Shoeps kopče za cipele XL Mix, mješavina boja
49 Kn

Posljednji komad!

Originalne silikonske vezice Shoeps XL Mix koje se ne vežu. Namijenjeni su cipelama s rupama na udaljenosti od 5,5 cm. 8 XL vezica u pakiranju (MIX 4 različite boje, po 2 komada).

Shoeps kopče za cipele Brown, smeđe
55 Kn

Akcija

Originalne silikonske vezice Shoeps Brown koje se ne vežu. 14 komada vezica u pakiranju je više nego dovoljno za svaki par obuće!

Shoeps kopče za cipele Glow In The Dark
55 Kn

Akcija

Originalne silikonske vezice Shoeps Glow In The Dark koje se ne vežu. 14 komada vezica u pakiranju je više nego dovoljno za svaki par obuće! MIX 7 različitih boja po 2 komada FLUORESCENT – istaknite se u mraku! 4 komada zelene, 4

Shoeps kopče za cipele Mix 2015
55 Kn

Akcija

Originalne silikonske vezice Shoeps Mix 2015 koje se ne vežu. 14 komada vezica u pakiranju je više nego dovoljno za svaki par obuće! MIX 7 pastelne boje – jednake po 2 komada.

Shoeps kopče za cipele Mix Pink, ružičaste
55 Kn

Akcija

Originalne silikonske vezice Shoeps Mix Pink koje se ne vežu. 14 komada vezica u pakiranju je više nego dovoljno za svaki par obuće! MIX 7 nijanse ružičaste, po 2 komada.

Shoeps kopče za cipele Navy Blue, plave
55 Kn

Akcija

Originalne silikonske vezice Shoeps Navy Blue koje se ne vežu. 14 komada vezica u pakiranju je više nego dovoljno za svaki par obuće!

Shoeps kopče za cipele, nebesko plave
55 Kn

Akcija

Originalne silikonske vezice Shoeps Sky Blue koje se ne vežu. 14 komada vezica u pakiranju je više nego dovoljno za svaki par obuće!

Shoeps kopče za cipele White, bijele
55 Kn

Akcija

Originalne silikonske vezice Shoeps White koje se ne vežu. 14 komada vezica u pakiranju je više nego dovoljno za svaki par obuće!

Shoeps kopče za cipele, crvene
55 Kn

Akcija

Originalne silikonske vezice Shoeps Red koje se ne vežu. 14 komada vezica u pakiranju je više nego dovoljno za svaki par obuće!

Shoeps kopče za cipele Fuchsia Pink
55 Kn

Akcija

Originalne silikonske vezice Shoeps Fuchsia Pink koje se ne vežu. 14 komada vezica u pakiranju je više nego dovoljno za svaki par obuće!

Shoeps kopče za cipele, ljubičaste
55 Kn

Akcija

Originalne silikonske vezice Shoeps Purple koje se ne vežu. 14 komada vezica u pakiranju je više nego dovoljno za svaki par obuće!

Shoeps kopče za cipele Mix Blue, plave
55 Kn

Akcija

Originalne silikonske vezice Shoeps Green koje se ne vežu. 14 komada vezica u pakiranju je više nego dovoljno za svaki par obuće! MIX 7 nijansi plave po 2 komada.

Shoeps Silver

Shoeps Silver

Ocjena: 5
55 Kn

Originalne silikonske vezice Shoeps Silver koje se ne vežu. 14 komada vezica u pakiranju je više nego dovoljno za svaki par obuće!