O´ lala Pets Comfort 45 x 30 cm krevet za pse
180,90 Kn

Posljednji komad!

Krevet za pse ima armaturu od pjene koja zadržava svoj oblik. Unutrašnjost je izrađena od flisa boje koralja. Krevet ne elektrizira dlaku, pruža više privatnosti i osjećaj sigurnosti. O' lala Pets Bella 52 × 45 uskoro će postati omiljeni krevet vašeg omiljenog ljubimca.

O´ lala Pets Economy jastuk
186,90 Kn

Posljednji komad!

Jastuk za pse pruža mekano i udobno odmaralište za vaše kućne ljubimce. Punjenje je izrađeno od šupljih vlakana, koj8i se brzo suši i otporan je na kidanje. Sadrži uklonjivu presvlaku koja se može prati. O' lala Pets jastuk Economy ne skuplja dlake.

O´ lala Pets Economy krevet za pse
329,40 Kn

Posljednji komad!

Krevet za pse pruža mekano i udobno odmaralište za vaše kućne ljubimce. Punjenje je izrađeno od memorijske pjene, a pogodna je i za pse s mišićno-koštanim problemima. Sadrži izmjenjivi premaz koji se može pratiti. O' lala Economy krevet za pse ne skuplja pseće dlake.

O´ lala Pets ležaj za auto, 60x45 cm
210 Kn 194,40 Kn

Auto ležaj za životinje ima ispunu od šupljih vlakana, koja su prozračna i brzo se suše. Unutarnja traka može se namjestiti po duljini i može se pričvrstiti na psa. Na poleđini se nalaze trake na koje možete pričvrstiti sigurnosne pojaseve. O'lala Pets ležaj za auto, 60×45 cm, ima unutrašnjost od umjetnog krzna.

O´ lala Pets tunel za mačke, 100x30 cm
132 Kn 129,40 Kn

Posljednji komad!

Tunel za mačke izrađen je od impregniranog materijala koji je ugodan i odličan je za igranje. Lako se može sklopiti u kompaktnu dimenziju. Primjeren za strojno pranje. O' lala Pets Tunel Tunel za mačke 100×30 cm brzo će postati omiljeno mjesto za vaše mačke.

O´ lala Pets zaštitna presvlaka za prtljažnik, 81x73 cm, tamno siva
273 Kn 252,90 Kn

Posljednji komad!

Zaštitna presvlaka drži prtljažnik automobila čistim i bez dlaka. Štiti donji, bočni i stražnji dio prtljažnika. Izrađena je od vodonepropusnog materijala s PVC oblogom. O'lala Pets zaštitna presvlaka za prtljažnik, 81×73 cm, dostupna je s transportnom ambalažom.

O´ lala Pets zaštitna presvlaka za stražnje sjedalo, velika
277 Kn 255,90 Kn

Posljednji komad!

Zaštitna presvlaka drži stražnje sjedalo automobila čistim i bez dlaka. Izrađena je od vodonepropusnog materijala s PVC oblogom. Uključuje rupe za pričvršćivanje psa sa sigurnosnim pojasom. O' lala Pets zaštitna presvlaka opremljena je torbicom.

O´ lala Pets Elegance 2v1 krevet za pse
307,90 Kn

Krevet za pse ima armaturu od pjene koja zadržava svoj oblik. Jastuk je ispunjen šupljim vlaknima i može se ukloniti i oprati odvojeno. Pruža privatnost i osjećaj sigurnosti. O' lala Pets Elegance 2u1 uskoro će postati omiljeni krevet vašeg omiljenog ljubimca.

O´ lala Pets Fuzzy podloga, 70x100 cm
152,40 Kn

Krevet za pse pruža mekano i udobno odmaralište za vaše kućne ljubimce. Punjenje je izrađeno od šupljih vlakana, koj8i se brzo suši i otporan je na kidanje. O' lala Pets Podloga Fuzzy 70×100 cm ima neklizeću podlogu za dodatnu sigurnost.

O´ lala Pets Happy de luxe krevet za psa, 64x48 cm
141,90 Kn

4 cm madrac za psa pruža mekano i udobno odmorište za vaše kućne ljubimce. Punilo je od memorijske pjene, koja je u potpunosti prilagođena tijelu psa. Sadrži izmjenjivi premaz koji se može pratiti. O'lala madrac Happy ne podiže dlake.

O´ lala Pets Happy krevet za psa
115,90 Kn

4 cm madrac za psa pruža mekano i udobno odmorište za vaše kućne ljubimce. Punilo je izrađeno od pjene, koja je dobro izolirana. Sadrži izmjenjivi premaz koji se može pratiti. O'lala madrac Happy ne podiže dlake.

O´ lala Pets hladnjak za prijenosno računalo
58,21 Kn

Podloga za hlađenje je primjerena za pse i mačke. Iznutra dolazi do endotermičke reakcije koja pretvara kristalni sadržaj u tekućinu. Prednost je u tome što jastučić ne treba biti zamrznut prije upotrebe. Rashladni jastučić O'lala Pets također će biti prikladan za izlete.

O´ lala Pets jastuk za pse
237,40 Kn

Praktičan jastuk za pse ima viši rub koji štiti vaš namještaj od ogrebotina i prljavštine. Napunjen je šupljim vlaknima koji su otporni na klizanje i brzo se suše. O' lala Pets jastuk za sjedala automobila ima unutarnji dio izrađen od umjetnog krzna.

O´ lala Pets jastuk za pse, 124x94 cm
524 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Krevet za pse pruža mekano i udobno odmaralište za vaše kućne ljubimce. Punilo je izrađeno od meke pjene. Sadrži uklonjivu presvlaku koja se može prati. O' lala Pets jastuk za pse 124×94 cm ne apsorbira dlaku.

O´ lala Pets krevet za psa
225,40 Kn

Pseći krevet ojačan je pjenom koja zadržava svoj oblik. Izrađen je od coral fleece, koji je vrlo mekan i topao. Pruža privatnost i osjećaj sigurnosti. O' lala Pets Adriana de luxe 50 cm uskoro će postati omiljeni krevet vašeg omiljenog ljubimca.

O´ lala Pets ležaj za psa King Trendy, 50 cm, smeđa
250,40 Kn

Krevet za pse ima armaturu od pjene koja zadržava svoj oblik. Jastuk je ispunjen šupljim vlaknima i može se ukloniti i oprati odvojeno. Pruža privatnost i osjećaj sigurnosti. O' lala Pets King Trendy 50 cm uskoro će postati omiljeni krevet vašeg omiljenog ljubimca.

O´ lala Pets ležaj za psa Terezie, 40 cm
143,90 Kn

Ležaj za psa izrađen je od mekog flisa s dugim vlaknima. Punjenje je izrađeno od šupljih vlakana, koja se brzo suše i otporan je na kidanje. Kućni ljubimci Terezie krevet za pse, 40 cm, ne elektrizira dlaku i ima podignut rub kako bi se osigurala privatnost.

O´ lala Pets ležaj za pse Super Comfort
296,40 Kn

Pasji krevetić ima uklonjivi jastuk, koji se također može maknuti i oprati odvojeno. Punjenje je izrađeno od šupljih vlakana, koja se brzo suše i otporan je na kidanje. O' lala Pets Pelech Super Comfort će brzo postati vaše omiljeno mjesto za vaše kućne ljubimce.

O´ lala Pets ležaj za pse Super de luxe
461 Kn

Pasji krevetić ima uklonjivi jastuk, koji se također može maknuti i oprati odvojeno. Punjenje je izrađeno od šupljih vlakana, koja se brzo suše i otporan je na kidanje. O' lala Pets Pelech Super de luxe ima neelektrizirajući premaz i povišeni rub ispunjen pjenom koja podupire glavu.

O´ lala Pets ležaj za pse Super Luxury
233,40 Kn

Pasji krevetić ima uklonjivi jastuk, koji se također može maknuti i oprati odvojeno. Punjenje je izrađeno od šupljih vlakana, koja se brzo suše i otporan je na kidanje. O' lala Pets Pelech Super Luxury ima neelektrizirajući premaz i povišeni rub ispunjen pjenom koja podupire glavu.

O´ lala Pets ležaj za pse Super Trendy
198,40 Kn

Pasji krevetić ima uklonjivi jastuk, koji se također može maknuti i oprati odvojeno. Punjenje je izrađeno od šupljih vlakana, koja se brzo suše i otporan je na kidanje. O' lala Pets Pelech Super Trendy ima neelektrizirajući premaz i povišeni rub ispunjen pjenom koja podupire glavu.

O´ lala Pets Luxury ortopedski krevet za pse
265,90 Kn

Krevet za pse, visine 12 cm, pruža mekano i udobno odmaralište za vaše kućne ljubimce. Punjenje je izrađeno od memorijske pjene, a pogodna je i za pse s mišićno-koštanim problemima. Sadrži uklonjivu presvlaku koja se može prati. O 'lala Pets Luxury ortopedski madrac izrađen je od podstavljenog materijala.

O´ lala Pets Natalie krevet za psa, 45 cm
173,90 Kn

Pasji krevetić ima uklonjivi jastuk, koji se također može maknuti i oprati odvojeno. Sve ima punjenje šupljih vlakana koji se brzo prazni, a istovremeno nudi i odgovarajuću otpornost na trganje. Krevet se može koristiti kao vreća za skrivanje. O' lala Pets Adriana de luxe 45 cm uskoro će postati omiljeni krevet vašeg omiljenog ljubimca.

O´ lala Pets sklopivi WC za mačke, 20x30 cm
113,90 Kn

Zahod za mačke pogodan je za putovanja i izložbe zbog svoje kompaktne veličine. Nakon instalacije možete ga napuniti punilom. 100% nepropustan i otporan. O' lala Pets sklopivi zahod 20×30 cm je izrašen iz posebne tkanine s PVC presvlakom.

O´ lala Pets torba za glodavce Cute
110,40 Kn

Torba za nošenje ima uklonjivi jastuk ispunjen šupljim vlaknima. Opremljena je naramenicom, koja se može podesiti po dužini. O' lala Pets Torba za glodavce Cute je opremljena materijalom koji ne apsorbira dlaku.

O´ lala Pets Trendy 40 x 32 cm krevet za pse, bijela
187,90 Kn

Krevet za pse ima armaturu od pjene koja zadržava svoj oblik. Jastuk je ispunjen šupljim vlaknima i može se ukloniti i oprati odvojeno. Pruža privatnost i osjećaj sigurnosti. O' lala Pets Trendy 40 × 32 cm uskoro će postati omiljeni krevet vašeg omiljenog ljubimca.

O´ lala Pets viseća polica Soft, 34x52 cm
116 Kn 112,40 Kn

Polica za mačke je izuzetno meka, zahvaljujući dugim vlaknima. Površina police je ojačana daskom od iverice. Lako je možete objesiti s dvije kuke na radijatoru. Primjerena za pranje u perilici. O'lala Pets 34×52 cm meka polica brzo će postati omiljeno mjesto za vašu mačku.

O´ lala Pets zaštitna presvlaka za stražnje sjedalo, mala
191 Kn 176,90 Kn

Zaštitna presvlaka drži stražnje sjedalo automobila čistim i bez dlaka. Izrađena je od vodonepropusnog materijala s PVC oblogom. Uključuje rupe za pričvršćivanje psa sa sigurnosnim pojasom. O' lala Pets zaštitna presvlaka opremljena je malom torbicom.

O´ lala Pets zaštitni tepih, 90x50 cm leopard
143,40 Kn

Preporučljivo je staviti tepih ispred mačjeg toaleta kako bi se spriječilo širenje pijeska. Šivan je s prekrasnim umjetnim krznom. Također se može objesiti na zid ili vrata. O'lala Pets tepih 90×50 cm leopard je pogodan za svaki stan.