean 5
3.275,47 Kn 2.620,36 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Šator Brean 5 proizvođača Kampa je izrazito prostoran šator za pet osoba napravljen iz negorljivog poliestera s UV-zaštitom i vodnim stupcem 5000 mm, s dva ulaza, brojnim otvorima za zračenje, na kojima je mreža protiv insekata, veliki otvori za spremanje stvari. Okviri šatora su sastavljeni iz trajnih palica, napravljenuih iz posebnih staklenih vlakana, koji palicama omogučuju dovoljno snage i fleksibilnosti.

Kampa Šator Brean 3, zeleni
2.729,55 Kn 2.183,62 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Šator Brean 3 proizvođača Kampa je izrazito prostoran šator za tri osobe napravljen iz negorljivog poliestera s UV-zaštitom i vodnim stupcem 5000 mm, s dva ulaza, brojnim otvorima za zračenje, na kojima je mreža protiv insekata, veliki otvori za spremanje stvari. Okviri šatora su sastavljeni iz trajnih palica, napravljenuih iz posebnih staklenih vlakana, koji palicama omogučuju dovoljno snage i fleksibilnosti.

Kampa Šator Brean 3 AIR advantage
4.988,55 Kn 3.990,82 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Šator na napuhavanje Brean 3 AIR s dva ulaza je napravljen od izdržljivog poliestera otpornog na UV zrake, te s vodenim stupcem od 6000 mm. Unutrašnjost šatora je vrlo prostrana, u kojem može spavati tri osobe. Ima integrirano podno platno s vodenim stupcem 10.000 mm. Šator je proširen sa natkrivenom nadstrešnicom, koja ima okvir pd aluminijske šipke. Na bočna vrata su također instalirane mreže protiv komaraca kako bi spriječili neugodne insekte da uđu.

Kampa jastuk Kip Pillow
66,05 Kn

Kampa Kip Micro jastuk idealan je pratitelj vaše vreće za spavanje i napravljen je od 100 % pamuka. Kompaktan i lagan dizajn čine ga primjerenim za svaki ruksak.

Kampa kanister za vodu 5 litara Jerrycan
64,75 Kn 60,90 Kn

Izdržljivi polietilenski spremnik za vodu od 5 litara Jerrycan s otvorom za ispuštanje velikog promjera prikladan je za transport vode.

Kampa kolica za prtljagu Trucker
782,70 Kn 737 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Sklopiva kolica Kampa Trucker su višenamjenska kolica koja su izvrsna za premještanje opreme za kampiranje s vozila na lokaciju.

Kampa plinsko kuhalo Evo (GA7500)
196,31 Kn 176,65 Kn

Stabilno, snažno plinsko kuhalo s podesivom snagom gorenja (do 2,2 kW). Ima sigurnosni ventil i izmjenjivač topline, a uključena je i torba za nošenje i pohranu. Radi na CP250 spremnicima (nije isporučen).

Kampa posudice za sol i papar
15,59 Kn

Kombinirana posudica za sol i papar. Zbog toga što je kombinirana zauzima malo prostora i nepogrešiv je dodatak za kampiranje.

Kampa samonapuhavajući madrac Kip Comfort 5
353,02 Kn

Samonapuhavajući madrac Kampa Comfort 5 brine za udobno spavanje i ležanje u prirodi. Štititi će vas od hladnoće i tvrdoće. U paketu je praktična torbica za spremanje, dvije trake za pakiranje i komplet za popravak u slučaju oštećenja.

Kampa samonapuhavajući madrac Kip Comfort+ 7.5
441,32 Kn

Samonapuhavajući madrac Kampa Comfort+ 7.5 brine za udobno spavanje i ležanje u prirodi. Štititi će vas od hladnoće i tvrdoće. U paketu je praktična torbica za spremanje, dvije trake za pakiranje i komplet za popravak u slučaju oštećenja.

Kampa šator Hayling 4 S3
3.843,68 Kn 3.167,17 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Šator Hayling 4 S3 je obiteljski šator pogodan za 4 osoba. Krovno platno je nezapaljivo s UV zaštitom.

Kampa šator Hayling 6 AIR Pro
9.287,50 Kn 7.642,13 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Šator Hayling 6 AIR Pro pruža udobnost za 6 osoba i izvrstan je šator na napuhavanje s komorama AirFrame, jednostavnim za ugradnju i čišćenje. Zbog svog izuzetnog prostora, nudi veliki dnevni boravak s 3 spavaće sobe s izmjenjivim pregradama. Također pruža zaštitu od insekata i mnogo otvora za ventilaciju za još bolji zrak.