Merco Treasure lopata

Merco Treasure lopata

Broj: 2882009
Višenamjenska preklopna lopata s trodijelnom čeličnom konstrukcijom pogodna je za razne aktivnosti na otvorenom ili kao alat za nuždu. Možete ga koristiti kao lopatu, pilu ili motiku. Zbog njene svestranosti i kompaktnosti jednostavno je odnesite kamo god želite. Cijeli opis
75 Kn (9,95 €)
Uključujući PDV
Dostava MALL

Kod dobavljača

4.10. predviđeno osobno preuzimanje u poslovnici u Zagrebu
Mjesta za preuzimanje
 
5.10. dostava za Zagreb i okolicu
 
5.10. dostava za ostale županije
Broj: 2882009

Opis

Merco Treasure lopata

Višenamjenska sklopiva lopata Merco Treasure prikladna je za razne aktivnosti na otvorenom ili kao alat za nuždu za spremanje u prtljažnik vašeg automobila. Lopata je prikladna za kampiranje. Koristite ga za pripremu osnove za postavljanje šatora, zabijanje klinova za šatore, kopanje kamina, uklanjanje prepreka poput korijenja ili ometanje obrezivanja grana, i tako dalje.

Lopata je izrađena od trodijelne čelične konstrukcije s dva zgloba i osovinom s trokutastom ručkom. Zahvaljujući sklopivoj konstrukciji lako se sklopi u odgovarajuće kućište koje se pričvrsti na ruksak ili remen. Uz lopatu s bočnom pilom, opremljena je i motikom za kopanje. Zbog svoje svestranosti i kompaktnosti jednostavno je odnesite kamo god želite.

Merco Treasure lopata

Pojedinosti

Konstrukcija od čelične cijevi
Uporaba lopata, pila ili motika
Duljina ručke: 30 cm
Dimenzije sklopljene lopate: 19 × 13 × 6,5 cm
Dimenzije oštrice lopate: 15 × 11,5 cm
Masa 0,61 kg.

Jamstvo: 1 godina